Kaart maken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »
Remco nvt

Remco nvt

10/02/2005 23:22:00
Quote Anchor link
Ik wil een kaart maken voor een spelletje.
Kaart is 50 x 50 groot en je ziet 10x10 telkens(als voorbeeld getallen)
elke 1x1 is 1 stukje grond.

Nu kan ik me geen snelle manier bedenken dan alles in een database te zetten. En daana alles van rij tot rij uit te lezen. Alleen duurt dit er lang.

Heeft iemand een betere oplossing.

Remco

PS: ik heb geen stuk code omdat ik dat heb weggegooid.
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 09:35:40
 
Winston Smith

Winston Smith

11/02/2005 00:18:00
Quote Anchor link
Een image map?

Of misschien wil je met GD2 werken in PHP?
 
Johan

Johan

11/02/2005 16:12:00
Quote Anchor link
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjj handige site, gaat bij mn favorieten... :) ;)

//edit: favortieten :) ;)
Gewijzigd op 12/02/2005 18:38:00 door Johan
 
Thomas Van Durme

Thomas Van Durme

11/02/2005 16:45:00
Quote Anchor link
dat is toeval, ik heb zojuist zo'n map ontwikkeld

mijn map bevat echter 2000 vakjes, voeg me even aan je msn en ik zal je een paswoord geven om mijn map te bekijken:

[email protected]
 
Marien xD

Marien xD

11/02/2005 17:34:00
Quote Anchor link
www.handleidinghtml.nl werd bij ons zelfs in de Programeerles op school aanbevolen. :)
 
Roy Bongers

Roy Bongers

11/02/2005 19:57:00
Quote Anchor link
Ja bij ons ook. In het begin vond ik het echt een k*t site omdat het echt een handleiding is. Het is meer bedoelt om eens snel even na te gaan hoe iets ook alweer presies moet. Maar nu is het echt mijn #1 site waar ik heen ga met html problemen :D
 
Johan

Johan

11/02/2005 19:59:00
Quote Anchor link
maarehh Remco, ist nouw gelukt??
 
Winston Smith

Winston Smith

12/02/2005 00:18:00
Quote Anchor link
Johan:
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjj handige site, gaat bij mn favortieten... :) ;)


Oversext mannetje :P
 
Mitch X

Mitch X

12/02/2005 00:54:00
Quote Anchor link
Kasper:
Quote:
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjj handige site, gaat bij mn favortieten... :) ;)

Oversext mannetje :P

Waar jij al niet op let ;)
Gewijzigd op 12/02/2005 00:54:00 door Mitch X
 
Winston Smith

Winston Smith

12/02/2005 04:42:00
Quote Anchor link
Ghehe, op den duur krijg je daar gewoon oog voor. Dan zie je dat soort dingen meteen.
 
Legolas

Legolas

12/02/2005 08:36:00
Quote Anchor link
wie is er dan oversext...
 
Remco nvt

Remco nvt

12/02/2005 13:55:00
Quote Anchor link
Eeh nee. Snap er nog steeds niet veel van:P Maar ik heb Thomas Van Durme toegevoegd

Maar ik zoek dus een script of helpende hand.

Waarmee ik een kaart kan maken die in de database is ofgeslageen
Gewijzigd op 12/02/2005 14:23:00 door Remco nvt
 
Remco nvt

Remco nvt

12/02/2005 17:20:00
Quote Anchor link
Thomas Van Durme is toch allemaal aan het opscheppen en me proberen naar benee te halen. Heeft er iemand wel zin om me te helpen?
 
Johan

Johan

12/02/2005 18:35:00
Quote Anchor link
Kasper:
Johan:
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjj handige site, gaat bij mn favortieten... :) ;)


Oversext mannetje :P


wooopsss... :$ kga het wel ff aanpassen :)
 
Johan

Johan

12/02/2005 18:36:00
Quote Anchor link
Johan:
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjj handige site, gaat bij mn favorieten... :) ;)


//edit: :@ zit het verkeerde bericht te wijzigen...:S
Gewijzigd op 12/02/2005 18:37:00 door Johan
 
Remco nvt

Remco nvt

12/02/2005 18:44:00
Quote Anchor link
Maar dit helpt mij niet echt he:P
 
Johan

Johan

12/02/2005 21:58:00
Quote Anchor link
Thomas:
dat is toeval, ik heb zojuist zo'n map ontwikkeld

mijn map bevat echter 2000 vakjes, voeg me even aan je msn en ik zal je een paswoord geven om mijn map te bekijken:

[email protected]


gelezen Remco?? al gedaan??
 
Remco nvt

Remco nvt

12/02/2005 22:14:00
Quote Anchor link
Quote:
Thomas Van Durme is toch allemaal aan het opscheppen en me proberen naar benee te halen. Heeft er iemand wel zin om me te helpen?
Gelezen johan?
Gewijzigd op 12/02/2005 22:33:00 door Remco nvt
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.