kabelkrant

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »
Erwin Nieuwenhuis

Erwin Nieuwenhuis

04/03/2008 19:27:00
Quote Anchor link
hoi,

ik weet niet of ik het hier goed plaats, maar ik zoek een kabelkrantsysteem.

dit kabelkrantsysteem moet dan werken op ons vakantiepark. Wij hebben een eigen tv systeem, en daar kan je dan bijv. een video signaal insturen en dan komt het goed.

maar dan moeten we nog een kabelkrantsysteem hebben, en ik heb al gezocht en ik kwam ook een aantal keer uit op een flash script i.c.m. php & mysql.

daarom mijn vraag:

heeft er iemand zo'n systeem of weet iemand iets, neem dan ff contact op met:

erwin[dot]nieuwenhuis[apenstaartje]gmail[dot]com
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 22:07:35
 
Erwin Nieuwenhuis

Erwin Nieuwenhuis

29/03/2008 18:17:00
Quote Anchor link
oké, nog een keer dan:

weet er iemand een kabelkrant systeem, wat goed werkt.
ik heb al ge-googled, maar daar kwam ik o.a. uit bij systemen voor Windows 98 enzo...

Het moet dus gewoon een een systeem zijn, hoeft niet zoals hierboven met php ofzow.

voor dit vakantiepark
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Erwin Nieuwenhuis
 
TJVB tvb

TJVB tvb

29/03/2008 19:08:00
Quote Anchor link
Erwin ik werk zelf bij Maximedia
Een product dat we daar hebben is Info-Kanaal hier kan een heleboel op, bijvoorbeeld een kabelkrant. Je koopt dan een kast met het systeem dat je via het netwerk aan kunt spreken. Het signaal kan op vele manieren uitgezonden worden dus een tv-kanaal moet ook gewoon kunnen.

Het zit trouwens in Hengelo dus ook nog in de buurt.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door TJVB tvb
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

29/03/2008 20:54:00
Quote Anchor link
De eenvoudigste, snelste en meest flexibele oplossing lijkt mij een simpele PC met een TV-out (hebben ze bijna allemaal wel) en een Apache/PHP/MySQL oplossing daarop. Vervolgens geef je dat leuk vorm met een stukje css en voor het dynamische gedeelte gebruik je wat ajax :).

Op ons systeem zie je naast de standaard informatie ook een nu.nl (xml) ticker en krijg je een melding+foto als de deurbel ingedrukt word :).
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Arjan Kapteijn
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/03/2008 00:05:00
Quote Anchor link
Hallo.
Ik heb wel eens software gezien bij van Der Valk Hotels waar ze een interne kabelkrant hebben. Misschien valt het met een MySQL db te combineren.

Ik zal even opzoek gaan hoe dat progje heette.
Je hoort nog, anders moet je me maar ff op PM aanschieten.
 
Koen B

Koen B

30/03/2008 00:12:00
Quote Anchor link
wat dacht je van powerpoint?

het is niet ideaal, maar iedereen weet hoe het werkt, simpel en waarschijnlijk hebben jullie het al ...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Koen B
 

30/03/2008 00:49:00
Quote Anchor link
Zoals Arjan Kapteijn al zei is dit gewoon harstikke simpel te maken.
Bij mij op school is het het niet eens met ajax, maar met meta refresh...
Het aller simpelst is om gewoon één script hebt, die propt gewoon tekst in een text bestandje. Een andere haalt dat daar dan weer uit, en stopt dat in een template html pagina, F11, klaar (natuurlijk moet er wel tv-out op die pc zitten, maar das vrij logisch).

Je hoeft dus niet per se zo'n ding te hebben zoals info-kanaal, die is ook harstikke simpel: "Wow, door alleen maar een id aan te passen kan ik nu de teksten aanpassen, die ik niet aan mag passen" e.d.

Kijk maar eens naar fopen...

PPT is niet gemakkelijk van afstand aan te passen ;-).
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Erwin Nieuwenhuis

Erwin Nieuwenhuis

03/04/2008 14:11:00
Quote Anchor link
@TJVB: je hebt een pm

Info-kanaal is waarschijnlijk niet haalbaar gezien de kosten.

Heeft er iemand zo'n script voor een kabelkrant? Zelfmaken is namelijk niet echt een oplossing, want ik zit met school enzo.

Stuur anders een PM
 
TJVB tvb

TJVB tvb

03/04/2008 14:44:00
Quote Anchor link
@Erwin, je hebt een pm terug.

Maar in het algemeen is het zo dat het er gewoon aan ligt wat je wilt.
En de software wordt niet zonder systeem geleverd (je krijgt ook geen volledige toegang tot de hardware, alleen tot het gedeelte waar je bij moet kunnen).
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door TJVB tvb
 
Erwin Nieuwenhuis

Erwin Nieuwenhuis

04/04/2008 14:41:00
Quote Anchor link
heeft niemand zoiets??
 
Pepijn

Pepijn

05/04/2008 13:17:00
Quote Anchor link
Hier, een script dat ik net gemaakt heb dat uit een database de eerste rij ophaalt en het vervolgens over het scherm scrollt.



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
<?php
error_reporting(E_ALL);
/*
MySQL database:
CREATE TABLE `kabelkrant` (
`id`
    INT(8) NOT NULL AUTO_INCREMENT ,
`tekst`
    VARCHAR(1000) NOT NULL ,
PRIMARY KEY(`id`)
);

*/


$server = 'server';
$user = 'user';
$password = 'SECRET';
$db = 'database';

$connectie = mysql_connect($server,$user,$password);

mysql_select_db($db,$connectie);

$res = mysql_query("SELECT * FROM `kabelkrant` WHERE id=1");

$row = mysql_fetch_array($res,MYSQL_ASSOC);



    echo "<html>\n";
    echo "<head>\n";
    echo "<meta http-equiv=refresh content=60; URL=http:/kabelkrant.php/>\n";
    echo "</head>\n";
    echo "<body>\n";
    echo "<marquee behavior=scroll align=center direction=up height=220 scrollamount=2 scrolldelay=60>\n";
    echo "<h4>Kabelkrant:</h4><br>\n";
    echo $row['tekst'];
    echo "</marquee>\n";
    echo "</body>\n";
    echo "</html>";


?>


Je moet zelf nog wat maken dat tekst in de database stopt.

Veel plezier er mee =)

Mvg
Pepijn
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Pepijn
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.