Layout probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

PHP Developer - medior functie

Functieomschrijving Ben jij innovatief en wil jij je kennis graag delen met jouw nieuwe collega's? Lees dan snel verder! Voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Roosendaal zoeken wij een Symfony developer. Of je nou junior, medior of senior bent, je krijgt hier alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen loopbaan te ontwikkelen. Je gaat je hier bezig houden met en inspelen op de actualiteiten van jouw vakgebied. Techstack: Symfony, PHP, mySQL. Kennis van Svelte is helemaal mooi meegenomen. Bedrijfsprofiel Al sinds '99 is dit webbureau actief. De kernwaarden binnen het bedrijf zijn integer, dienstbaar en deskundig. Je komt

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en staan

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »
D B

D B

08/01/2013 10:05:53
Quote Anchor link
Wie kan mij helpen mijn layout netjes te krijgen.

Ik heb 2 problemen:

1)Mijn totaal layout staat wel helemaal tegen bovenkant aan, maar mijn header krijg ik niet hoog genoeg
2)Ik krijg mijn iframes niet fatsoenlijk in de div's verwerkt.

Onderstaand de code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=ISO-8859-1" />
<title>ZSC Westerhoven</title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="testcss.css">
</head>
<body>
<div id=totaal>
    <div id=header>
        <h1>ZSC HEADER</h1>
    </div>
    <div id=under>
        <div id=content>
            <iframe frameborder="0" name="contentframe" id="contentframe" src="home.php"></iframe>
        </div>
        <div id=menu>
            <iframe frameborder="0" name="menuframe" id="menuframe" src="menu.php"></iframe>
        </div>
    </div>
</div>
</body>
</html>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
body {
    overflow:auto;
    text-align:center;
    margin-left:auto;
    margin-right:auto;
    margin:0px;
    padding:0px;
    vertical-align:top;
    background-color:#333333;
}
#totaal {
    border:0px solid black;
    margin-left:auto;
    margin-right:auto;
    margin-top:0px;
    padding:0px;
    width:1000px;
    height:800px;
    vertical-align:top;
    box-sizing:border-box;
}
#header {
    margin:0px;
    padding:0px;
    width:1000px;
    height:100px;
    vertical-align:top;
    background-color:#CCCCCC;
}
#under {
    border:0px solid black;
    margin-top:5px;
    margin-left:auto;
    margin-right:auto;
    width:1000px;
    height:800px;
}
#menu {
    border:0px solid black;
    background-color:#CCCCCC;
    border:0px solid black;
    border-right:1px solid black;
    width:200px;
    height:700px;
}
#content {
    border:0px solid black;
    background-color:#CCCCCC;
    border:0px solid black;
    margin-left:200px;
    width:795px;
    height:700px;
    float:right;
}
#menuframe {
    width:200px;
    height:700px;
}
#contentframe {
    width:795px;
    height:700px;
    float:right;
}
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 23:18:43
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

08/01/2013 10:59:34
Quote Anchor link
Waarom zet je in je iframe zaken wel tussen " en niet in je div? -> niet consequent (en volgens mij is het wel zo netjes om het tussen " te zetten.

En waarom eigenlijk het gebruik van iframe?
 
D B

D B

08/01/2013 11:04:35
Quote Anchor link
Ik heb heel veel met de divs/iframes zitten testen, daardoor ziet het er niet helemaal netjes uit. Maar dat komt nog goed :)

Ik wil mijn menu kunnen laten veranderen en ook mijn content-div moet kunnen veranderen naar andere bestandjes, is er een betere oplossing voor?
 
No One

No One

08/01/2013 11:18:00
Quote Anchor link
ik snap niet helemaal wat je bedoeld, maar je zou kunnen werken met jquery (javascript) en een div met overflow en scrollbars...
 
Kris Peeters

Kris Peeters

08/01/2013 11:59:50
Quote Anchor link
De layout laat toe om met position: absolute te werken.
We zetten #under als position: relative. Daardoor wordt het een nieuw nulpunt voor #content en #menu, die we position: absolute geven.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
#under {
    border: 0px solid black;
    margin-top: 5px;
    height: 800px;
    position: relative;
}

#menu {
    background-color: #CCCCCC;
    border-right: 1px solid black;
    width: 200px;
    height: 700px;
    position: absolute;
    z-index: 5;
    left: 0;
    top: 0;
}

#content {
    border: 0px solid black;
    background-color: #CCCCCC;
    border: 0px solid black;
    width: 795px;
    height: 700px;
    position: absolute;
    z-index: 5;
    left: 205px;
    top: 0;
}


Hiermee geholpen?
Gewijzigd op 08/01/2013 12:02:00 door Kris Peeters
 
D B

D B

08/01/2013 12:30:46
Quote Anchor link
Hier ben ik zeker mee geholpen! Bedankt!

