Layout review

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gorinchem zijn wij op zoek naar versterking. Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back end werken! Bedrijfsprofiel Onze

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Synaps Framework

Synaps Framework

11/06/2010 12:34:33
Quote Anchor link
klik

Graag feedback/opbouwende kritiek over deze layout.

Gaat om een MMORPG.
Gewijzigd op 11/06/2010 12:36:42 door Synaps Framework
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 23:14:02
 
Joakim Broden

Joakim Broden

11/06/2010 13:36:06
Quote Anchor link
Ik vind hem zeer geslaagd, vind hem goed en overzichtelijk
 
Ruben Portier

Ruben Portier

11/06/2010 15:41:02
Quote Anchor link
Ik zou die roode backgrounds links en rechts uit de menu's iets meer omhoog doen. Nu lijken ze mij iets teveel inzicht.

Voor de rest nice ;)
 
Chris -

Chris -

11/06/2010 15:45:53
Quote Anchor link
Reclame loze versie =)

Leuk! Misschien dat je aan de rechterkant onder inloggen nog een klein stukje voor een nieuwsticker/twitter feed of misschien reclame (zowel voor binnen de website; een bijzonder artikel bijvoorbeeld; als externe partijen) kunt laten zien?
 
Synaps Framework

Synaps Framework

11/06/2010 16:16:02
Quote Anchor link
Er komen nog extra features in de layout verwerkt. Echter staan deze nog niet vast en zal nog overleg over worden gepleegd.

@Ruben die rode "background" krijgen nog een functie. Ik snap wat je bedoelt maar dat zal straks ook nog verholpen moeten zijn.
 
Victor Php

Victor Php

11/06/2010 16:42:13
Quote Anchor link
Strak en overzichtelijk zoals een website hoort te zijn =)
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

11/06/2010 17:15:29
Quote Anchor link
Netjes, een website waarbij goed is gedacht aan het doel van de website en de gebruiksvriendelijkheid. In het eerste opzicht zie je gelijk wat het doel is van de website en geeft het een rustige, duidelijke omgeving weer.

ik zeg toppie! :P
 
Synaps Framework

Synaps Framework

11/06/2010 21:15:29
Quote Anchor link
@The Dutch Guy, en waar denk je dat de game over gaat? :P Gewoon even de proef op de som.
 
Arnold C

Arnold C

11/06/2010 21:28:06
Quote Anchor link
Keurig. Heldere menustructuur: gebruikers moeten snel en eenvoudig de weg kunnen vinden. Dit is helemaal gelukt.

Ik twijfel iets bij het 'frutseltje' in het linker menu. Er staat een soort afbeelding van enkele flatgebouwtjes op de menuknoppen. Ik vind het iets te druk en het is mij te onduidelijk wat het is. Ik zou kiezen voor enkel tekst op de menu-knoppen.

Kleuren zijn fris.
 
Synaps Framework

Synaps Framework

11/06/2010 23:01:33
Quote Anchor link
Menu moet inderdaad een soort flat gebouw voorstelling. Links komen gebouwen te staan zet zoals bijvoorbeeld Red Alert 2. Misschien dat het, als de content er is, het meer duidelijker is?
 
Leen M

Leen M

11/06/2010 23:10:25
Quote Anchor link
Nette, overzichtelijke layout. Niet wat je verwacht van een gemiddelde MMORPG. Hopelijk wordt de rest van het spel ook zo duidelijk en netjes.

Ik zou er wel voor zorgen dat de gemiddelde pagina meer afbeeldingen bevat, of in de layout, of in de content, zodat het duidelijker is dat het een spel is. Je zou deze layout nu ook kunnen gebruiken voor een accountant, als je de headerafbeelding aanpast.

De opzet is in ieder geval goed.
 
Synaps Framework

Synaps Framework

11/06/2010 23:36:09
Quote Anchor link
Afbeeldingen zijn in de maak. Het zal dus ook meer afbeeldingen bevatten. Ook worden er nog meer icoontjes etc etc gemaakt. Ging mij in eerste instantie om de basics van de layout.

Daarnaast hebben we ook dingen zoals:
Afbeelding
Gewijzigd op 11/06/2010 23:36:37 door Synaps Framework
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

12/06/2010 09:08:05
Quote Anchor link
Ziet er professioneel uit, het ziet er echt uit als een spel.
Niet als een standaard site, waar een game op staat,
maar echt als een game site, waar een game op staat.

Succes (:
 
Synaps Framework

Synaps Framework

12/06/2010 11:41:38
Quote Anchor link
Uit onderzoek is ook gebleken dan slechts 25% van de MMORPG spelers kinderen zijn. Vele hebben gewoon een fulltime baan en kinderen.

De hoofdlijnen uit de game zijn ook dingen waar kinderen niet veel zal zeggen. Wij hebben het zo gemaakt, dat je het zo kunt spelen zonder enig idee te hebben wat de achterliggende boodschap/gedachte is, maar ook dat je research er na kunt doen en toch een zeer goede speler hebben alleen op andere manieren als je snapt hoe je het ook kunt spelen.

We aimen dus ook een beetje naar 18+ jaar spelers die een beetje snugger zijn zeg maar.

Daar is de layout dan ook naar afgestemd.
 
Synaps Framework

Synaps Framework

13/06/2010 22:04:58
Quote Anchor link
Bump
 
Moe BE

Moe BE

13/06/2010 22:38:11
Quote Anchor link
Synaps Framework op 12/06/2010 11:41:38:
De hoofdlijnen uit de game zijn ook dingen waar kinderen niet veel zal zeggen. Wij hebben het zo gemaakt, dat je het zo kunt spelen zonder enig idee te hebben wat de achterliggende boodschap/gedachte is, maar ook dat je research er na kunt doen en toch een zeer goede speler hebben alleen op andere manieren als je snapt hoe je het ook kunt spelen.


?

Voor de rest vind ik deze layout ook zeer geslaagd. Ik had ook wel een beetje mijn bedenkingen bij die rode balkjes, maar als jij zegt dat deze nog een functie hebben, dan kan ik me er mss nog wel bij vinden.
 
Synaps Framework

Synaps Framework

14/06/2010 12:20:32
Quote Anchor link
Het is moeilijk je uit te leggen wat de achter liggende gedachte is van de game. Ik wil hierover ook nog niks kwijt.

Het geval is alleen zo, dat als de achterliggende gedachte je niks zegt. Je ook gewoon de game kunt spelen, alleen zal je het op een andere manier spelen.

Het zal wat uitbalanseren worden, maar we streven er dan na dat het met beide manier even moeilijk/makkelijk zal zijn.
 
Synaps Framework

Synaps Framework

16/06/2010 23:02:00
Quote Anchor link
bump
 
Synaps Framework

Synaps Framework

30/06/2010 16:55:44
Quote Anchor link
bump
 
- Raoul -

- Raoul -

30/06/2010 19:20:40
Quote Anchor link
Ik vind het een mooie en overzichtelijke layout.
Goed gemaakt!
 
Dd dd

dd dd

01/07/2010 10:19:25
Quote Anchor link
Zeer goed ;) Ga zo door :)
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.