Laatste bewerkte bestanden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Bram Z

Bram Z

09/04/2004 00:19:00
Quote Anchor link
Hallo ik zou een pagina willen die de laatste 5 bewerkte bestanden weergeeft van een bepaalde map
b.v.
index.php - 15 april
downloads.php - 17 september
...
snappen jullie wat ik bedoel en is dit mogelijk ?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 15:52:00
 
Rick

Rick

09/04/2004 01:40:00
Quote Anchor link
als je shell access hebt zou het moeten lukken
probeer zoiets als dit maareens

$var = `ls -l`;

en dan met een regexp de data eruit halen
 
Arend a

Arend a

09/04/2004 03:14:00
Quote Anchor link
Oei

Da's niet mooi: en heb je overigens geen shell access voor nodig.


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
$dir
= "/tmp/";

// Open a known directory, and proceed to read its contents
if (is_dir($dir)) {
   if ($dh = opendir($dir)) {
       while (($file = readdir($dh)) !== false) {
           echo "filename: $file : filetype: " . filetype($dir . $file) . "\n";
           echo "$file was last modified: " . date ("F d Y H:i:s.", filemtime($file)
       }

       closedir($dh);
   }
}

?>


2 seconden php.net.
 
Rick

Rick

09/04/2004 03:17:00
Quote Anchor link
filemtime, helemaal vergeten :X
 
Bram Z

Bram Z

09/04/2004 11:34:00
Quote Anchor link
ik heb het geprobeerd met dit script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
$dir
= "uploads/";

// Open a known directory, and proceed to read its contents
if (is_dir($dir)) {
   if ($dh = opendir($dir)) {
       while (($file = readdir($dh)) !== false) {
           echo "filename: $file : filetype:" ;
           echo filetype($dir . $file);
           echo "$file was last modified:";
           echo date ("F d Y H:i:s.", filemtime($file));
       }

       closedir($dh);
   }
}

?>

je kan het resultaat niet werkend hier zien
(link weghelaald omdat het al werkt)
Gewijzigd op 09/04/2004 14:26:00 door Bram Z
 
Bram Z

Bram Z

09/04/2004 11:40:00
Quote Anchor link
ps in de map uplodas staan deze bestanden:
-rw-r--r-- 1 80 che-live 70597 Apr 7 14:38 1.jpg
-rw-r--r-- 1 80 che-live 5223 Apr 7 14:38 1.mini.jpg
-rw-r--r-- 1 80 che-live 31000 Apr 7 14:39 2.jpg
-rw-r--r-- 1 80 che-live 2392 Apr 7 14:39 2.mini.jpg
-rw-r--r-- 1 80 che-live 54383 Apr 7 14:39 3.jpg
-rw-r--r-- 1 80 che-live 4085 Apr 7 14:39 3.mini.jpg
 
Arend a

Arend a

09/04/2004 12:01:00
Quote Anchor link
verander:
echo date ("F d Y H:i:s.", filemtime($file));
in
echo date ("F d Y H:i:s.", filemtime($dir . $file));
 
Bram Z

Bram Z

09/04/2004 12:24:00
Quote Anchor link
HET WERKT heel erg bedankt de lay out pas ik wel aan en al
 
Bram Z

Bram Z

09/04/2004 12:34:00
Quote Anchor link
dat lukt nu wel:
http://che-lives-clan.com/test/Testpage.php
maar hoe sorteer je en zet je er een limiet op
(sorteren op datum)
 
Rick

Rick

09/04/2004 13:08:00
Quote Anchor link
zet dit er nog even bij:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? if($file!='.'&&if$file!='..') ?>
 
Bram Z

Bram Z

09/04/2004 13:12:00
Quote Anchor link
kunnen jullie nu ook zeggen voor te sorteren op datum
Gewijzigd op 09/04/2004 13:18:00 door Bram Z
 
Rick

Rick

09/04/2004 13:25:00
Quote Anchor link
in een array stoppen en
array_multisort() gebruiken
 
