Layout probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Low Code Developer - Consultant

Functie omschrijving Wil jij fungeren als een spin in het web en samenwerken met klanten? Voor een leuke en interessante opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een Low Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten en het leiden van projecten. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb jij verstand van datamodellering en NO CODE Platformen? Lees dan snel verder! Bij deze rol horen de volgende werkzaamheden: Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform,

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij als developer werken bij een interne organisatie en de eigen software verder helpen ontwikkelen? Lees dan snel verder! In deze functie ga je werken als PHP Developer en de interne software en applicaties verder ontwikkelen. In het kort houdt dit in: Je gaat de interne applicaties en software verder optimaliseren. Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen. Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen. Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief in het

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »
D B

D B

08/01/2013 10:05:53
Quote Anchor link
Wie kan mij helpen mijn layout netjes te krijgen.

Ik heb 2 problemen:

1)Mijn totaal layout staat wel helemaal tegen bovenkant aan, maar mijn header krijg ik niet hoog genoeg
2)Ik krijg mijn iframes niet fatsoenlijk in de div's verwerkt.

Onderstaand de code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=ISO-8859-1" />
<title>ZSC Westerhoven</title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="testcss.css">
</head>
<body>
<div id=totaal>
    <div id=header>
        <h1>ZSC HEADER</h1>
    </div>
    <div id=under>
        <div id=content>
            <iframe frameborder="0" name="contentframe" id="contentframe" src="home.php"></iframe>
        </div>
        <div id=menu>
            <iframe frameborder="0" name="menuframe" id="menuframe" src="menu.php"></iframe>
        </div>
    </div>
</div>
</body>
</html>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
body {
    overflow:auto;
    text-align:center;
    margin-left:auto;
    margin-right:auto;
    margin:0px;
    padding:0px;
    vertical-align:top;
    background-color:#333333;
}
#totaal {
    border:0px solid black;
    margin-left:auto;
    margin-right:auto;
    margin-top:0px;
    padding:0px;
    width:1000px;
    height:800px;
    vertical-align:top;
    box-sizing:border-box;
}
#header {
    margin:0px;
    padding:0px;
    width:1000px;
    height:100px;
    vertical-align:top;
    background-color:#CCCCCC;
}
#under {
    border:0px solid black;
    margin-top:5px;
    margin-left:auto;
    margin-right:auto;
    width:1000px;
    height:800px;
}
#menu {
    border:0px solid black;
    background-color:#CCCCCC;
    border:0px solid black;
    border-right:1px solid black;
    width:200px;
    height:700px;
}
#content {
    border:0px solid black;
    background-color:#CCCCCC;
    border:0px solid black;
    margin-left:200px;
    width:795px;
    height:700px;
    float:right;
}
#menuframe {
    width:200px;
    height:700px;
}
#contentframe {
    width:795px;
    height:700px;
    float:right;
}
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 15:52:28
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

08/01/2013 10:59:34
Quote Anchor link
Waarom zet je in je iframe zaken wel tussen " en niet in je div? -> niet consequent (en volgens mij is het wel zo netjes om het tussen " te zetten.

En waarom eigenlijk het gebruik van iframe?
 
D B

D B

08/01/2013 11:04:35
Quote Anchor link
Ik heb heel veel met de divs/iframes zitten testen, daardoor ziet het er niet helemaal netjes uit. Maar dat komt nog goed :)

Ik wil mijn menu kunnen laten veranderen en ook mijn content-div moet kunnen veranderen naar andere bestandjes, is er een betere oplossing voor?
 
No One

No One

08/01/2013 11:18:00
Quote Anchor link
ik snap niet helemaal wat je bedoeld, maar je zou kunnen werken met jquery (javascript) en een div met overflow en scrollbars...
 
Kris Peeters

Kris Peeters

08/01/2013 11:59:50
Quote Anchor link
De layout laat toe om met position: absolute te werken.
We zetten #under als position: relative. Daardoor wordt het een nieuw nulpunt voor #content en #menu, die we position: absolute geven.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
#under {
    border: 0px solid black;
    margin-top: 5px;
    height: 800px;
    position: relative;
}

#menu {
    background-color: #CCCCCC;
    border-right: 1px solid black;
    width: 200px;
    height: 700px;
    position: absolute;
    z-index: 5;
    left: 0;
    top: 0;
}

#content {
    border: 0px solid black;
    background-color: #CCCCCC;
    border: 0px solid black;
    width: 795px;
    height: 700px;
    position: absolute;
    z-index: 5;
    left: 205px;
    top: 0;
}


Hiermee geholpen?
Gewijzigd op 08/01/2013 12:02:00 door Kris Peeters
 
D B

D B

08/01/2013 12:30:46
Quote Anchor link
Hier ben ik zeker mee geholpen! Bedankt!

