Laatste bewerkte bestanden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Java Programmeur

Functie Heb jij altijd al samen willen werken met ervaren java ontwikkelaars dan hebben wij hier de ultieme kans voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar uitbreiding van het vaste ontwikkel team. Je zult je hier voornamelijk bezig gaan houden met; Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren, hier wordt je diep in betrokken; Samen met consultants sluit je aan bij gesprekken met klanten, voor alle projecten; Je schakelt veel met consultants, wat is de behoefte van de klant? Hoe kan je hierop integreren?; Het framework moet naar de Cloud gebracht worden, je wordt betrokken bij

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Back end developer Digital Agency

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Bram Z

Bram Z

09/04/2004 00:19:00
Quote Anchor link
Hallo ik zou een pagina willen die de laatste 5 bewerkte bestanden weergeeft van een bepaalde map
b.v.
index.php - 15 april
downloads.php - 17 september
...
snappen jullie wat ik bedoel en is dit mogelijk ?
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 23:04:08
 
Rick

Rick

09/04/2004 01:40:00
Quote Anchor link
als je shell access hebt zou het moeten lukken
probeer zoiets als dit maareens

$var = `ls -l`;

en dan met een regexp de data eruit halen
 
Arend a

Arend a

09/04/2004 03:14:00
Quote Anchor link
Oei

Da's niet mooi: en heb je overigens geen shell access voor nodig.


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
$dir
= "/tmp/";

// Open a known directory, and proceed to read its contents
if (is_dir($dir)) {
   if ($dh = opendir($dir)) {
       while (($file = readdir($dh)) !== false) {
           echo "filename: $file : filetype: " . filetype($dir . $file) . "\n";
           echo "$file was last modified: " . date ("F d Y H:i:s.", filemtime($file)
       }

       closedir($dh);
   }
}

?>


2 seconden php.net.
 
Rick

Rick

09/04/2004 03:17:00
Quote Anchor link
filemtime, helemaal vergeten :X
 
Bram Z

Bram Z

09/04/2004 11:34:00
Quote Anchor link
ik heb het geprobeerd met dit script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
$dir
= "uploads/";

// Open a known directory, and proceed to read its contents
if (is_dir($dir)) {
   if ($dh = opendir($dir)) {
       while (($file = readdir($dh)) !== false) {
           echo "filename: $file : filetype:" ;
           echo filetype($dir . $file);
           echo "$file was last modified:";
           echo date ("F d Y H:i:s.", filemtime($file));
       }

       closedir($dh);
   }
}

?>

je kan het resultaat niet werkend hier zien
(link weghelaald omdat het al werkt)
Gewijzigd op 09/04/2004 14:26:00 door Bram Z
 
Bram Z

Bram Z

09/04/2004 11:40:00
Quote Anchor link
ps in de map uplodas staan deze bestanden:
-rw-r--r-- 1 80 che-live 70597 Apr 7 14:38 1.jpg
-rw-r--r-- 1 80 che-live 5223 Apr 7 14:38 1.mini.jpg
-rw-r--r-- 1 80 che-live 31000 Apr 7 14:39 2.jpg
-rw-r--r-- 1 80 che-live 2392 Apr 7 14:39 2.mini.jpg
-rw-r--r-- 1 80 che-live 54383 Apr 7 14:39 3.jpg
-rw-r--r-- 1 80 che-live 4085 Apr 7 14:39 3.mini.jpg
 
Arend a

Arend a

09/04/2004 12:01:00
Quote Anchor link
verander:
echo date ("F d Y H:i:s.", filemtime($file));
in
echo date ("F d Y H:i:s.", filemtime($dir . $file));
 
Bram Z

Bram Z

09/04/2004 12:24:00
Quote Anchor link
HET WERKT heel erg bedankt de lay out pas ik wel aan en al
 
Bram Z

Bram Z

09/04/2004 12:34:00
Quote Anchor link
dat lukt nu wel:
http://che-lives-clan.com/test/Testpage.php
maar hoe sorteer je en zet je er een limiet op
(sorteren op datum)
 
Rick

Rick

09/04/2004 13:08:00
Quote Anchor link
zet dit er nog even bij:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? if($file!='.'&&if$file!='..') ?>
 
Bram Z

Bram Z

09/04/2004 13:12:00
Quote Anchor link
kunnen jullie nu ook zeggen voor te sorteren op datum
Gewijzigd op 09/04/2004 13:18:00 door Bram Z
 
