Jquery: divje laten vliegen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Full stack web- en appdevelopment; Vertalen van de functionele wensen naar de technische specificaties; Sturing geven aan/klank board zijn voor de software teams; Trainen van de software teams; Sparren met klanten; Meedenken over architectuur. Hier ga je werken De organisatie is een bureau welke websites en mobiele applicaties bouwt voor verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij richten zij zich voornamelijk op de sectoren leisure, overheid en zorg. De sfeer intern kenmerkt zich door informaliteit, gezelligheid en ambitie. Ze werken dag in dag uit samen om mooie producten op te leveren voor hun klanten. Op dit moment zijn er

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers met passie voor hun vak. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van ontwerp en ontwikkeling zullen samenkomen in een proof of concept. Nadat is vastgesteld dat de oplossing voldoet aan de belangrijkste behoeftes worden producten of services gevalideerd door middel van korte iteraties. Hiermee zorgen ze ervoor dat het werk voldoet aan de technische vereisten en gebruikersbehoefte. Door het inzetten van de nieuwste technologieën die toekomstbestendig zijn weten ze klanten omver te blazen. Ook geven en organiseren ze veel

Bekijk vacature »
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

03/02/2010 17:34:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik wil mbv jquery een divje over het beeld laten gaan.
Eerst moet hij ontstaan en op het einde moet hij weg gaan.
Daar tussen moet hij een afstand overbruggen (horizontaal).

Dit moet niet gewoon in een rechte lijn maar hij moet wat op en neer gaan, dus niet zo heel simpel om op te klikken. Verder komen er ook meerdere verschillende met verschillende groten.

Zelf ben ik te werk gegaan en daar is dit komen uitrollen, maar kan dit ook korter?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
$(function() {

  // Box1
  $('#box1').animate({"width" : "50px", "height" : "50px" });
  $('#box1').animate({"left" : "50px", "top" : "25px" }, 400);
  $('#box1').animate({"left" : "100px", "top" : "5px" }, 400);
  $('#box1').animate({"left" : "95px", "top" : "105px" }, 400);
  $('#box1').animate({"left" : "178px", "top" : "74px" }, 400);
  $('#box1').animate({"left" : "224px", "top" : "105px" }, 400);
  $('#box1').animate({"left" : "214px", "top" : "76px" }, 400);
  $('#box1').animate({"left" : "254px", "top" : "111px" }, 400);
  $('#box1').animate({"left" : "298px", "top" : "105px" }, 400);
  $('#box1').animate({"left" : "350px", "top" : "100px" }, 400);
  $('#box1').animate({"width" : "0px", "height" : "0px" });
  
  // Box2
  $('#box2').animate({"width" : "36px", "height" : "36px" });
  $('#box2').animate({"left" : "50px", "top" : "100px" }, 400);
  $('#box2').animate({"left" : "100px", "top" : "74px" }, 400);
  $('#box2').animate({"left" : "95px", "top" : "84px" }, 400);
  $('#box2').animate({"left" : "178px", "top" : "74px" }, 400);
  $('#box2').animate({"left" : "224px", "top" : "65px" }, 400);
  $('#box2').animate({"left" : "214px", "top" : "55px" }, 400);
  $('#box2').animate({"left" : "254px", "top" : "45px" }, 400);
  $('#box2').animate({"left" : "298px", "top" : "50px" }, 400);
  $('#box2').animate({"left" : "350px", "top" : "100px" }, 400);
  $('#box2').animate({"width" : "0px", "height" : "0px" });
  
  // Box3
  $('#box3').animate({"width" : "24px", "height" : "24px" });
  $('#box3').animate({"left" : "50px", "top" : "75px" }, 400);
  $('#box3').animate({"left" : "100px", "top" : "95px" }, 400);
  $('#box3').animate({"left" : "95px", "top" : "87px" }, 400);
  $('#box3').animate({"left" : "178px", "top" : "98px" }, 400);
  $('#box3').animate({"left" : "224px", "top" : "87px" }, 400);
  $('#box3').animate({"left" : "214px", "top" : "89px" }, 400);
  $('#box3').animate({"left" : "254px", "top" : "79px" }, 400);
  $('#box3').animate({"left" : "298px", "top" : "98px" }, 400);
  $('#box3').animate({"left" : "350px", "top" : "99px" }, 400);
  $('#box3').animate({"width" : "0px", "height" : "0px" });        

});
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Yearupie Achternaamloos
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 04:07:21
 

