Laatste bewerkte bestanden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Bram Z

Bram Z

09/04/2004 00:19:00
Quote Anchor link
Hallo ik zou een pagina willen die de laatste 5 bewerkte bestanden weergeeft van een bepaalde map
b.v.
index.php - 15 april
downloads.php - 17 september
...
snappen jullie wat ik bedoel en is dit mogelijk ?
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 16:12:35
 
Rick

Rick

09/04/2004 01:40:00
Quote Anchor link
als je shell access hebt zou het moeten lukken
probeer zoiets als dit maareens

$var = `ls -l`;

en dan met een regexp de data eruit halen
 
Arend a

Arend a

09/04/2004 03:14:00
Quote Anchor link
Oei

Da's niet mooi: en heb je overigens geen shell access voor nodig.


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
$dir
= "/tmp/";

// Open a known directory, and proceed to read its contents
if (is_dir($dir)) {
   if ($dh = opendir($dir)) {
       while (($file = readdir($dh)) !== false) {
           echo "filename: $file : filetype: " . filetype($dir . $file) . "\n";
           echo "$file was last modified: " . date ("F d Y H:i:s.", filemtime($file)
       }

       closedir($dh);
   }
}

?>


2 seconden php.net.
 
Rick

Rick

09/04/2004 03:17:00
Quote Anchor link
filemtime, helemaal vergeten :X
 
Bram Z

Bram Z

09/04/2004 11:34:00
Quote Anchor link
ik heb het geprobeerd met dit script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
$dir
= "uploads/";

// Open a known directory, and proceed to read its contents
if (is_dir($dir)) {
   if ($dh = opendir($dir)) {
       while (($file = readdir($dh)) !== false) {
           echo "filename: $file : filetype:" ;
           echo filetype($dir . $file);
           echo "$file was last modified:";
           echo date ("F d Y H:i:s.", filemtime($file));
       }

       closedir($dh);
   }
}

?>

je kan het resultaat niet werkend hier zien
(link weghelaald omdat het al werkt)
Gewijzigd op 09/04/2004 14:26:00 door Bram Z
 
Bram Z

Bram Z

09/04/2004 11:40:00
Quote Anchor link
ps in de map uplodas staan deze bestanden:
-rw-r--r-- 1 80 che-live 70597 Apr 7 14:38 1.jpg
-rw-r--r-- 1 80 che-live 5223 Apr 7 14:38 1.mini.jpg
-rw-r--r-- 1 80 che-live 31000 Apr 7 14:39 2.jpg
-rw-r--r-- 1 80 che-live 2392 Apr 7 14:39 2.mini.jpg
-rw-r--r-- 1 80 che-live 54383 Apr 7 14:39 3.jpg
-rw-r--r-- 1 80 che-live 4085 Apr 7 14:39 3.mini.jpg
 
Arend a

Arend a

09/04/2004 12:01:00
Quote Anchor link
verander:
echo date ("F d Y H:i:s.", filemtime($file));
in
echo date ("F d Y H:i:s.", filemtime($dir . $file));
 
Bram Z

Bram Z

09/04/2004 12:24:00
Quote Anchor link
HET WERKT heel erg bedankt de lay out pas ik wel aan en al
 
Bram Z

Bram Z

09/04/2004 12:34:00
Quote Anchor link
dat lukt nu wel:
http://che-lives-clan.com/test/Testpage.php
maar hoe sorteer je en zet je er een limiet op
(sorteren op datum)
 
Rick

Rick

09/04/2004 13:08:00
Quote Anchor link
zet dit er nog even bij:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? if($file!='.'&&if$file!='..') ?>
 
Bram Z

Bram Z

09/04/2004 13:12:00
Quote Anchor link
kunnen jullie nu ook zeggen voor te sorteren op datum
Gewijzigd op 09/04/2004 13:18:00 door Bram Z
 
Rick

Rick

09/04/2004 13:25:00
Quote Anchor link
in een array stoppen en
array_multisort() gebruiken
 
