Laatste forum activeiten

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Java Developer

Dit ga je doen Full stack web- en appdevelopment; Vertalen van de functionele wensen naar de technische specificaties; Sturing geven aan/klank board zijn voor de software teams; Trainen van de software teams; Sparren met klanten; Meedenken over architectuur. Hier ga je werken De organisatie is een bureau welke websites en mobiele applicaties bouwt voor verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij richten zij zich voornamelijk op de sectoren leisure, overheid en zorg. De sfeer intern kenmerkt zich door informaliteit, gezelligheid en ambitie. Ze werken dag in dag uit samen om mooie producten op te leveren voor hun klanten. Op dit moment zijn er

Bekijk vacature »

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

Database ontwikkelaar

Functieomschrijving Wil jij aan gave logistieke softwareprojecten werken en bij een uniek softwarebedrijf in de regio van Tilburg? Wacht niet langer en reageer snel op deze vacature. Als Database ontwikkelaar ga je aan de slag het schrijven van stored procedures en verder uitbouwen van de SQL database. Je werkt in een database team, met allemaal mensen die energie krijgen van software en techniek. Verder krijg je als taak: Optimaliseren en uitbouwen van de MS SQL databases die gebruikt worden; Optimaliseren van query's, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden; Je werkt met de technieken T-SQL of PL/SQL; Bij interesse kan je

Bekijk vacature »

Junior full stack developer

Functie Als full stack developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Kay Kay

Kay Kay

18/03/2009 15:36:00
Quote Anchor link
Zeer handig! Maar ik mis alleen mijn pas aangemaakte topics. Die staan er niet bij en ik moet er dus eerst in reageren voordat hij in het lijstje komt te staan.

Dit valt wel in te bouwen lijkt mij zo :)
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 17:39:19
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

18/03/2009 15:41:00
Quote Anchor link
Jah heb ik ook al ondervonden x')
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

18/03/2009 15:44:00
Quote Anchor link
Ga naar je profiel en daar vind je al jouw topics.
 
Kay Kay

Kay Kay

18/03/2009 15:51:00
Quote Anchor link
Ja, maar een nieuw topic toevoegen is ook een forum activiteit en het is sowieso veel handiger en sneller om je topic weer te vinden
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

18/03/2009 15:58:00
Quote Anchor link
Ja maar ik vind het erger dat bij Laatste reacties soms 6 x hetzelfde script/tutorial staat ofzo. Dat is pas slecht...
 
Kay Kay

Kay Kay

18/03/2009 18:36:00
Quote Anchor link
Ja, dat kan ook beter. De tijd moet gewoon veranderen, zoals het ook bij Laatste forum berichten is
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

18/03/2009 19:01:00
Quote Anchor link
Dennis Mertens schreef op 18.03.2009 15:58:
Ja maar ik vind het erger dat bij Laatste reacties soms 6 x hetzelfde script/tutorial staat ofzo. Dat is pas slecht...

Aha dat vind ik dan ook weer waar.. Nogal irri..
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

18/03/2009 20:29:00
Quote Anchor link
Laatste forum activiteiten
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$lfa_query
= "SELECT t.id AS tid, SUBSTR(t.title,0,30) AS ttitle, DATE_FORMAT(r.ctime,'%H:%i') AS rctime
FROM reacties r, topics t
WHERE r.userid = "
.(int)$_SESSION['user_id']."
AND r.topicid = t.id
GROUP BY t.id
ORDER r.ctime DESC
LIMIT 0,10"
;
?>


Graag gedaan Bas! Uiteraard niet getest, geen zin de een mogelijke DB ervoor na te maken.
Vermoed ook dat jouw DB niet zo heel erg efficient is en je dus niks aan deze query hebt, maar toch...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Willem Jan Z
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

19/03/2009 08:58:00
Quote Anchor link
Paradox™ schreef op 18.03.2009 19:01:
Dennis Mertens schreef op 18.03.2009 15:58:
Ja maar ik vind het erger dat bij Laatste reacties soms 6 x hetzelfde script/tutorial staat ofzo. Dat is pas slecht...

Aha dat vind ik dan ook weer waar.. Nogal irri..


Quote:
Laatste reacties
07:32 [mscripting] CMS s.. (PHP script)
06:39 Beginnen met PHP (PHP tutorial)
23:42 [mscripting] CMS s.. (PHP script)
23:31 [mscripting] CMS s.. (PHP script)
22:05 [mscripting] CMS s.. (PHP script)
20:21 MySQL 5 Certificat.. (PHP boek)
20:13 [mscripting] CMS s.. (PHP script)
19:59 [mscripting] CMS s.. (PHP script)
18:55 [mscripting] CMS s.. (PHP script)
18:54 [mscripting] CMS s.. (PHP script)

:(
 
Jelmer -

Jelmer -

19/03/2009 09:01:00
Quote Anchor link
Je kan wel meteen zien welk script populair is :)
 
Hipska BE

Hipska BE

19/03/2009 09:56:00
Quote Anchor link
+ het feit dat die laatste forum activiteiten compleet onlogsich gesorteerd worden..

Namelijk op volgorde wanneer JIJ er laatst in gepost hebt. Zo kun je natuurlijk nooit weten of er iemand nog na jou in gereageerd heeft als je es een dag of langer niet meer langs bent geweest..
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

20/03/2009 09:23:00
Quote Anchor link
Uhhh....

Quote:
Mijn laatste forum activiteiten
15:17 [PHP] Code & Nummer Generator..
09:02 Captcha vs Rekensom


Ik heb net op Captcha vs Rekensom gereageerd (09:02 op 20 maart) en gisteren op Code & Nummer Generator (15:17 op 19 maart).

Klopt niet veel van?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dennis Mertens
 
Kay Kay

Kay Kay

21/03/2009 15:35:00
Quote Anchor link
Word hier nog wat aan gedaan?
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

21/03/2009 16:50:00
Quote Anchor link
Al sinds de toevoeging van de Laatste forum activiteiten klopte niets van de volgorde. Is toen ook al gemeld, hopelijk wordt dat nog eens verholpen :).
 
Hipska BE

Hipska BE

21/03/2009 18:42:00
Quote Anchor link
Nja ik vrees er eig voor, maar dit is een BUMP en een schop richting Bas! Doe er nou iets aan man!
 
Kay Kay

Kay Kay

23/03/2009 22:46:00
Quote Anchor link
SCHOP!
 
Ki ma

ki ma

23/03/2009 22:59:00
Quote Anchor link
"Profiel/Mijn laatst geplaatste" samen voegen met "Mijn laatste forum activiteiten" en klaar!
 
Kay Kay

Kay Kay

30/03/2009 17:20:00
Quote Anchor link
:(
 
Kay Kay

Kay Kay

05/04/2009 15:19:00
Quote Anchor link
:((((
 
GaMer B

GaMer B

05/04/2009 15:26:00
Quote Anchor link
? Wat probeer je nog te bereiken met dit topic ?
 
Kay Kay

Kay Kay

05/04/2009 15:32:00
Quote Anchor link
Dat bas het ziet
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.