Kan geen afbeelding uploaden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Ontwerpen en bouwen van nieuwe functionaliteiten binnen de complexe omgeving; Proactief de processen kwalitatief en efficient inrichten; Opzetten van Unit Tests; Code Reviews; Regie nemen voor innovatieve projecten; Landschap beheren en de bijbehorende ketens hierbij in het oog houden. Hier ga je werken De organisatie is actief binnen de financiele branche en heeft een IT afdeling van circa 450 man. De organisatie voorziet de maatschappij binnen de financiele dienstverlening en is gedurende de jaren een onmisbare schakel geworden. Het is een high profile organisatie waar ze veel te maken hebben met veranderingen voortkomend uit maatschappelijke ontwikkelingen,

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

Webshop beheerder / Fullstack developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig gaat houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij komt te werken in ons webdevelopment team, wat bestaat uit 8 ervaren collega’s. Hiernaast hebben wij nog een team van 2 ontwikkelaars die aan native applicaties werken. Bij ons zijn er korte lijntjes en er hangt een gezellige informele werksfeer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je aan geweldige applicaties zult gaan werken! Wij willen als organisatie niet te groot worden, we willen gewoon toffe dingen maken. Onze techstack bestaat momenteel uit: PHP, Laravel, Javascript, Typescript, Git, MySQL, Java, Kotlin, Xamarin. Samen met ons ga jij zorgen dat we puik werk leveren! Waarbij je bij elke fase in

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Back end developer Digital Agency

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »
Steven Hoogervorst

Steven Hoogervorst

20/12/2013 12:07:15
Quote Anchor link
Hallo iedereen,

Al een paar dagen zit ik met het volgende probleem:
Ik kan geen afbeeldingen naar de webserver uploaden via php.
Ik krijg geen errors. Het bestand wil telkens maar niet op de server terecht komen.

Dit is mijn script:

php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
       if ($_POST['submit'] && $_FILES['page-image']['size'] > 0) {
        $target = 'images/';
        if (($_FILES['page-image']['type'] == 'image/jpeg') || ($_FILES['page-image']['type'] == 'image/png')) {
            $target = $target . basename($_FILES['page-image']['name']);
            if (move_uploaded_file($FILES['page-image']['tmp_name'], $target)) {
                echo "GELUKT!";
            }
        }
    }

?>


html:
<form method="post" action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>
" enctype="multipart/form-data">
<input style="width:100%;" type="file" name="page-image" />
<input type="submit" name="submit" value="Uploaden" />
</form>

Alvast bedankt voor de hulp!

Steven
Gewijzigd op 20/12/2013 12:27:56 door Steven Hoogervorst
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 02:11:21
 
Tom aan t Goor

Tom aan t Goor

20/12/2013 12:10:05
Quote Anchor link
In je form tag moet je het volgende stukje toevoegen als je bestanden wilt kunnen uploaden.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
enctype="multipart/form-data"


Ik denk dat dat het is.
 
Steven Hoogervorst

Steven Hoogervorst

20/12/2013 12:11:20
Quote Anchor link
Deze heb ik al toegevoegd aan de <form> tag, alleen vergeten over te nemen. Heb het nu aangepast in de code.
Gewijzigd op 20/12/2013 12:23:29 door Steven Hoogervorst
 
Michael -

Michael -

20/12/2013 12:23:14
Quote Anchor link
Steven Hoogervorst op 20/12/2013 12:11:20:
Deze heb ik toegevoegd, alleen vergeten over te nemen. Heb het nu aangepast in de code.

Plaats dit eens bovenaan je code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
error_reporting(E_ALL);
?>


Je zou sowieso op deze regel een foutmelding moeten krijgen want je mist een ;

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<form method="post" action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF'] ?>


Ik zou ook $_SERVER['PHP_SELF'] vervangen door $_SERVER['SCRIPT_NAME'] (Veiliger omdat hier geen queries worden meegestuurd)

Daarnaast zou ik ipv $_POST['submit'] gebruiken
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$_SERVER['REQUEST_METHOD'] == POST
 
Steven Hoogervorst

Steven Hoogervorst

20/12/2013 12:25:20
Quote Anchor link
De HTML code heb ik snel overgenomen. Er kunnen daarin wat fouten zitten. Zelf krijg ik geen foutmeldingen. Ik ga de code die je hebt gestuurd invoegen.

Toevoeging op 20/12/2013 12:26:52:

Krijg geen foutmeldingen en de afbeelding wordt nog steeds niet geüpload.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/12/2013 12:30:30
Quote Anchor link
Wat meldt dit als je het formulier verstuurd hebt?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo "</pre>".print_r($_FILES,1)."</pre>";
?>


edit
Ik zie het al:
Lijn 6: $FILES['page-image']['tmp_name']

Een underscore mist....
Gewijzigd op 20/12/2013 12:31:16 door - Ariën -
 
Steven Hoogervorst

Steven Hoogervorst

20/12/2013 12:31:50
Quote Anchor link
Array ( [page-image] => Array ( [name] => 1460284_10151857167086840_936084111_n.jpg [type] => image/jpeg [tmp_name] => /tmp/phpnP44pZ [error] => 0 => 83692 ) )
 
Erwin H

Erwin H

20/12/2013 12:32:28
Quote Anchor link
Michael - op 20/12/2013 12:23:14:
Je zou sowieso op deze regel een foutmelding moeten krijgen want je mist een ;

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<form method="post" action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF'] ?>

Nope, daar is geen puntkomma nodig.

Waar ik mee zou beginnen is boven aan je script een print_r doen op je $_FILES array, dan kan je zien wat er in zit.
Daarna zou ik achter elke "if" een "else" zetten waarin je even simpelweg een echo geeft zodat je weet waar het verkeerd liep.
Debuggen dus....
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
print_r( $_FILES );
 
if ($_POST['submit'] && $_FILES['page-image']['size'] > 0) {
  $target = 'images/';
  if (($_FILES['page-image']['type'] == 'image/jpeg') || ($_FILES['page-image']['type'] == 'image/png')) {
     $target = $target . basename($_FILES['page-image']['name']);
     if (move_uploaded_file($FILES['page-image']['tmp_name'], $target)) {
       echo "GELUKT!";
     }
else {
       echo 'move mislukt';
     }
  }
else {
    echo 'type incorrect';
  }
}
else {
  echo 'niet gepost of geen image';
}

?>
 
Steven Hoogervorst

Steven Hoogervorst

20/12/2013 12:34:40
Quote Anchor link
- Aar - op 20/12/2013 12:30:30:
Wat meldt dit als je het formulier verstuurd hebt?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo "</pre>".print_r($_FILES,1)."</pre>";
?>


edit
Ik zie het al:
Lijn 6: $FILES['page-image']['tmp_name']

Een underscore mist....


Ooh ik zie het nu ook! Hartelijk bedankt voor de hulp! Het werkt.
 
Michael -

Michael -

20/12/2013 13:11:28
Quote Anchor link
Erwin H op 20/12/2013 12:32:28:
Michael - op 20/12/2013 12:23:14:
Je zou sowieso op deze regel een foutmelding moeten krijgen want je mist een ;

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<form method="post" action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF'] ?>

Nope, daar is geen puntkomma nodig.

Oke, dat wist ik niet. Ondanks dat het slordig lijkt, werkt hier inderdaad ook zonder ;
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.