Laatste forum activeiten

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Kay Kay

Kay Kay

18/03/2009 15:36:00
Quote Anchor link
Zeer handig! Maar ik mis alleen mijn pas aangemaakte topics. Die staan er niet bij en ik moet er dus eerst in reageren voordat hij in het lijstje komt te staan.

Dit valt wel in te bouwen lijkt mij zo :)
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 14:14:12
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

18/03/2009 15:41:00
Quote Anchor link
Jah heb ik ook al ondervonden x')
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

18/03/2009 15:44:00
Quote Anchor link
Ga naar je profiel en daar vind je al jouw topics.
 
Kay Kay

Kay Kay

18/03/2009 15:51:00
Quote Anchor link
Ja, maar een nieuw topic toevoegen is ook een forum activiteit en het is sowieso veel handiger en sneller om je topic weer te vinden
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

18/03/2009 15:58:00
Quote Anchor link
Ja maar ik vind het erger dat bij Laatste reacties soms 6 x hetzelfde script/tutorial staat ofzo. Dat is pas slecht...
 
Kay Kay

Kay Kay

18/03/2009 18:36:00
Quote Anchor link
Ja, dat kan ook beter. De tijd moet gewoon veranderen, zoals het ook bij Laatste forum berichten is
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

18/03/2009 19:01:00
Quote Anchor link
Dennis Mertens schreef op 18.03.2009 15:58:
Ja maar ik vind het erger dat bij Laatste reacties soms 6 x hetzelfde script/tutorial staat ofzo. Dat is pas slecht...

Aha dat vind ik dan ook weer waar.. Nogal irri..
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

18/03/2009 20:29:00
Quote Anchor link
Laatste forum activiteiten
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$lfa_query
= "SELECT t.id AS tid, SUBSTR(t.title,0,30) AS ttitle, DATE_FORMAT(r.ctime,'%H:%i') AS rctime
FROM reacties r, topics t
WHERE r.userid = "
.(int)$_SESSION['user_id']."
AND r.topicid = t.id
GROUP BY t.id
ORDER r.ctime DESC
LIMIT 0,10"
;
?>


Graag gedaan Bas! Uiteraard niet getest, geen zin de een mogelijke DB ervoor na te maken.
Vermoed ook dat jouw DB niet zo heel erg efficient is en je dus niks aan deze query hebt, maar toch...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Willem Jan Z
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

19/03/2009 08:58:00
Quote Anchor link
Paradox™ schreef op 18.03.2009 19:01:
Dennis Mertens schreef op 18.03.2009 15:58:
Ja maar ik vind het erger dat bij Laatste reacties soms 6 x hetzelfde script/tutorial staat ofzo. Dat is pas slecht...

Aha dat vind ik dan ook weer waar.. Nogal irri..


Quote:
Laatste reacties
07:32 [mscripting] CMS s.. (PHP script)
06:39 Beginnen met PHP (PHP tutorial)
23:42 [mscripting] CMS s.. (PHP script)
23:31 [mscripting] CMS s.. (PHP script)
22:05 [mscripting] CMS s.. (PHP script)
20:21 MySQL 5 Certificat.. (PHP boek)
20:13 [mscripting] CMS s.. (PHP script)
19:59 [mscripting] CMS s.. (PHP script)
18:55 [mscripting] CMS s.. (PHP script)
18:54 [mscripting] CMS s.. (PHP script)

:(
 
Jelmer -

Jelmer -

19/03/2009 09:01:00
Quote Anchor link
Je kan wel meteen zien welk script populair is :)
 
Hipska BE

Hipska BE

19/03/2009 09:56:00
Quote Anchor link
+ het feit dat die laatste forum activiteiten compleet onlogsich gesorteerd worden..

Namelijk op volgorde wanneer JIJ er laatst in gepost hebt. Zo kun je natuurlijk nooit weten of er iemand nog na jou in gereageerd heeft als je es een dag of langer niet meer langs bent geweest..
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

20/03/2009 09:23:00
Quote Anchor link
Uhhh....

Quote:
Mijn laatste forum activiteiten
15:17 [PHP] Code & Nummer Generator..
09:02 Captcha vs Rekensom


Ik heb net op Captcha vs Rekensom gereageerd (09:02 op 20 maart) en gisteren op Code & Nummer Generator (15:17 op 19 maart).

Klopt niet veel van?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dennis Mertens
 
Kay Kay

Kay Kay

21/03/2009 15:35:00
Quote Anchor link
Word hier nog wat aan gedaan?
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

21/03/2009 16:50:00
Quote Anchor link
Al sinds de toevoeging van de Laatste forum activiteiten klopte niets van de volgorde. Is toen ook al gemeld, hopelijk wordt dat nog eens verholpen :).
 
Hipska BE

Hipska BE

21/03/2009 18:42:00
Quote Anchor link
Nja ik vrees er eig voor, maar dit is een BUMP en een schop richting Bas! Doe er nou iets aan man!
 
Kay Kay

Kay Kay

23/03/2009 22:46:00
Quote Anchor link
SCHOP!
 
Ki ma

ki ma

23/03/2009 22:59:00
Quote Anchor link
"Profiel/Mijn laatst geplaatste" samen voegen met "Mijn laatste forum activiteiten" en klaar!
 
Kay Kay

Kay Kay

30/03/2009 17:20:00
Quote Anchor link
:(
 
Kay Kay

Kay Kay

05/04/2009 15:19:00
Quote Anchor link
:((((
 
GaMer B

GaMer B

05/04/2009 15:26:00
Quote Anchor link
? Wat probeer je nog te bereiken met dit topic ?
 
Kay Kay

Kay Kay

05/04/2009 15:32:00
Quote Anchor link
Dat bas het ziet
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.