Bram Z

Bram Z

09/04/2004 13:29:00
Quote Anchor link
sory maar ik heb nooit met arrays kunnen werken :-( kun je het ff voor mij doen
 
Rick

Rick

09/04/2004 14:18:00
Quote Anchor link
Is ie zo goed?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?
if (is_dir($dir)) {  
   if ($dh = opendir($dir)) {  
       while (($file = readdir($dh)) !== false) {
            if($file!='.'&&$file!='..'){
                $files[]=array(
                    'name'=>$file,
                    'date'=>filemtime($dir.$file),
                    'type'=>filetype($dir.$file)
                );

                $date[]=$value['date'];
            }
       }
  
       closedir($dh);  
   }  
}
  
asort($date);
array_multisort($date,SORT_ASC,SORT_NUMERIC,$files);

foreach($files as $value){
    echo 'Filename: '.$value['name'].' :: Filetype: '.$value['type'].' :: Last modified: '.$value['date']."\n";
}

?>
 
Bram Z

Bram Z

09/04/2004 14:25:00
Quote Anchor link
hij sorteerd ze nu alfabetisch
http://che-lives-clan.com/test/Testpage.php
kan het ook via datum
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php
$dir
= "../";
if (is_dir($dir)) {  
   if ($dh = opendir($dir)) {  
       while (($file = readdir($dh)) !== false) {
            if($file!='.'&&$file!='..'){
                $files[]=array(
                    'name'=>$file,
                    'date'=>filemtime($dir.$file),
                    'type'=>filetype($dir.$file)
                );

                $date[]=$value['date'];
            }
       }
  
       closedir($dh);  
   }  
}
  
asort($date);
array_multisort($date,SORT_ASC,SORT_NUMERIC,$files);

foreach($files as $value){
if($value['type']=="file"){
    $value['date']=date("H:i \- d.m.Y",$value['date']);
    echo 'Filename: '.$value['name'].' :: Last modified: '.$value['date']."<br>\n";
}
}

?>
 
Rick

Rick

09/04/2004 14:34:00
Quote Anchor link
je kijkt verkeerd
het is zeker wel gesorteerd op datum
btw misschien makkelijker om het in een tabel te zetten?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?
echo'<table border="1">';
foreach($files as $value){  
    if($value['type']=="file"){
        $value['date']=date("H:i \- d.m.Y",$value['date']);
        echo '<tr><td>Filename: '.$value['name'].'</td><td>Last modified: '.$value['date']."</td></tr>";  
    }
}

?>
 
Bram Z

Bram Z

09/04/2004 17:46:00
 
Rick

Rick

09/04/2004 18:10:00
Quote Anchor link
alleen een lading fouten?

maar hij was zeker te weten op datum net, tenminste toen ik keek wel
 
Bram Z

Bram Z

09/04/2004 18:11:00
Quote Anchor link
sorry kwas er zelf wat aan het prutsen maan nu staat het weer als op de site
 
Rick

Rick

09/04/2004 19:53:00
Quote Anchor link
ik zie nu dat ik idd een fout gemaakt had
probeer deze maar:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?
$dir
= './img/naam/';
if (is_dir($dir)) {  
   if ($dh = opendir($dir)) {  
       while (($file = readdir($dh)) !== false) {
            if($file!='.'&&$file!='..'){
                $files[]=array(
                    'name'=>$file,
                    'date'=>filemtime($dir.$file),
                    'type'=>filetype($dir.$file)
                );

                $date[]=filemtime($dir.$file);
            }
       }
  
       closedir($dh);  
   }  
}
  
array_multisort($date,SORT_DESC,$files);
echo'<table border="1">';
foreach($files as $value){  
    if($value['type']=="file"){  
        $date=$value['date'];
        $value['date']=date("H:i \- d.m.Y",$value['date']);  
        echo '<tr><td>Filename: '.$value['name'].'</td><td>Last modified: '.$value['date']."</td></tr>";  
    }  
}

?>
 
Bram Z

Bram Z

09/04/2004 20:05:00
Quote Anchor link
en we hebben een winnaar :
RICK
vree merci voor het helpen het werkt nu
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.