Laadbalk.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

22/08/2010 13:08:20
Quote Anchor link
Ik zoek een laadbalk, of iets dat weergeeft dat als de pagina op 90% van het laden zit, 90% weergeeft.

Mogelijk? En zo ja hoe?

Dalando
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 06:45:51
 
Jonathan de Vries

Jonathan de Vries

22/08/2010 13:11:33
Quote Anchor link
flash?
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

22/08/2010 13:13:47
Quote Anchor link
Ik kan (nog) geen flash?
 
Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

22/08/2010 13:28:22
Quote Anchor link
Tijd voor een flash cursus :)
 
Mick ForSure

Mick ForSure

22/08/2010 17:20:10
Quote Anchor link
Anders probeer in iets in elkaar te flansen met jQuery...
Is even zoeken maar moet toch niet heeeeeel moeilijk zijn denk ik.
 
Daan Onbekend

Daan Onbekend

22/08/2010 20:05:47
 
Jules Kreutzer

Jules Kreutzer

22/08/2010 20:48:00
Quote Anchor link
Of maak een neppert met adobe's dreamwwaver. Zelf heb ik er zo een gemaakt, eerst een laatbalk selecteren in fireworks CS4 en dan code maken dreamweaver cs4.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/08/2010 21:04:20
Quote Anchor link
Jules Kreutzer op 22/08/2010 20:48:00:
Of maak een neppert met adobe's dreamwwaver. Zelf heb ik er zo een gemaakt, eerst een laatbalk selecteren in fireworks CS4 en dan code maken dreamweaver cs4.

Je weet waar een laadbalk voor dient?
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

22/08/2010 21:56:44
Quote Anchor link


Mooi. Nou heb ik deze code gemaakt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" dir="ltr">
<head>
<style type="text/css">
.clear{
clear:both;
}
#button{
text-align:center;
margin:50px 50px 150px 50px;
}
#restart{
display:none;
text-align:center;
}
#loadingZone{
margin:0 auto;
width:410px;
text-align:center;
}
#loadingBar{
border:1px solid #c2c2c2;
height:2px;
text-align:left;
line-height:0;
margin:0;
padding:0;
overflow:hidden; /*fix for IE 6*/
}
#progressBar{
height:2px;
line-height:0;
margin:0;
padding:0;
background:#b3f83d;
width:0%;
}
#loadingSms{
color:#6ea1fa;
float:left;
padding:10px 2px;
}
#infoProgress{
color:#6ea1fa;
float:right;
padding:10px 2px;
}
#infoLoading{
padding:10px;
color:#b9b9b9;
font-size:10px;
}
</style>
<script language="javascript" type="text/javascript" src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.4.2/jquery.min.js">
<script language="javascript" type="text/javascript">
/***************************/
//@Author: Adrian "yEnS" Mato Gondelle & Ivan Guardado Castro
//@website: www.yensdesign.com
//@email: [email protected]
//@license: Feel free to use it, but keep this credits please!                    
/***************************/


