kijken wie heeft ingelogd

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

Python Developer

Dit ga je doen Als Python Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van Stuurprogramma's in Python zodat er verbindingen kunnen worden gelegd tussen besturingssystemen en (AV) hardware; Het testen en debuggen van Stuurprorgamma's; Het communiceren met noodzakelijke partijen in gevallen waar extra technische details nodig zijn om een Stuurprogramma te ontwikkelen of problemen op te lossen; Het maken van de nodige technische documentatie (in het Engels); Het participeren in een Scrum/Agile omgeving. Hier ga je werken Deze internationale organisatie is wereldwijd een succesvol producent en leverancier van professionele AV hard- en software. Klanten gebruiken de producten o.a. voor het

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Joren vh

joren vh

15/01/2008 19:00:00
Quote Anchor link
Beste,

Ik ben bezig met een systeem. Hier zit een login aan vast. Als iemand goed inlogt zet hij een session. Dat gaat goed. Maar nu vraag ik mij af hoe ik via die session kan kijken wie er heeft ingelogd. Dit omdat per gebruiker iets anders moet weergegeven worden.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
session_start();
include ("config.php");
//klanten ophalen
$klanten_ophalen = mysql_query("SELECT * FROM users");
//kijken wie ingelogd is.
if( isset($_SESSION['login'])) {
    if ($naam == "jorenvh200" ) {
        echo 'Dit is de beveiligde pagina jorenvh200';
    }

    else {
        echo ' u bent geen klant ';
    }
}
else {
echo 'U bent niet ingelogt';
}

?>


Zo deed ik het eerst maar dat werkte niet. En het is ook dom want als ik dat voor iedere user moet gaan doen.

Iemand een voorstel hoe ik dit kan doen?
De pagina's worden per gebruiker uit de database gehaald.

Al vast bedankt,
Joren
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 03:23:45
 
Mvos

mvos

15/01/2008 20:55:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
session_start();
include ("config.php");
//kijken wie ingelogd is.
if( isset($_SESSION['login'])) {
$sql = "SELECT * FROM `users` WHERE de kolom waar de users staan LIKE '%$naam%'";
$query = mysql_query($sql) or die('Fout in mysql!');
  while($users = mysql_fetch_array($query)) {
    if($naam == $users['user']) {
        echo "Dit is de beveiligde pagina ".$users['user']."";
    }

    else {
        echo ' u bent geen klant ';
    }
  }
}
else {
echo 'U bent niet ingelogt';
}

?>
 
Joren vh

joren vh

16/01/2008 08:35:00
Quote Anchor link
Bedankt,

Maar hij doet het niet helemaal.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
Notice: Undefined variable: naam in D:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\membersysteem\test.php on line 8
Fout in mysql!


Regel 8 :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$sql = ("SELECT * FROM `users` WHERE naam LIKE '%$naam%'");
 
Pieter Joordens

Pieter Joordens

16/01/2008 10:13:00
Quote Anchor link
een notice is geen error, hij doet het dus gewoon
 
- -

- -

16/01/2008 10:16:00
Quote Anchor link
Waarom gebruik je %$naam% ?
 
Jacco Engel

Jacco Engel

16/01/2008 10:17:00
Quote Anchor link
En notice moet je behandelen als error omdat het anders errors tot gevolg kan gaan hebben.

Maar de variabele naam bestaat niet
 
Joren vh

joren vh

16/01/2008 10:19:00
Quote Anchor link
@pieter

nee hoor hij doet het niet.

@kruidnootje

Omdat e dat hierboven tegen mij zeiden.

@jacco

ja inderdaad, maar hij zou wel moeten bestaan :s
 
Jacco Engel

Jacco Engel

16/01/2008 10:38:00
Quote Anchor link
Joren Zet net boven je query eens :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$naam
= (empty($naam))? "" : $naam ;
?>


O ja ook nog even de query zoals hij wel hoort :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$sql
= "SELECT * FROM users WHERE de kolom waar de users staan LIKE '%".$naam."%'";
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jacco Engel
 
- -

- -

16/01/2008 10:50:00
Quote Anchor link
Pieter schreef op 16.01.2008 10:13:
een notice is geen error, hij doet het dus gewoon


Een notice is wel een soort fout, iig wel bij php...
 
Joren vh

joren vh

16/01/2008 11:14:00
Quote Anchor link
@jacco.