Nu zit ik alleen nog met het probleem dat mijn header niet tegen de bovenkant aan staat (margin-top 0)

Mijn div Totaal staat namelijk wel helemaal tegen de bovenkant.

Heb je daar nog een oplossing voor?

Bedankt!
 
Daniel Vos

Daniel Vos

27/01/2013 02:31:03
Quote Anchor link
#header {
position:absolute;
top:0px;
    margin:0px;
    padding:0px;
    width:1000px;
    height:100px;
    vertical-align:top;
    background-color:#CCCCCC;
}

als je in de stylesheet dit zit ipv wat je had staan over je header.
dan zou ie als het goed is helemaal tegen de bovenkant van de pagina moeten komen
 
Kev Rama

Kev Rama

27/01/2013 15:26:22
Quote Anchor link
Obelix en Idefix op 08/01/2013 10:59:34:
Waarom zet je in je iframe zaken wel tussen " en niet in je div? -> niet consequent (en volgens mij is het wel zo netjes om het tussen " te zetten.

En waarom eigenlijk het gebruik van iframe?


Hij werkt hier met SHORT TAGS, alleen dit moet je wel activeren. Kijk ik naar de Doctype dan is het geloof ik de bedoeling dat de opmaak geldige XHTML moet zijn (misschien moet je het eens valideren of dat zo is want als ik hem valideer krijg de response dat het hier om XHTML 1.0 transitional gaat en daarin accepteert hij short tags niet volgens de validator). Die Short tags werken ook als je voor HTML 4.01 kiest - geloof ik zo uit mijn hoofd. Ik gebruik het niet. Daarnaast als je niet de juiste Doctype kiest krijg je problemen. Een browser kijkt immers eerst naar de definitie van je document type om te bepalen hoe hij de pagina moet renderen.

Daarnaast gebruik je dan weer Nederlands en dan weer Engels in de ID's waarmee je de attributen selecteert. Dat deugt niet. Verder is het een goed idee om betekenisvolle css classes en id's te gebruiken bijv: </header></header> ipv van <div id="header"></id>. Of <div id="under"> vervangen door <footer> of <div id="voettekst"> als het tenminste om de voettekst gaat. Denk aan semantiek!

Je zou het ook gewoon zo kunnen doen (html 5 gebruiken):

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
<!DOCTYPE html>
<
html>
<
head>
<
meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=ISO-8859-1" />
<
title>ZSC Westerhoven</title>
<
link rel="stylesheet" type="text/css" href="testcss.css">
<
/head>
<
body>
<
div id="totaal"><!-- eerste schil geopend / waarom is dit een NL id? -->
    <
header>
        <
h1>ZSC HEADER</h1><!-- beter om kapitaal-schrift van tekst te maken met css  -->
    <
/header>
    <
div id="under"><!-- tweede schil geopend -->
        <
div id="content">
            <!--
iframe heb ik weggelaten -->
        <
/div><!-- tweede schil geopend -->
    <
/div>
<
/div><!-- eerste schil gesloten -->
<
/body>
<
/html>
Gewijzigd op 27/01/2013 15:30:52 door Kev Rama
 
Wouter J

Wouter J

27/01/2013 16:28:05
Quote Anchor link
Quote:
Hij werkt hier met SHORT TAGS, alleen dit moet je wel activeren.

Er worden nergens short-tags gebruikt en in HTML en CSS moet je al helemaal niks activeren.

Quote:
Kijk ik naar de Doctype dan is het geloof ik de bedoeling dat de opmaak geldige XHTML moet zijn (misschien moet je het eens valideren of dat zo is want als ik hem valideer krijg de response dat het hier om XHTML 1.0 transitional gaat en daarin accepteert hij short tags niet volgens de validator).

xHTML heeft juist de mogelijkheid tot shorttags...

Quote:
Die Short tags werken ook als je voor HTML 4.01 kiest - geloof ik zo uit mijn hoofd. Ik gebruik het niet.

Short tags werken alleen in xml... (en dus ook in xHTML)

Quote:
Daarnaast als je niet de juiste Doctype kiest krijg je problemen. Een browser kijkt immers eerst naar de definitie van je document type om te bepalen hoe hij de pagina moet renderen.

Nee, fout. Een browser kan dat doctype helemaal geen zak schelen, alleen dat het er staat.