03/02/2010 18:27:00
Quote Anchor link
Het kan sowieso gechained, dus je hoeft niet iedere keer $('#box3') te doen, maar je kunt dus $(blaat).animate(bl).animate(bo).etc... doen.
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

03/02/2010 18:38:00
Quote Anchor link
Ik ben niet zo heel erg thuis is javascript, maar is het mogelijk om een array te maken met left en top erin en dan een foreach die de animatie achter elkaar uitvoert?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
$(function() {

    // Box1
    $('#box1').animate({"width" : "50px", "height" : "50px" })
        .animate({"left" : "50px", "top" : "25px" }, 400)
        .animate({"left" : "100px", "top" : "5px" }, 400)
        .animate({"left" : "95px", "top" : "105px" }, 400)
        .animate({"left" : "178px", "top" : "74px" }, 400)
        .animate({"left" : "224px", "top" : "105px" }, 400)
        .animate({"left" : "214px", "top" : "76px" }, 400)
        .animate({"left" : "254px", "top" : "111px" }, 400)
        .animate({"left" : "298px", "top" : "105px" }, 400)
        .animate({"left" : "350px", "top" : "100px" }, 400)
        .animate({"width" : "0px", "height" : "0px" });
    
    // Box2
    $('#box2').animate({"width" : "36px", "height" : "36px" })
      .animate({"left" : "50px", "top" : "100px" }, 400)
      .animate({"left" : "100px", "top" : "74px" }, 400)
      .animate({"left" : "95px", "top" : "84px" }, 400)
      .animate({"left" : "178px", "top" : "74px" }, 400)
      .animate({"left" : "224px", "top" : "65px" }, 400)
      .animate({"left" : "214px", "top" : "55px" }, 400)
      .animate({"left" : "254px", "top" : "45px" }, 400)
      .animate({"left" : "298px", "top" : "50px" }, 400)
      .animate({"left" : "350px", "top" : "100px" }, 400)
      .animate({"width" : "0px", "height" : "0px" });
    
    // Box3
    $('#box3').animate({"width" : "24px", "height" : "24px" })
      .animate({"left" : "50px", "top" : "75px" }, 400)
      .animate({"left" : "100px", "top" : "95px" }, 400)
      .animate({"left" : "95px", "top" : "87px" }, 400)
      .animate({"left" : "178px", "top" : "98px" }, 400)
      .animate({"left" : "224px", "top" : "87px" }, 400)
      .animate({"left" : "214px", "top" : "89px" }, 400)
      .animate({"left" : "254px", "top" : "79px" }, 400)
      .animate({"left" : "298px", "top" : "98px" }, 400)
      .animate({"left" : "350px", "top" : "99px" }, 400)
      .animate({"width" : "0px", "height" : "0px" });      

});


edit: ik zal zelf even kijken, dit kan ik ook wel zelf vinden..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Yearupie Achternaamloos
 

03/02/2010 18:46:00
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

03/02/2010 18:49:00
Quote Anchor link
Zou dit een goede opzet zijn voor de array?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
var box = array();
    box[1] = array(
        // 'grote','gegevens'
        '50px',array(
            // 'left','top','tijd interval'
            '50px;','25px;','400',
            '100px;','5px;','400',
        )
    );


Hierin heb ik de grote (width en height), en een array met posities en tijd interval.
 
Jan geen

Jan geen

03/02/2010 19:28:00
Quote Anchor link
Moet het divje het door jou opgegeven pad volgen of mag dat ook random zijn? Als het ook random mag zijn kan je de left-margin ophogen en de top-margin random genereren
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

03/02/2010 21:05:00
Quote Anchor link
Het beste zou zijn dat het random was,
met een bepaalde snelheid naar een bepaald punt.
 
Jan geen

Jan geen

03/02/2010 22:44:00
Quote Anchor link
Leef je uit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/strict.dtd">
<html>
    <head>
        <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
        <title>Untitled Document</title>
        <script src="jquery-1.3.2.js"></script>
        
        <script type="text/javascript">
            $(function() {
                var left = 0;
                var step = 50;
                var width = screen.width-200;
                var height = screen.height - 200;
                $("#float").hide().fadeIn(2000);
                for(i=0; i<width/step;i++) {
                    $("#float").animate({
                        "left": left+"px",
                        "top": (Math.random()*height)+"px"
                    }, 100);
                    left = left + step;
                }
                $("#float").fadeOut();                                
            });
        </script>
        