Thx, het gaat nu al wat beter. Maar waar ik even niet uitgeraak :

De error die ik krijg als ik WEL ben ingelogd.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
Notice: Undefined variable: query in D:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\membersysteem\test.php on line 9

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in D:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\membersysteem\test.php on line 9


naar mijn wete klopt deze regel gewoon hoor.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
while($users = mysql_fetch_array($query)) {
?>
 
Jacco Engel

Jacco Engel

16/01/2008 11:17:00
Quote Anchor link
$query = mysql_query($sql) or die('Fout in mysql!');

Vervangen door deze constructie :

$query = mysql_query($sql) or die(mysql_error());

O ja en je variabele query is leeg. Post even de hele RELEVANTE code
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jacco Engel
 
Joren vh

joren vh

16/01/2008 11:23:00
Quote Anchor link
thx, heb nog wat zitten knoeien omdat het niet helemaal werkte. Nu krijg ik dit.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
Notice: Uninitialized string offset: 0 in D:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\membersysteem\test.php on line 11

Notice: Uninitialized string offset: 0 in D:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\membersysteem\test.php on line 12
Dit is de beveiligde pagina
Notice: Uninitialized string offset: 0 in D:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\membersysteem\test.php on line 11

Notice: Uninitialized string offset: 0 in D:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\membersysteem\test.php on line 12
Dit is de beveiligde pagina
Notice: Uninitialized string offset: 0 in D:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\membersysteem\test.php on line 11

Notice: Uninitialized string offset: 0 in D:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\membersysteem\test.php on line 12
Dit is de beveiligde pagina
Notice: Uninitialized string offset: 0 in D:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\membersysteem\test.php on line 11

Notice: Uninitialized string offset: 0 in D:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\membersysteem\test.php on line 12
Dit is de beveiligde pagina


Zal in 1x maar misschien even heel mijn code posten.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
session_start();
include ("config.php");
$naam = (empty($naam))? "" : $naam ;
//kijken wie ingelogd is.
if( isset($_SESSION['login'])) {
$sql = "SELECT * FROM members WHERE naam LIKE '%".$naam."%'";

$query = mysql_query($sql) or die(mysql_error());
  while($users = mysql_fetch_array($query)) {
    if($naam == $naam['login']) {
        echo "Dit is de beveiligde pagina ".$naam['naam']."";
    }

    else {
        echo ' u bent geen klant ';
    }
  }
}
else {
echo 'U bent niet ingelogt';
}

?>


Ik dank je al vast jacco !!

Edit:

Ik zie dat ik 2x $sql doe. 1tje is gedelte
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door joren vh
 
Jacco Engel

Jacco Engel

16/01/2008 11:32:00
Quote Anchor link
Regel 11:
Een gedeelte van een var/array kan nooit gelijk zijn aan de hele var/array
 
Joren vh

joren vh

16/01/2008 11:36:00
Quote Anchor link
mmm wat moet ik dan doen, lig helemaal in de knoop :$
 
Jacco Engel

Jacco Engel

16/01/2008 11:38:00
Quote Anchor link
$naam == $naam['login']

Moet je volgens mijn glazen bol vervangen door :

$naam == $users['login'] of $naam == $_SESSIO['login']
 
Joren vh

joren vh

16/01/2008 12:03:00
Quote Anchor link
Dat levert al geen error's meer op maar het gaat toch nog niet goed.

Ik log in, dan krijg ik de melding dat ik ben ingelogd. Vervolgens word ik doorgestuurd naar test.php ( de pagina met het script van dit topic ) en dan krijg ik "u bent geen klant u bent geen klant u bent geen klant u bent geen klant"

Wat gaat er soms nog mis ?

ow en ik heb regel 11 veranerd naar $naam == $_SESSION['login']

Dank voor je hulp tot hier toe
 
Jacco Engel

Jacco Engel

16/01/2008 12:28:00
Quote Anchor link
$naam == $users['naam'] dan?

Dat is tevens het laatste dat ik kan bedenken zonder je datamodel gezien te hebben
 
Joren vh

joren vh

16/01/2008 12:42:00
Quote Anchor link
Dan krijg ik weer die notice van op lijn 11 & 12.

Mijn datamodel.

Tabel members
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
id   naam  mail  wachtwoord datum ip


Tabel informatie
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
id naam link beschrijving extra datum


Ik dank je al erg jacco !

Joren
 
Jacco Engel

Jacco Engel

16/01/2008 13:40:00
Quote Anchor link
I give up
 
Joren vh

joren vh

16/01/2008 13:46:00
Quote Anchor link
mmm oké, Bedankt voor de hulp die je hebt geboden !!!

Iemand die mij kan helpen ??

Dank,

Joren
 
Mvos

mvos

16/01/2008 14:31:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
session_start();
include ("config.php");
$naam = (empty($naam))? "" : $naam ;
//kijken wie ingelogd is.
if( isset($_SESSION['login'])) {
$sql = "SELECT * FROM members WHERE naam LIKE '%".$naam."%'";

$query = mysql_query($sql) or die(mysql_error());
  while($users = mysql_fetch_array($query)) {
    if($naam == $users['naam']) {
        echo "Dit is de beveiligde pagina ".$users['naam']."";
    }

    else {
        echo ' u bent geen klant ';
    }
  }
}
else {
echo 'U bent niet ingelogt';
}

?>
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.