Nu zit ik alleen nog met het probleem dat mijn header niet tegen de bovenkant aan staat (margin-top 0)

Mijn div Totaal staat namelijk wel helemaal tegen de bovenkant.

Heb je daar nog een oplossing voor?

Bedankt!
 
Daniel Vos

Daniel Vos

27/01/2013 02:31:03
Quote Anchor link
#header {
position:absolute;
top:0px;
    margin:0px;
    padding:0px;
    width:1000px;
    height:100px;
    vertical-align:top;
    background-color:#CCCCCC;
}

als je in de stylesheet dit zit ipv wat je had staan over je header.
dan zou ie als het goed is helemaal tegen de bovenkant van de pagina moeten komen
 
Kev Rama

Kev Rama

27/01/2013 15:26:22
Quote Anchor link
Obelix en Idefix op 08/01/2013 10:59:34:
Waarom zet je in je iframe zaken wel tussen " en niet in je div? -> niet consequent (en volgens mij is het wel zo netjes om het tussen " te zetten.

En waarom eigenlijk het gebruik van iframe?


Hij werkt hier met SHORT TAGS, alleen dit moet je wel activeren. Kijk ik naar de Doctype dan is het geloof ik de bedoeling dat de opmaak geldige XHTML moet zijn (misschien moet je het eens valideren of dat zo is want als ik hem valideer krijg de response dat het hier om XHTML 1.0 transitional gaat en daarin accepteert hij short tags niet volgens de validator). Die Short tags werken ook als je voor HTML 4.01 kiest - geloof ik zo uit mijn hoofd. Ik gebruik het niet. Daarnaast als je niet de juiste Doctype kiest krijg je problemen. Een browser kijkt immers eerst naar de definitie van je document type om te bepalen hoe hij de pagina moet renderen.

Daarnaast gebruik je dan weer Nederlands en dan weer Engels in de ID's waarmee je de attributen selecteert. Dat deugt niet. Verder is het een goed idee om betekenisvolle css classes en id's te gebruiken bijv: </header></header> ipv van <div id="header"></id>. Of <div id="under"> vervangen door <footer> of <div id="voettekst"> als het tenminste om de voettekst gaat. Denk aan semantiek!

Je zou het ook gewoon zo kunnen doen (html 5 gebruiken):

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
<!DOCTYPE html>
<
html>
<
head>
<
meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=ISO-8859-1" />
<
title>ZSC Westerhoven</title>
<
link rel="stylesheet" type="text/css" href="testcss.css">
<
/head>
<
body>
<
div id="totaal"><!-- eerste schil geopend / waarom is dit een NL id? -->
    <
header>
        <
h1>ZSC HEADER</h1><!-- beter om kapitaal-schrift van tekst te maken met css  -->
    <
/header>
    <
div id="under"><!-- tweede schil geopend -->
        <
div id="content">
            <!--
iframe heb ik weggelaten -->
        <
/div><!-- tweede schil geopend -->
    <
/div>
<
/div><!-- eerste schil gesloten -->
<
/body>
<
/html>
Gewijzigd op 27/01/2013 15:30:52 door Kev Rama
 
Wouter J

Wouter J

27/01/2013 16:28:05
Quote Anchor link
Quote:
Hij werkt hier met SHORT TAGS, alleen dit moet je wel activeren.

Er worden nergens short-tags gebruikt en in HTML en CSS moet je al helemaal niks activeren.

Quote:
Kijk ik naar de Doctype dan is het geloof ik de bedoeling dat de opmaak geldige XHTML moet zijn (misschien moet je het eens valideren of dat zo is want als ik hem valideer krijg de response dat het hier om XHTML 1.0 transitional gaat en daarin accepteert hij short tags niet volgens de validator).

xHTML heeft juist de mogelijkheid tot shorttags...

Quote:
Die Short tags werken ook als je voor HTML 4.01 kiest - geloof ik zo uit mijn hoofd. Ik gebruik het niet.

Short tags werken alleen in xml... (en dus ook in xHTML)

Quote:
Daarnaast als je niet de juiste Doctype kiest krijg je problemen. Een browser kijkt immers eerst naar de definitie van je document type om te bepalen hoe hij de pagina moet renderen.

Nee, fout. Een browser kan dat doctype helemaal geen zak schelen, alleen dat het er staat.