Quote:
Verder is het een goed idee om betekenisvolle css classes en id's te gebruiken bijv: </header></header> ipv van <div id="header"></id>. Of <div id="under"> vervangen door <footer> of <div id="voettekst"> als het tenminste om de voettekst gaat. Denk aan semantiek!

CSS classes en id's zijn betekenisvol, id="header" heeft voor mij helemaal een goede betekenis. <header> noemt men een HTML element, dat heeft niks met CSS te maken.

Tevens is het weglaten van id="header" omdat je <header> gebruikt een verkeerd idee.

Ook is jouw code nog zeker niet semantisch optimaal.

Kortom: Schoenmaker blijf bij je leest!
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/01/2013 16:30:50
Quote Anchor link
Wouter J op 27/01/2013 16:28:05:
Tevens is het weglaten van id="header" omdat je <header> gebruikt een verkeerd idee.

Waarom is dat Wouter?
 
Kev Rama

Kev Rama

27/01/2013 18:41:18
Quote Anchor link
De toon van jouw reactie vind ik een klein beetje onbeleefd - maar ja, dat ben ik.
Goed.

Wouter J op 27/01/2013 16:28:05:
(...)
Nee, fout. Een browser kan dat doctype helemaal geen zak schelen, alleen dat het er staat.


Tja, als jij dat denkt. Het W3C denkt daar toch anders over,

'Why specify a doctype? Because it defines which version of (X)HTML your document is actually using, and this is a critical piece of information [mijn cursivering] needed by some tools processing the document.

(...)

But the most important thing is that with most families of browsers, a doctype declaration will make a lot of guessing unnecessary, and will thus trigger a "standard" rendering mode.'

Als je geen correcte Doctype definieert loop je het risico dat jouw pagina in bepaalde browsers anders weergegeven wordt dan beoogd. Er kunnen problemen ontstaan met hoe een browser de css interpreteert.

Jouw andere opmerkingen laat ik verder voor wat ze zijn. Alles wat ik heb geschreven kan ik ondersteunen met bronnen. Jij ook?

Ik probeerde alleen wat tips te geven. Daarnaast heb ik ook geen eigen 'opmaak' eronder gezet slechts een variant met wat aanbevelingen.

Wouter J op 27/01/2013 16:28:05:
Kortom: Schoenmaker blijf bij je leest!


Wat dit betreft. De pot verwijt de ketel...
Oh en als je naar html refereert praten we over opmaak en niet over code. Html is immers een opmaaktaal. ;)
Gewijzigd op 27/01/2013 18:44:19 door Kev Rama
 
Wouter J

Wouter J

27/01/2013 20:04:03
Quote Anchor link
Quote:
Wat dit betreft. De pot verwijt de ketel...

Tja, de toon van mijn reactie was misschien iets te (kan ik in mee komen), maar ik vind wel dat ik mag zeggen dat ik een HTML kennis heb die iets boven modaal HTML dev. ligt...

Quote:
Oh en als je naar html refereert praten we over opmaak en niet over code. Html is immers een opmaaktaal. ;)

Ik wil niet irritant zijn, maar opmaak en HTML zijn niet aan elkaar verwandt, behalve dat CSS de HTML elementen gebruikt om op te maken.

In HTML probeer je op een zo goed mogelijk methode de tekst die je hebt om te zetten in code waardoor elke robot weet welk woordje welke betekenis heeft. Is het bijv. een belangrijke titel, of slechts een bijzinnetje? Ect.

Quote:
Jouw andere opmerkingen laat ik verder voor wat ze zijn. Alles wat ik heb geschreven kan ik ondersteunen met bronnen. Jij ook?

Tuurlijk, anders zeg ik het niet (behalve sommige meningen die ik had verkondigd, zoals het hebben van een id attribuut op een header element, maar ook dat kan ik ondersteunen met artikelen die mij hebben overhaalt om dat te verkondigen aan de rest van de wereld). Kun je deze bronnen misschien naar me opsturen via een PM? Dan spammen we dit topic niet en leren we er toch alle 2 veel van.

Quote:
Tja, als jij dat denkt. Het W3C denkt daar toch anders over,

Ik zal de bronnen opzoeken en je die sturen....

Quote:
Waarom is dat Wouter?

Omdat een header element vaker in een code kan voorkomen voor verschillende doeleinden. Je hebt bijv. een header-top als header element van de pagina, maar ook elke artikel heeft een header. Daarom zul je alles een eigen class moeten meegeven en zul je nooit moeten afgaan op elementen apart (behalve met kleine simpele child selectors van, jawel, een id of class).
 
Wouter J

Wouter J

29/01/2013 19:17:17
Quote Anchor link
@KevRama, altijd jammer als er niet meer wordt gereageerd in een discussie...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.