kijken wie heeft ingelogd

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Back-End Developer in Laravel / PHP

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP Laravel Developer voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Voor een enthousiast team die zich graag bezig houdt met softwareontwikkeling zijn wij op zoek naar versterking. Je werkt in een klein ontwikkelteam en bent zeer betrokken bij alle aspecten van de softwareoplossingen. Van het ontwerpen tot de oplevering. Binnen deze functie ga je aan de slag met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je krijgt veel te maken met koppelingen naar systemen en de verzoeken van de klant. Je komt terecht in een team, waarbij

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Oracle Apex Developer

Dit ga je doen Jouw taken bestaan uit: Het bouwen maatwerk Oracle applicaties voor Europese business units; Het implementeren van de nieuwste technieken om te blijven innoveren; Actief meedenken en aandragen van verbetervoorstellen. Hier ga je werken Deze organisatie in de regio Veenendaal is een van wereld grootste retailers met ruim 16.000 winkels in 27 markten en jaarlijks ruim 5,3 miljard klanten die winkelen bij een van hun welbekende retailmerken. Binnen de organisatie is er een IT Group actief die dient als IT Service Provider voor de hele organisatie en waar dagelijks IT'ers werken aan state-of-the-art IT oplossingen. Dit doen

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Joren vh

joren vh

15/01/2008 19:00:00
Quote Anchor link
Beste,

Ik ben bezig met een systeem. Hier zit een login aan vast. Als iemand goed inlogt zet hij een session. Dat gaat goed. Maar nu vraag ik mij af hoe ik via die session kan kijken wie er heeft ingelogd. Dit omdat per gebruiker iets anders moet weergegeven worden.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
session_start();
include ("config.php");
//klanten ophalen
$klanten_ophalen = mysql_query("SELECT * FROM users");
//kijken wie ingelogd is.
if( isset($_SESSION['login'])) {
    if ($naam == "jorenvh200" ) {
        echo 'Dit is de beveiligde pagina jorenvh200';
    }

    else {
        echo ' u bent geen klant ';
    }
}
else {
echo 'U bent niet ingelogt';
}

?>


Zo deed ik het eerst maar dat werkte niet. En het is ook dom want als ik dat voor iedere user moet gaan doen.

Iemand een voorstel hoe ik dit kan doen?
De pagina's worden per gebruiker uit de database gehaald.

Al vast bedankt,
Joren
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 01:10:47
 
Mvos

mvos

15/01/2008 20:55:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
session_start();
include ("config.php");
//kijken wie ingelogd is.
if( isset($_SESSION['login'])) {
$sql = "SELECT * FROM `users` WHERE de kolom waar de users staan LIKE '%$naam%'";
$query = mysql_query($sql) or die('Fout in mysql!');
  while($users = mysql_fetch_array($query)) {
    if($naam == $users['user']) {
        echo "Dit is de beveiligde pagina ".$users['user']."";
    }

    else {
        echo ' u bent geen klant ';
    }
  }
}
else {
echo 'U bent niet ingelogt';
}

?>
 
Joren vh

joren vh

16/01/2008 08:35:00
Quote Anchor link
Bedankt,

Maar hij doet het niet helemaal.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
Notice: Undefined variable: naam in D:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\membersysteem\test.php on line 8
Fout in mysql!


Regel 8 :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$sql = ("SELECT * FROM `users` WHERE naam LIKE '%$naam%'");
 
Pieter Joordens

Pieter Joordens

16/01/2008 10:13:00
Quote Anchor link
een notice is geen error, hij doet het dus gewoon
 
- -

- -

16/01/2008 10:16:00
Quote Anchor link
Waarom gebruik je %$naam% ?
 
Jacco Engel

Jacco Engel

16/01/2008 10:17:00
Quote Anchor link
En notice moet je behandelen als error omdat het anders errors tot gevolg kan gaan hebben.

Maar de variabele naam bestaat niet
 
Joren vh

joren vh

16/01/2008 10:19:00
Quote Anchor link
@pieter

nee hoor hij doet het niet.

@kruidnootje

Omdat e dat hierboven tegen mij zeiden.

@jacco

ja inderdaad, maar hij zou wel moeten bestaan :s
 
Jacco Engel

Jacco Engel

16/01/2008 10:38:00
Quote Anchor link
Joren Zet net boven je query eens :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$naam
= (empty($naam))? "" : $naam ;
?>


O ja ook nog even de query zoals hij wel hoort :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$sql
= "SELECT * FROM users WHERE de kolom waar de users staan LIKE '%".$naam."%'";
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jacco Engel
 
- -

- -

16/01/2008 10:50:00
Quote Anchor link
Pieter schreef op 16.01.2008 10:13:
een notice is geen error, hij doet het dus gewoon


Een notice is wel een soort fout, iig wel bij php...
 
Joren vh

joren vh

16/01/2008 11:14:00
Quote Anchor link
@jacco.

