Kan geen afbeelding uploaden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

Trainee pega developer

Wil jij een mooie stap maken in jouw carrière? Mooi! Bij De Mandemakers Groep haal je binnen 6 maanden je CSA- en CSSA-certificaten, waarna jij aan de slag kan als Pega-developer in ons IT-team. Achter de schermen zorg jij ervoor dat collega’s efficiënt werken en klanten iedere dag beter geholpen worden. Wil jij daaraan bijdragen? En jouw ICT-skills ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog als trainee Pega-developer. Wat ga je doen? Als trainee Pega developer leiden wij je op tot gecertificeerd software developer voor het low-code platform PegaSystems. In de training ben je verantwoordelijk voor een te

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Full Stack Developer/ Applicatie Ontwikkelaar

Wat jij doet Als Applicatie Ontwikkelaar ben je onderdeel van het team die de Rimote omgeving ontwikkeld en onderhoud. Hierbij kan je denk aan de cloud, on premise en webapplicaties welke worden gebruikt in bijvoorbeeld industriële bakkerijen, biogasinstallaties en kwekerijen. Deze applicaties verzorgen (remote) de aansturing en monitoring van processen, machines en robots. Van a tot z ben je betrokken bij projecten. Dit betekent vanaf ontwerp tot oplevering. Je moet samen met jouw team een goed product neer zetten. Dit begint met het opzetten van het ontwerp. De basis van de software moet staan als een huis. Daarvoor moet jij

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »
Steven Hoogervorst

Steven Hoogervorst

20/12/2013 12:07:15
Quote Anchor link
Hallo iedereen,

Al een paar dagen zit ik met het volgende probleem:
Ik kan geen afbeeldingen naar de webserver uploaden via php.
Ik krijg geen errors. Het bestand wil telkens maar niet op de server terecht komen.

Dit is mijn script:

php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
       if ($_POST['submit'] && $_FILES['page-image']['size'] > 0) {
        $target = 'images/';
        if (($_FILES['page-image']['type'] == 'image/jpeg') || ($_FILES['page-image']['type'] == 'image/png')) {
            $target = $target . basename($_FILES['page-image']['name']);
            if (move_uploaded_file($FILES['page-image']['tmp_name'], $target)) {
                echo "GELUKT!";
            }
        }
    }

?>


html:
<form method="post" action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>
" enctype="multipart/form-data">
<input style="width:100%;" type="file" name="page-image" />
<input type="submit" name="submit" value="Uploaden" />
</form>

Alvast bedankt voor de hulp!

Steven
Gewijzigd op 20/12/2013 12:27:56 door Steven Hoogervorst
 
PHP hulp

PHP hulp

01/09/2024 06:07:08
 
Tom aan t Goor

Tom aan t Goor

20/12/2013 12:10:05
Quote Anchor link
In je form tag moet je het volgende stukje toevoegen als je bestanden wilt kunnen uploaden.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
enctype="multipart/form-data"


Ik denk dat dat het is.
 
Steven Hoogervorst

Steven Hoogervorst

20/12/2013 12:11:20
Quote Anchor link
Deze heb ik al toegevoegd aan de <form> tag, alleen vergeten over te nemen. Heb het nu aangepast in de code.
Gewijzigd op 20/12/2013 12:23:29 door Steven Hoogervorst
 
Michael -

Michael -

20/12/2013 12:23:14
Quote Anchor link
Steven Hoogervorst op 20/12/2013 12:11:20:
Deze heb ik toegevoegd, alleen vergeten over te nemen. Heb het nu aangepast in de code.

Plaats dit eens bovenaan je code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
error_reporting(E_ALL);
?>


Je zou sowieso op deze regel een foutmelding moeten krijgen want je mist een ;

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<form method="post" action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF'] ?>


Ik zou ook $_SERVER['PHP_SELF'] vervangen door $_SERVER['SCRIPT_NAME'] (Veiliger omdat hier geen queries worden meegestuurd)

Daarnaast zou ik ipv $_POST['submit'] gebruiken
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$_SERVER['REQUEST_METHOD'] == POST
 
Steven Hoogervorst

Steven Hoogervorst

20/12/2013 12:25:20
Quote Anchor link
De HTML code heb ik snel overgenomen. Er kunnen daarin wat fouten zitten. Zelf krijg ik geen foutmeldingen. Ik ga de code die je hebt gestuurd invoegen.

Toevoeging op 20/12/2013 12:26:52:

Krijg geen foutmeldingen en de afbeelding wordt nog steeds niet geüpload.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/12/2013 12:30:30
Quote Anchor link
Wat meldt dit als je het formulier verstuurd hebt?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo "</pre>".print_r($_FILES,1)."</pre>";
?>


edit
Ik zie het al:
Lijn 6: $FILES['page-image']['tmp_name']

Een underscore mist....
Gewijzigd op 20/12/2013 12:31:16 door - Ariën -
 
Steven Hoogervorst

Steven Hoogervorst

20/12/2013 12:31:50
Quote Anchor link
Array ( [page-image] => Array ( [name] => 1460284_10151857167086840_936084111_n.jpg [type] => image/jpeg [tmp_name] => /tmp/phpnP44pZ [error] => 0 => 83692 ) )
 
Erwin H

Erwin H

20/12/2013 12:32:28
Quote Anchor link
Michael - op 20/12/2013 12:23:14:
Je zou sowieso op deze regel een foutmelding moeten krijgen want je mist een ;

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<form method="post" action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF'] ?>

Nope, daar is geen puntkomma nodig.

Waar ik mee zou beginnen is boven aan je script een print_r doen op je $_FILES array, dan kan je zien wat er in zit.
Daarna zou ik achter elke "if" een "else" zetten waarin je even simpelweg een echo geeft zodat je weet waar het verkeerd liep.
Debuggen dus....
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
print_r( $_FILES );
 
if ($_POST['submit'] && $_FILES['page-image']['size'] > 0) {
  $target = 'images/';
  if (($_FILES['page-image']['type'] == 'image/jpeg') || ($_FILES['page-image']['type'] == 'image/png')) {
     $target = $target . basename($_FILES['page-image']['name']);
     if (move_uploaded_file($FILES['page-image']['tmp_name'], $target)) {
       echo "GELUKT!";
     }
else {
       echo 'move mislukt';
     }
  }
else {
    echo 'type incorrect';
  }
}
else {
  echo 'niet gepost of geen image';
}

?>
 
Steven Hoogervorst

Steven Hoogervorst

20/12/2013 12:34:40
Quote Anchor link
- Aar - op 20/12/2013 12:30:30:
Wat meldt dit als je het formulier verstuurd hebt?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo "</pre>".print_r($_FILES,1)."</pre>";
?>


edit
Ik zie het al:
Lijn 6: $FILES['page-image']['tmp_name']

Een underscore mist....


Ooh ik zie het nu ook! Hartelijk bedankt voor de hulp! Het werkt.
 
Michael -

Michael -

20/12/2013 13:11:28
Quote Anchor link
Erwin H op 20/12/2013 12:32:28:
Michael - op 20/12/2013 12:23:14:
Je zou sowieso op deze regel een foutmelding moeten krijgen want je mist een ;

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<form method="post" action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF'] ?>

Nope, daar is geen puntkomma nodig.

Oke, dat wist ik niet. Ondanks dat het slordig lijkt, werkt hier inderdaad ook zonder ;
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.