var LoadBar = function(){
    this.value = 0;
    this.sources = Array();
    this.sourcesDB = Array();
    this.totalFiles = 0;
    this.loadedFiles = 0;
};
//Show the loading bar interface
LoadBar.prototype.show = function() {
    this.locate();
    document.getElementById("loadingZone").style.display = "block";
};
//Hide the loading bar interface
LoadBar.prototype.hide = function() {
    document.getElementById("loadingZone").style.display = "none";
};
//Add all scripts to the DOM
LoadBar.prototype.run = function(){
    this.show();
    var i;
    for (i=0; i<this.sourcesDB.length; i++){
        var source = this.sourcesDB[i];
        var head = document.getElementsByTagName("head")[0];
        var script = document.createElement("script");
        script.type = "text/javascript";
        script.src = "js/" + source
        head.appendChild(script);
    }    
};
//Center in the screen remember it from old tutorials? ;)
LoadBar.prototype.locate = function(){
    var loadingZone = document.getElementById("loadingZone");
    var windowWidth = document.documentElement.clientWidth;
    var windowHeight = document.documentElement.clientHeight;
    var popupHeight = loadingZone.clientHeight;
    var popupWidth = loadingZone.clientWidth;
    loadingZone.style.position = "absolute";
    loadingZone.style.top = parseInt(windowHeight/2-popupHeight/2) + "px";
    loadingZone.style.left = parseInt(windowWidth/2-popupWidth/2) + "px";
};
//Set the value position of the bar (Only 0-100 values are allowed)
LoadBar.prototype.setValue = function(value){
    if(value >= 0 && value <= 100){
        document.getElementById("progressBar").style.width = value + "%";
        document.getElementById("infoProgress").innerHTML = parseInt(value) + "%";
    }
};
//Set the bottom text value
LoadBar.prototype.setAction = function(action){
    document.getElementById("infoLoading").innerHTML = action;
};
//Add the specified script to the list
LoadBar.prototype.addScript = function(source){
    this.totalFiles++;
    this.sources[source] = source;
    this.sourcesDB.push(source);
};
//Called when a script is loaded. Increment the progress value and check if all files are loaded
LoadBar.prototype.loaded = function(file) {
    this.loadedFiles++;
    delete this.sources[file];
    var pc = (this.loadedFiles * 100) / this.totalFiles;
    this.setValue(pc);
    this.setAction(file + " loaded");
    //Are all files loaded?
    if(this.loadedFiles == this.totalFiles){
        setTimeout("myBar.hide()",300);
        //load the reset button to try one more time!
        document.getElementById("restart").style.display = "block";
    }
};
//Global var to reference from other scripts
var myBar = new LoadBar();

//Checking resize window to recenter :)
window.onresize = function(){
    myBar.locate();
};
//Called on body load
start = function(){
    myBar.addScript("plaatje.jpg");
    myBar.run();
};
//Called on click reset button
restart = function(){
    window.location.reload();
};
</script>
</head>
<body onload="start()">
    <div id="restart">
    DIT IS DE PAGINA!
    </div>
    <div id="loadingZone">
        <div id="loadingSms">LOADING</div>
        <div id="infoProgress">0%</div>
        <br class="clear" />
        <div id="loadingBar">
            <div id="progressBar">&amp;amp;amp;nbsp;</div>
        </div>
        <div id="infoLoading"></div>
    </div>
</body>
</html>


Maar er komt geen beweging in...?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/08/2010 22:47:12
Quote Anchor link
Heb je een tastbaar voorbeeld?
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

22/08/2010 22:53:28
Quote Anchor link
Aar anoniem op 22/08/2010 22:47:12:
Heb je een tastbaar voorbeeld?


Klikkerdeklak :D
 
Jens V

Jens V

22/08/2010 23:09:24
Quote Anchor link
Doet wel niet veel bij mij... ?
 
SilverWolf NL

SilverWolf NL

22/08/2010 23:21:37
Quote Anchor link
Je bent een paar &'en vergeten in je status-bar;

Je vergeet je include-script af te sluiten (na je jquery import moet je nog </script> doen)
Gewijzigd op 22/08/2010 23:23:30 door SilverWolf NL
 
Justin S

Justin S

23/08/2010 00:13:01
Quote Anchor link
Ik krijg in de Inspector van Safari: Variable "Start" can't be found. Misschien door het probleem aangeduid door SilverWolf NL..
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

23/08/2010 15:58:26
Quote Anchor link
SilverWolf NL op 22/08/2010 23:21:37:
Je bent een paar &'en vergeten in je status-bar;

Je vergeet je include-script af te sluiten (na je jquery import moet je nog </script> doen)


Waar moet ik de &'en toevoegen?
 
SilverWolf NL

SilverWolf NL

23/08/2010 17:07:39
Quote Anchor link
@Dalando
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
            <div id="progressBar">&amp;amp;amp;nbsp;</div>


Moet worden:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
            <div id="progressBar">&nbsp;</div>
Gewijzigd op 23/08/2010 17:08:04 door SilverWolf NL
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.