Thx, het gaat nu al wat beter. Maar waar ik even niet uitgeraak :

De error die ik krijg als ik WEL ben ingelogd.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
Notice: Undefined variable: query in D:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\membersysteem\test.php on line 9

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in D:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\membersysteem\test.php on line 9


naar mijn wete klopt deze regel gewoon hoor.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
while($users = mysql_fetch_array($query)) {
?>
 
Jacco Engel

Jacco Engel

16/01/2008 11:17:00
Quote Anchor link
$query = mysql_query($sql) or die('Fout in mysql!');

Vervangen door deze constructie :

$query = mysql_query($sql) or die(mysql_error());

O ja en je variabele query is leeg. Post even de hele RELEVANTE code
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jacco Engel
 
Joren vh

joren vh

16/01/2008 11:23:00
Quote Anchor link
thx, heb nog wat zitten knoeien omdat het niet helemaal werkte. Nu krijg ik dit.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
Notice: Uninitialized string offset: 0 in D:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\membersysteem\test.php on line 11

Notice: Uninitialized string offset: 0 in D:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\membersysteem\test.php on line 12
Dit is de beveiligde pagina
Notice: Uninitialized string offset: 0 in D:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\membersysteem\test.php on line 11

Notice: Uninitialized string offset: 0 in D:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\membersysteem\test.php on line 12
Dit is de beveiligde pagina
Notice: Uninitialized string offset: 0 in D:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\membersysteem\test.php on line 11

Notice: Uninitialized string offset: 0 in D:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\membersysteem\test.php on line 12
Dit is de beveiligde pagina
Notice: Uninitialized string offset: 0 in D:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\membersysteem\test.php on line 11

Notice: Uninitialized string offset: 0 in D:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\membersysteem\test.php on line 12
Dit is de beveiligde pagina


Zal in 1x maar misschien even heel mijn code posten.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
session_start();
include ("config.php");
$naam = (empty($naam))? "" : $naam ;
//kijken wie ingelogd is.
if( isset($_SESSION['login'])) {
$sql = "SELECT * FROM members WHERE naam LIKE '%".$naam."%'";

$query = mysql_query($sql) or die(mysql_error());
  while($users = mysql_fetch_array($query)) {
    if($naam == $naam['login']) {
        echo "Dit is de beveiligde pagina ".$naam['naam']."";
    }

    else {
        echo ' u bent geen klant ';
    }
  }
}
else {
echo 'U bent niet ingelogt';
}

?>


Ik dank je al vast jacco !!

Edit:

Ik zie dat ik 2x $sql doe. 1tje is gedelte
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door joren vh
 
Jacco Engel

Jacco Engel

16/01/2008 11:32:00
Quote Anchor link
Regel 11:
Een gedeelte van een var/array kan nooit gelijk zijn aan de hele var/array
 
Joren vh

joren vh

16/01/2008 11:36:00
Quote Anchor link
mmm wat moet ik dan doen, lig helemaal in de knoop :$
 
Jacco Engel

Jacco Engel

16/01/2008 11:38:00
Quote Anchor link
$naam == $naam['login']

Moet je volgens mijn glazen bol vervangen door :

$naam == $users['login'] of $naam == $_SESSIO['login']
 
Joren vh

joren vh

16/01/2008 12:03:00
Quote Anchor link
Dat levert al geen error's meer op maar het gaat toch nog niet goed.

Ik log in, dan krijg ik de melding dat ik ben ingelogd. Vervolgens word ik doorgestuurd naar test.php ( de pagina met het script van dit topic ) en dan krijg ik "u bent geen klant u bent geen klant u bent geen klant u bent geen klant"

Wat gaat er soms nog mis ?

ow en ik heb regel 11 veranerd naar $naam == $_SESSION['login']

Dank voor je hulp tot hier toe
 
Jacco Engel

Jacco Engel

16/01/2008 12:28:00
Quote Anchor link
$naam == $users['naam'] dan?

Dat is tevens het laatste dat ik kan bedenken zonder je datamodel gezien te hebben
 
Joren vh

joren vh

16/01/2008 12:42:00
Quote Anchor link
Dan krijg ik weer die notice van op lijn 11 & 12.

Mijn datamodel.

Tabel members
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
id   naam  mail  wachtwoord datum ip


Tabel informatie
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
id naam link beschrijving extra datum


Ik dank je al erg jacco !

Joren
 
Jacco Engel

Jacco Engel

16/01/2008 13:40:00
Quote Anchor link
I give up
 
Joren vh

joren vh

16/01/2008 13:46:00
Quote Anchor link
mmm oké, Bedankt voor de hulp die je hebt geboden !!!

Iemand die mij kan helpen ??

Dank,

Joren
 
Mvos

mvos

16/01/2008 14:31:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
session_start();
include ("config.php");
$naam = (empty($naam))? "" : $naam ;
//kijken wie ingelogd is.
if( isset($_SESSION['login'])) {
$sql = "SELECT * FROM members WHERE naam LIKE '%".$naam."%'";

$query = mysql_query($sql) or die(mysql_error());
  while($users = mysql_fetch_array($query)) {
    if($naam == $users['naam']) {
        echo "Dit is de beveiligde pagina ".$users['naam']."";
    }

    else {
        echo ' u bent geen klant ';
    }
  }
}
else {
echo 'U bent niet ingelogt';
}

?>
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.