Quote:
Verder is het een goed idee om betekenisvolle css classes en id's te gebruiken bijv: </header></header> ipv van <div id="header"></id>. Of <div id="under"> vervangen door <footer> of <div id="voettekst"> als het tenminste om de voettekst gaat. Denk aan semantiek!

CSS classes en id's zijn betekenisvol, id="header" heeft voor mij helemaal een goede betekenis. <header> noemt men een HTML element, dat heeft niks met CSS te maken.

Tevens is het weglaten van id="header" omdat je <header> gebruikt een verkeerd idee.

Ook is jouw code nog zeker niet semantisch optimaal.

Kortom: Schoenmaker blijf bij je leest!
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/01/2013 16:30:50
Quote Anchor link
Wouter J op 27/01/2013 16:28:05:
Tevens is het weglaten van id="header" omdat je <header> gebruikt een verkeerd idee.

Waarom is dat Wouter?
 
Kev Rama

Kev Rama

27/01/2013 18:41:18
Quote Anchor link
De toon van jouw reactie vind ik een klein beetje onbeleefd - maar ja, dat ben ik.
Goed.

Wouter J op 27/01/2013 16:28:05:
(...)
Nee, fout. Een browser kan dat doctype helemaal geen zak schelen, alleen dat het er staat.


Tja, als jij dat denkt. Het W3C denkt daar toch anders over,

'Why specify a doctype? Because it defines which version of (X)HTML your document is actually using, and this is a critical piece of information [mijn cursivering] needed by some tools processing the document.

(...)

But the most important thing is that with most families of browsers, a doctype declaration will make a lot of guessing unnecessary, and will thus trigger a "standard" rendering mode.'

Als je geen correcte Doctype definieert loop je het risico dat jouw pagina in bepaalde browsers anders weergegeven wordt dan beoogd. Er kunnen problemen ontstaan met hoe een browser de css interpreteert.

Jouw andere opmerkingen laat ik verder voor wat ze zijn. Alles wat ik heb geschreven kan ik ondersteunen met bronnen. Jij ook?

Ik probeerde alleen wat tips te geven. Daarnaast heb ik ook geen eigen 'opmaak' eronder gezet slechts een variant met wat aanbevelingen.

Wouter J op 27/01/2013 16:28:05:
Kortom: Schoenmaker blijf bij je leest!


Wat dit betreft. De pot verwijt de ketel...
Oh en als je naar html refereert praten we over opmaak en niet over code. Html is immers een opmaaktaal. ;)
Gewijzigd op 27/01/2013 18:44:19 door Kev Rama
 
Wouter J

Wouter J

27/01/2013 20:04:03
Quote Anchor link
Quote:
Wat dit betreft. De pot verwijt de ketel...

Tja, de toon van mijn reactie was misschien iets te (kan ik in mee komen), maar ik vind wel dat ik mag zeggen dat ik een HTML kennis heb die iets boven modaal HTML dev. ligt...

Quote:
Oh en als je naar html refereert praten we over opmaak en niet over code. Html is immers een opmaaktaal. ;)

Ik wil niet irritant zijn, maar opmaak en HTML zijn niet aan elkaar verwandt, behalve dat CSS de HTML elementen gebruikt om op te maken.

In HTML probeer je op een zo goed mogelijk methode de tekst die je hebt om te zetten in code waardoor elke robot weet welk woordje welke betekenis heeft. Is het bijv. een belangrijke titel, of slechts een bijzinnetje? Ect.

Quote:
Jouw andere opmerkingen laat ik verder voor wat ze zijn. Alles wat ik heb geschreven kan ik ondersteunen met bronnen. Jij ook?

Tuurlijk, anders zeg ik het niet (behalve sommige meningen die ik had verkondigd, zoals het hebben van een id attribuut op een header element, maar ook dat kan ik ondersteunen met artikelen die mij hebben overhaalt om dat te verkondigen aan de rest van de wereld). Kun je deze bronnen misschien naar me opsturen via een PM? Dan spammen we dit topic niet en leren we er toch alle 2 veel van.

Quote:
Tja, als jij dat denkt. Het W3C denkt daar toch anders over,

Ik zal de bronnen opzoeken en je die sturen....

Quote:
Waarom is dat Wouter?

Omdat een header element vaker in een code kan voorkomen voor verschillende doeleinden. Je hebt bijv. een header-top als header element van de pagina, maar ook elke artikel heeft een header. Daarom zul je alles een eigen class moeten meegeven en zul je nooit moeten afgaan op elementen apart (behalve met kleine simpele child selectors van, jawel, een id of class).
 
Wouter J

Wouter J

29/01/2013 19:17:17
Quote Anchor link
@KevRama, altijd jammer als er niet meer wordt gereageerd in een discussie...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.