jQuery slider

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »
Robin S

Robin S

22/05/2012 13:27:54
Quote Anchor link
Beste leden,

Op dit moment heb ik een jQuery image slider. Door op previous of next te klikken kan ik wisselen tussen de verschillende afbeeldingen.

Echter wil ik graag dat deze ook met de pijltjes toetsen te besturen te zijn, maar ik heb geen idee hoe ik dit kan inbouwen.

Dit is de functie die de prev en next aanstuurt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
        _initEvents            : function( options ) {
            var instance             = this;
            instance.NavNext.bind('click.slicebox', function( event ) {
                instance.navigate( 'next', options );
            });
            instance.NavPrev.bind('click.slicebox', function( event ) {
                instance.navigate( 'prev', options );
            });
            instance.OptionPlay.bind('click.slicebox', function( event ) {
                if( !instance.isSlideshowActive ) {
                    if( instance.animating ) return false;
                    
                    instance.isSlideshowActive    = true;
                    
                    instance._slideshow( options, true );
                    
                    instance.OptionPlay.addClass('rb-nav-pause').removeClass('sb-nav-play');
                }
                else {
                    instance._stopSlideshow();
                }
            });
            instance.OptionInfo.bind('click.slicebox', function( event ) {
                if( !instance.info ) {
                    instance._showInfo();
                }
                else {
                    instance._hideInfo();
                }
            });
        },


Iemand die mij kan helpen hiermee? Alvast heel erg bedankt!

Mvg,
Robin.
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 17:27:47
 

22/05/2012 13:31:58
Quote Anchor link
Heb even gegoogled misschien kun je hier wat mee?

$(document).keydown(function(e){
if (e.keyCode == 37) {
alert( "left pressed" );
return false;
}
});

Character codes:

37 - left

38 - up

39 - right

40 - down
 
Robin S

Robin S

22/05/2012 13:41:19
Quote Anchor link
@Daan: Dankjewel! Maar die had ik inderdaad al gevonden.

Het probleem is dat ik niet weet hoe ik dit in bovenstaande functie kan toevoegen.
 
Jeroen VD

Jeroen VD

22/05/2012 14:23:57
Quote Anchor link
gewoon zoals het hierboven staat. wanneer er op een pijltjestoets gedrukt is verwijs je door naar de slide functie.
als doe je wel moeilijk met die slide, en dit is niet alles?
 
Reshad F

Reshad F

22/05/2012 14:26:54
Quote Anchor link
ipv die alert. roep je die leftbutton aan om geklikt te worden en net zo bij rechter button bijv.
 
Robin S

Robin S

22/05/2012 14:41:28
Quote Anchor link
Ik heb geen idee hoe ik dit dan moet samenvoegen? En waar ik dit moet plaatsen?
 
Jeroen VD

Jeroen VD

22/05/2012 14:44:24
Quote Anchor link
dit is niet de hele slider, ofwel? heb je hem zelf gemaakt?
 
Robin S

Robin S

22/05/2012 14:49:11
Quote Anchor link
Nee dit is niet de hele slider, het is slicebox:
http://tympanus.net/codrops/2011/09/05/slicebox-3d-image-slider/

En het voorbeeld dat ik gebruik is:
http://tympanus.net/Development/Slicebox/index4.html
 

22/05/2012 15:02:33
Quote Anchor link
Probeer dit is heb het niet getest.

initEvents : function( options ) {

$(document).keydown(function(e){
var instance = this;
if (e.keyCode == 39) {
instance.NavNext.bind('click.slicebox', function( event ) {
instance.navigate( 'next', options );
});
} elseif (e.keyCode == 37) {
instance.NavPrev.bind('click.slicebox', function( event ) {
instance.navigate( 'prev', options );
});
}
instance.OptionPlay.bind('click.slicebox', function( event ) {
if( !instance.isSlideshowActive ) {
if( instance.animating ) return false;

instance.isSlideshowActive = true;

instance._slideshow( options, true );

instance.OptionPlay.addClass('rb-nav-pause').removeClass('sb-nav-play');
}
else {
instance._stopSlideshow();
}
});
instance.OptionInfo.bind('click.slicebox', function( event ) {
if( !instance.info ) {
instance._showInfo();
}
else {
instance._hideInfo();
}
}
});
},
 
Robin S

Robin S

22/05/2012 15:10:15
Quote Anchor link
@Daan: Bedankt voor het helpen, maar dit werkt helaas niet. De hele slider is met bovenstaande code niet meer zichtbaar.
 

22/05/2012 15:17:04
Quote Anchor link
Ben niet zo'n held in jquery maar kon het proberen haha:p
 
Kris Peeters

Kris Peeters

22/05/2012 15:28:28
Quote Anchor link
Het simpelst wat je kan doen, is een keystroke opvangen.
Daarmee trigger je een click op de juiste knop.

Dan lijkt het dus alsof je gewoon op die knop hebt gedrukt en kom je zo weinig mogelijk in aanvaring met de logica van de slicer

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
      $(function() {
        // slicebox aanmaken
        $('#sb-slider').slicebox({
          slicesCount      : 5,
          disperseFactor    : 30,
          sequentialRotation  : true,
          sequentialFactor  : 100
        });
        // zorg er voor dat je, bij een keystroke een klik op de prev / next knop triggert
        $(document).keydown(function(e) {
          if (e.keyCode == 37 || e.keyCode == 38) {  // left or up
            e.preventDefault();
             $('.sb-nav-prev').click();
          }
          if (e.keyCode == 39 || e.keyCode == 40) {  // right or down
            e.preventDefault();
             $('.sb-nav-next').click();
          }
        });
// ...        
      });
 
Robin S

Robin S

22/05/2012 15:48:53
Quote Anchor link
@Kris: Hartstikke bedankt! Je script werkt helemaal perfect!

Heeft iemand enig idee hoe ik de beweging ook met de muis kan toevoegen? Dat als je de muisknop indrukt en naar rechts beweegt dat de slider naar rechts beweegt, en andersom?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.