Kan geen afbeelding uploaden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jij begint als .NET ontwikkelaar in een team met 10 andere Software Engineers. De werkzaamheden zijn afwisselend, zo kan het dat jij bezig bent met volledig nieuwe features of het door ontwikkelen van bestaande sites of shops. Wij ontwikkelen web applicaties, maar ook mobiele applicaties. Daarnaast bijt jij je soms ook van in externe koppelingen met systemen zoals een ERP. Als team is er een duidelijke focus m.b.t. het waarborgen van de performance en snelheid van webshops. Ook zijn wij expert op het gebied van configuratoren. Kortom enorm veel afwisselende werkzaamheden! Ook jouw werkplek kan afwisselend zijn. Soms heb

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »
Steven Hoogervorst

Steven Hoogervorst

20/12/2013 12:07:15
Quote Anchor link
Hallo iedereen,

Al een paar dagen zit ik met het volgende probleem:
Ik kan geen afbeeldingen naar de webserver uploaden via php.
Ik krijg geen errors. Het bestand wil telkens maar niet op de server terecht komen.

Dit is mijn script:

php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
       if ($_POST['submit'] && $_FILES['page-image']['size'] > 0) {
        $target = 'images/';
        if (($_FILES['page-image']['type'] == 'image/jpeg') || ($_FILES['page-image']['type'] == 'image/png')) {
            $target = $target . basename($_FILES['page-image']['name']);
            if (move_uploaded_file($FILES['page-image']['tmp_name'], $target)) {
                echo "GELUKT!";
            }
        }
    }

?>


html:
<form method="post" action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>
" enctype="multipart/form-data">
<input style="width:100%;" type="file" name="page-image" />
<input type="submit" name="submit" value="Uploaden" />
</form>

Alvast bedankt voor de hulp!

Steven
Gewijzigd op 20/12/2013 12:27:56 door Steven Hoogervorst
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 10:33:07
 
Tom aan t Goor

Tom aan t Goor

20/12/2013 12:10:05
Quote Anchor link
In je form tag moet je het volgende stukje toevoegen als je bestanden wilt kunnen uploaden.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
enctype="multipart/form-data"


Ik denk dat dat het is.
 
Steven Hoogervorst

Steven Hoogervorst

20/12/2013 12:11:20
Quote Anchor link
Deze heb ik al toegevoegd aan de <form> tag, alleen vergeten over te nemen. Heb het nu aangepast in de code.
Gewijzigd op 20/12/2013 12:23:29 door Steven Hoogervorst
 
Michael -

Michael -

20/12/2013 12:23:14
Quote Anchor link
Steven Hoogervorst op 20/12/2013 12:11:20:
Deze heb ik toegevoegd, alleen vergeten over te nemen. Heb het nu aangepast in de code.

Plaats dit eens bovenaan je code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
error_reporting(E_ALL);
?>


Je zou sowieso op deze regel een foutmelding moeten krijgen want je mist een ;

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<form method="post" action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF'] ?>


Ik zou ook $_SERVER['PHP_SELF'] vervangen door $_SERVER['SCRIPT_NAME'] (Veiliger omdat hier geen queries worden meegestuurd)

Daarnaast zou ik ipv $_POST['submit'] gebruiken
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$_SERVER['REQUEST_METHOD'] == POST
 
Steven Hoogervorst

Steven Hoogervorst

20/12/2013 12:25:20
Quote Anchor link
De HTML code heb ik snel overgenomen. Er kunnen daarin wat fouten zitten. Zelf krijg ik geen foutmeldingen. Ik ga de code die je hebt gestuurd invoegen.

Toevoeging op 20/12/2013 12:26:52:

Krijg geen foutmeldingen en de afbeelding wordt nog steeds niet geüpload.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/12/2013 12:30:30
Quote Anchor link
Wat meldt dit als je het formulier verstuurd hebt?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo "</pre>".print_r($_FILES,1)."</pre>";
?>


edit
Ik zie het al:
Lijn 6: $FILES['page-image']['tmp_name']

Een underscore mist....
Gewijzigd op 20/12/2013 12:31:16 door - Ariën -
 
Steven Hoogervorst

Steven Hoogervorst

20/12/2013 12:31:50
Quote Anchor link
Array ( [page-image] => Array ( [name] => 1460284_10151857167086840_936084111_n.jpg [type] => image/jpeg [tmp_name] => /tmp/phpnP44pZ [error] => 0 => 83692 ) )
 
Erwin H

Erwin H

20/12/2013 12:32:28
Quote Anchor link
Michael - op 20/12/2013 12:23:14:
Je zou sowieso op deze regel een foutmelding moeten krijgen want je mist een ;

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<form method="post" action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF'] ?>

Nope, daar is geen puntkomma nodig.

Waar ik mee zou beginnen is boven aan je script een print_r doen op je $_FILES array, dan kan je zien wat er in zit.
Daarna zou ik achter elke "if" een "else" zetten waarin je even simpelweg een echo geeft zodat je weet waar het verkeerd liep.
Debuggen dus....
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
print_r( $_FILES );
 
if ($_POST['submit'] && $_FILES['page-image']['size'] > 0) {
  $target = 'images/';
  if (($_FILES['page-image']['type'] == 'image/jpeg') || ($_FILES['page-image']['type'] == 'image/png')) {
     $target = $target . basename($_FILES['page-image']['name']);
     if (move_uploaded_file($FILES['page-image']['tmp_name'], $target)) {
       echo "GELUKT!";
     }
else {
       echo 'move mislukt';
     }
  }
else {
    echo 'type incorrect';
  }
}
else {
  echo 'niet gepost of geen image';
}

?>
 
Steven Hoogervorst

Steven Hoogervorst

20/12/2013 12:34:40
Quote Anchor link
- Aar - op 20/12/2013 12:30:30:
Wat meldt dit als je het formulier verstuurd hebt?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo "</pre>".print_r($_FILES,1)."</pre>";
?>


edit
Ik zie het al:
Lijn 6: $FILES['page-image']['tmp_name']

Een underscore mist....


Ooh ik zie het nu ook! Hartelijk bedankt voor de hulp! Het werkt.
 
Michael -

Michael -

20/12/2013 13:11:28
Quote Anchor link
Erwin H op 20/12/2013 12:32:28:
Michael - op 20/12/2013 12:23:14:
Je zou sowieso op deze regel een foutmelding moeten krijgen want je mist een ;

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<form method="post" action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF'] ?>

Nope, daar is geen puntkomma nodig.

Oke, dat wist ik niet. Ondanks dat het slordig lijkt, werkt hier inderdaad ook zonder ;
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.