jQuery slider

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »
Robin S

Robin S

22/05/2012 13:27:54
Quote Anchor link
Beste leden,

Op dit moment heb ik een jQuery image slider. Door op previous of next te klikken kan ik wisselen tussen de verschillende afbeeldingen.

Echter wil ik graag dat deze ook met de pijltjes toetsen te besturen te zijn, maar ik heb geen idee hoe ik dit kan inbouwen.

Dit is de functie die de prev en next aanstuurt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
        _initEvents            : function( options ) {
            var instance             = this;
            instance.NavNext.bind('click.slicebox', function( event ) {
                instance.navigate( 'next', options );
            });
            instance.NavPrev.bind('click.slicebox', function( event ) {
                instance.navigate( 'prev', options );
            });
            instance.OptionPlay.bind('click.slicebox', function( event ) {
                if( !instance.isSlideshowActive ) {
                    if( instance.animating ) return false;
                    
                    instance.isSlideshowActive    = true;
                    
                    instance._slideshow( options, true );
                    
                    instance.OptionPlay.addClass('rb-nav-pause').removeClass('sb-nav-play');
                }
                else {
                    instance._stopSlideshow();
                }
            });
            instance.OptionInfo.bind('click.slicebox', function( event ) {
                if( !instance.info ) {
                    instance._showInfo();
                }
                else {
                    instance._hideInfo();
                }
            });
        },


Iemand die mij kan helpen hiermee? Alvast heel erg bedankt!

Mvg,
Robin.
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 09:00:24
 

22/05/2012 13:31:58
Quote Anchor link
Heb even gegoogled misschien kun je hier wat mee?

$(document).keydown(function(e){
if (e.keyCode == 37) {
alert( "left pressed" );
return false;
}
});

Character codes:

37 - left

38 - up

39 - right

40 - down
 
Robin S

Robin S

22/05/2012 13:41:19
Quote Anchor link
@Daan: Dankjewel! Maar die had ik inderdaad al gevonden.

Het probleem is dat ik niet weet hoe ik dit in bovenstaande functie kan toevoegen.
 
Jeroen VD

Jeroen VD

22/05/2012 14:23:57
Quote Anchor link
gewoon zoals het hierboven staat. wanneer er op een pijltjestoets gedrukt is verwijs je door naar de slide functie.
als doe je wel moeilijk met die slide, en dit is niet alles?
 
Reshad F

Reshad F

22/05/2012 14:26:54
Quote Anchor link
ipv die alert. roep je die leftbutton aan om geklikt te worden en net zo bij rechter button bijv.
 
Robin S

Robin S

22/05/2012 14:41:28
Quote Anchor link
Ik heb geen idee hoe ik dit dan moet samenvoegen? En waar ik dit moet plaatsen?
 
Jeroen VD

Jeroen VD

22/05/2012 14:44:24
Quote Anchor link
dit is niet de hele slider, ofwel? heb je hem zelf gemaakt?
 
Robin S

Robin S

22/05/2012 14:49:11
Quote Anchor link
Nee dit is niet de hele slider, het is slicebox:
http://tympanus.net/codrops/2011/09/05/slicebox-3d-image-slider/

En het voorbeeld dat ik gebruik is:
http://tympanus.net/Development/Slicebox/index4.html
 

22/05/2012 15:02:33
Quote Anchor link
Probeer dit is heb het niet getest.

initEvents : function( options ) {

$(document).keydown(function(e){
var instance = this;
if (e.keyCode == 39) {
instance.NavNext.bind('click.slicebox', function( event ) {
instance.navigate( 'next', options );
});
} elseif (e.keyCode == 37) {
instance.NavPrev.bind('click.slicebox', function( event ) {
instance.navigate( 'prev', options );
});
}
instance.OptionPlay.bind('click.slicebox', function( event ) {
if( !instance.isSlideshowActive ) {
if( instance.animating ) return false;

instance.isSlideshowActive = true;

instance._slideshow( options, true );

instance.OptionPlay.addClass('rb-nav-pause').removeClass('sb-nav-play');
}
else {
instance._stopSlideshow();
}
});
instance.OptionInfo.bind('click.slicebox', function( event ) {
if( !instance.info ) {
instance._showInfo();
}
else {
instance._hideInfo();
}
}
});
},
 
Robin S

Robin S

22/05/2012 15:10:15
Quote Anchor link
@Daan: Bedankt voor het helpen, maar dit werkt helaas niet. De hele slider is met bovenstaande code niet meer zichtbaar.
 

22/05/2012 15:17:04
Quote Anchor link
Ben niet zo'n held in jquery maar kon het proberen haha:p
 
Kris Peeters

Kris Peeters

22/05/2012 15:28:28
Quote Anchor link
Het simpelst wat je kan doen, is een keystroke opvangen.
Daarmee trigger je een click op de juiste knop.

Dan lijkt het dus alsof je gewoon op die knop hebt gedrukt en kom je zo weinig mogelijk in aanvaring met de logica van de slicer

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
      $(function() {
        // slicebox aanmaken
        $('#sb-slider').slicebox({
          slicesCount      : 5,
          disperseFactor    : 30,
          sequentialRotation  : true,
          sequentialFactor  : 100
        });
        // zorg er voor dat je, bij een keystroke een klik op de prev / next knop triggert
        $(document).keydown(function(e) {
          if (e.keyCode == 37 || e.keyCode == 38) {  // left or up
            e.preventDefault();
             $('.sb-nav-prev').click();
          }
          if (e.keyCode == 39 || e.keyCode == 40) {  // right or down
            e.preventDefault();
             $('.sb-nav-next').click();
          }
        });
// ...        
      });
 
Robin S

Robin S

22/05/2012 15:48:53
Quote Anchor link
@Kris: Hartstikke bedankt! Je script werkt helemaal perfect!

Heeft iemand enig idee hoe ik de beweging ook met de muis kan toevoegen? Dat als je de muisknop indrukt en naar rechts beweegt dat de slider naar rechts beweegt, en andersom?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.