Rick

Rick

09/04/2004 13:25:00
Quote Anchor link
in een array stoppen en
array_multisort() gebruiken
 
Bram Z

Bram Z

09/04/2004 13:29:00
Quote Anchor link
sory maar ik heb nooit met arrays kunnen werken :-( kun je het ff voor mij doen
 
Rick

Rick

09/04/2004 14:18:00
Quote Anchor link
Is ie zo goed?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?
if (is_dir($dir)) {  
   if ($dh = opendir($dir)) {  
       while (($file = readdir($dh)) !== false) {
            if($file!='.'&&$file!='..'){
                $files[]=array(
                    'name'=>$file,
                    'date'=>filemtime($dir.$file),
                    'type'=>filetype($dir.$file)
                );

                $date[]=$value['date'];
            }
       }
  
       closedir($dh);  
   }  
}
  
asort($date);
array_multisort($date,SORT_ASC,SORT_NUMERIC,$files);

foreach($files as $value){
    echo 'Filename: '.$value['name'].' :: Filetype: '.$value['type'].' :: Last modified: '.$value['date']."\n";
}

?>
 
Bram Z

Bram Z

09/04/2004 14:25:00
Quote Anchor link
hij sorteerd ze nu alfabetisch
http://che-lives-clan.com/test/Testpage.php
kan het ook via datum
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php
$dir
= "../";
if (is_dir($dir)) {  
   if ($dh = opendir($dir)) {  
       while (($file = readdir($dh)) !== false) {
            if($file!='.'&&$file!='..'){
                $files[]=array(
                    'name'=>$file,
                    'date'=>filemtime($dir.$file),
                    'type'=>filetype($dir.$file)
                );

                $date[]=$value['date'];
            }
       }
  
       closedir($dh);  
   }  
}
  
asort($date);
array_multisort($date,SORT_ASC,SORT_NUMERIC,$files);

foreach($files as $value){
if($value['type']=="file"){
    $value['date']=date("H:i \- d.m.Y",$value['date']);
    echo 'Filename: '.$value['name'].' :: Last modified: '.$value['date']."<br>\n";
}
}

?>
 
Rick

Rick

09/04/2004 14:34:00
Quote Anchor link
je kijkt verkeerd
het is zeker wel gesorteerd op datum
btw misschien makkelijker om het in een tabel te zetten?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?
echo'<table border="1">';
foreach($files as $value){  
    if($value['type']=="file"){
        $value['date']=date("H:i \- d.m.Y",$value['date']);
        echo '<tr><td>Filename: '.$value['name'].'</td><td>Last modified: '.$value['date']."</td></tr>";  
    }
}

?>
 
Bram Z

Bram Z

09/04/2004 17:46:00
 
Rick

Rick

09/04/2004 18:10:00
Quote Anchor link
alleen een lading fouten?

maar hij was zeker te weten op datum net, tenminste toen ik keek wel
 
Bram Z

Bram Z

09/04/2004 18:11:00
Quote Anchor link
sorry kwas er zelf wat aan het prutsen maan nu staat het weer als op de site
 
Rick

Rick

09/04/2004 19:53:00
Quote Anchor link
ik zie nu dat ik idd een fout gemaakt had
probeer deze maar:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?
$dir
= './img/naam/';
if (is_dir($dir)) {  
   if ($dh = opendir($dir)) {  
       while (($file = readdir($dh)) !== false) {
            if($file!='.'&&$file!='..'){
                $files[]=array(
                    'name'=>$file,
                    'date'=>filemtime($dir.$file),
                    'type'=>filetype($dir.$file)
                );

                $date[]=filemtime($dir.$file);
            }
       }
  
       closedir($dh);  
   }  
}
  
array_multisort($date,SORT_DESC,$files);
echo'<table border="1">';
foreach($files as $value){  
    if($value['type']=="file"){  
        $date=$value['date'];
        $value['date']=date("H:i \- d.m.Y",$value['date']);  
        echo '<tr><td>Filename: '.$value['name'].'</td><td>Last modified: '.$value['date']."</td></tr>";  
    }  
}

?>
 
Bram Z

Bram Z

09/04/2004 20:05:00
Quote Anchor link
en we hebben een winnaar :
RICK
vree merci voor het helpen het werkt nu
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.