        <style type="text/css">
            
            #float {
                width: 200px;
                height: 200px;
                background-color: red;
                position: absolute;
            }
        </style>
    </head>
    <body>
        
        <div id="float"></div>
    </body>
</html>
?>

Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan geen
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

04/02/2010 16:30:00
Quote Anchor link
Leuk gemaakt!
Alleen vliegt hij soms onder een deel of helemaal uit me beeldscherm, is dit op te lossen?

edit: ik weet al hoe het komt, in mijn browser is boven en onder nog een balk, waardoor er minder plaats is dan de beeldscherm hoogte.

edit2: Dit is geen probleem meer, ik heb de breedte en hoogte allebei op 500 px gezet zodat hij in me lay-out past.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Yearupie Achternaamloos
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

04/02/2010 16:59:00
Quote Anchor link
Mijn onderstaande scriptje werk niet, weet iemand wat er fout aan is?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
$(function() {
    var left = 0;
    var step = 50;
    var width = 500;
    var height = 500;
    var size = 50;
    var arr = new Array(50,25,20,35,15);
    for (num=0;num<arr.length;i++) {
        
        $("#float").animate({height: arr[num]+'px',"left": "0px","top": "0px"});
        $("#float").animate({width: arr[num]+'px'},100);
        
        for(i=0; i<width/step;i++) {
            $("#float").animate({
                "left": left+"px",
                "top": (Math.random()*height)+"px"
            }, 300);
            left = left + step;
        }
        
        $("#float").animate({marginLeft:'50px',width: '0px'},100);  
    }                          
});
 
Wim E

Wim E

04/02/2010 17:25:00
Quote Anchor link
Al gekeken of je kon oplossen met firebug? Er wordt je zoveel aangeboden, zo leer je het natuurlijk zelf ook nooit.
Ok ok het klopt dat je altijd wel kunt vragen, maar eerst kijken en dan vragen:-) evt kun je alerts toevoegen om te kijken wat voor uitkomsten dat geeft...en ga zo maar verder
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

04/02/2010 17:48:00
Quote Anchor link
Quote:
Een script op deze pagina is bezig, of het reageert niet meer. U kunt het script nu stoppen, de scriptdebugger openen, of het script door laten gaan.

Script: http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.4.0/jquery.min.js:27


Ik krijg deze foutmelding, ik weet niet echt wat ik hiermee moet..
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

04/02/2010 20:57:00
Quote Anchor link
Even scriptje van google omgezet naar me eigen server.

Ik heb het nu al een heel stuk verder, de score word alleen niet weergegeven omdat hij score2 niet vind in de hit functie. Hoe maak ik dit?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
$(function() {
    var left = 0;
    var step = 50;
    var count = 1;
    var max = 8;
    
    
    var left2 = 500;
    var step2 = 75;
    var count2 = 1;
    var max2 = 7;
    
    var score2 = 0;
    var width = 500;
    var height = 150;
    var arr = new Array(50,33,25,33,25,33,50,25);
    for (num=0;num<arr.length;num++) {
        
        $("#float").animate({height: arr[num]+'px',"left": "0px","top": "0px"},0);
        $("#float2").animate({height: arr[num]+'px',"left": "500px","top": "500px"},0);
        
        $("#float").animate({width: arr[num]+'px'},300);
        $("#float2").animate({width: arr[num]+'px'},300);  
        
        for(i=0; i<width/step;i++) {
            
            $("#float").animate({
                "left": left+"px",
                "top": (Math.random()*height)+"px"
            }, 500);
            left = left + step;
            count++;
            
            if(count2 <= max2) {
                
                $("#float2").animate({
                    "left": left2+"px",
                    "top": (Math.random()*height)+"px"
                }, 500);
                left2 = left2 - step2;
                count2++;
            }
            
        }
        left = 0;
        left2 = 500;
        
        count = 1;
        count2 = 1;
        
        $("#float").animate({width: '0px', height: '0px'},0);  
        $("#float2").animate({width: '0px', height: '0px'},0);
    }                          
});

function hit(addscore,div) {

    $('#score').html((score2 + addscore) + ' punten');
    score2++;
}
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

05/02/2010 15:07:00
Quote Anchor link
Weet iemand hier de oplossing van?
 
Jan geen

Jan geen

05/02/2010 16:11:00
Quote Anchor link
score2 buiten $(function) halen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan geen
 

05/02/2010 19:53:00
Quote Anchor link
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

05/02/2010 23:21:00
Quote Anchor link
?php die(); schreef op 05.02.2010 19:53:
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!

En jij bent ook gay!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.