Bram Z

Bram Z

09/04/2004 13:29:00
Quote Anchor link
sory maar ik heb nooit met arrays kunnen werken :-( kun je het ff voor mij doen
 
Rick

Rick

09/04/2004 14:18:00
Quote Anchor link
Is ie zo goed?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?
if (is_dir($dir)) {  
   if ($dh = opendir($dir)) {  
       while (($file = readdir($dh)) !== false) {
            if($file!='.'&&$file!='..'){
                $files[]=array(
                    'name'=>$file,
                    'date'=>filemtime($dir.$file),
                    'type'=>filetype($dir.$file)
                );

                $date[]=$value['date'];
            }
       }
  
       closedir($dh);  
   }  
}
  
asort($date);
array_multisort($date,SORT_ASC,SORT_NUMERIC,$files);

foreach($files as $value){
    echo 'Filename: '.$value['name'].' :: Filetype: '.$value['type'].' :: Last modified: '.$value['date']."\n";
}

?>
 
Bram Z

Bram Z

09/04/2004 14:25:00
Quote Anchor link
hij sorteerd ze nu alfabetisch
http://che-lives-clan.com/test/Testpage.php
kan het ook via datum
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php
$dir
= "../";
if (is_dir($dir)) {  
   if ($dh = opendir($dir)) {  
       while (($file = readdir($dh)) !== false) {
            if($file!='.'&&$file!='..'){
                $files[]=array(
                    'name'=>$file,
                    'date'=>filemtime($dir.$file),
                    'type'=>filetype($dir.$file)
                );

                $date[]=$value['date'];
            }
       }
  
       closedir($dh);  
   }  
}
  
asort($date);
array_multisort($date,SORT_ASC,SORT_NUMERIC,$files);

foreach($files as $value){
if($value['type']=="file"){
    $value['date']=date("H:i \- d.m.Y",$value['date']);
    echo 'Filename: '.$value['name'].' :: Last modified: '.$value['date']."<br>\n";
}
}

?>
 
Rick

Rick

09/04/2004 14:34:00
Quote Anchor link
je kijkt verkeerd
het is zeker wel gesorteerd op datum
btw misschien makkelijker om het in een tabel te zetten?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?
echo'<table border="1">';
foreach($files as $value){  
    if($value['type']=="file"){
        $value['date']=date("H:i \- d.m.Y",$value['date']);
        echo '<tr><td>Filename: '.$value['name'].'</td><td>Last modified: '.$value['date']."</td></tr>";  
    }
}

?>
 
Bram Z

Bram Z

09/04/2004 17:46:00
 
Rick

Rick

09/04/2004 18:10:00
Quote Anchor link
alleen een lading fouten?

maar hij was zeker te weten op datum net, tenminste toen ik keek wel
 
Bram Z

Bram Z

09/04/2004 18:11:00
Quote Anchor link
sorry kwas er zelf wat aan het prutsen maan nu staat het weer als op de site
 
Rick

Rick

09/04/2004 19:53:00
Quote Anchor link
ik zie nu dat ik idd een fout gemaakt had
probeer deze maar:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?
$dir
= './img/naam/';
if (is_dir($dir)) {  
   if ($dh = opendir($dir)) {  
       while (($file = readdir($dh)) !== false) {
            if($file!='.'&&$file!='..'){
                $files[]=array(
                    'name'=>$file,
                    'date'=>filemtime($dir.$file),
                    'type'=>filetype($dir.$file)
                );

                $date[]=filemtime($dir.$file);
            }
       }
  
       closedir($dh);  
   }  
}
  
array_multisort($date,SORT_DESC,$files);
echo'<table border="1">';
foreach($files as $value){  
    if($value['type']=="file"){  
        $date=$value['date'];
        $value['date']=date("H:i \- d.m.Y",$value['date']);  
        echo '<tr><td>Filename: '.$value['name'].'</td><td>Last modified: '.$value['date']."</td></tr>";  
    }  
}

?>
 
Bram Z

Bram Z

09/04/2004 20:05:00
Quote Anchor link
en we hebben een winnaar :
RICK
vree merci voor het helpen het werkt nu
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.