Link kleur

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »
Lissy Pixel

Lissy Pixel

20/09/2007 14:13:00
Quote Anchor link
Hier: http://www.ikk-specials.com/
gaat het goed met de link kleur in FF maar IE gaat het mis.
Ziet iemand in de CSS waarom het mis gaat?

edit: de code kan je zelf wel vinden <|:-)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Lissy Pixel
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 16:52:56
 
Bart van der veen

bart van der veen

20/09/2007 14:20:00
Quote Anchor link
we kunnen zelf de css wel vinden:

maar hier gaat her fout:
.menu a:link {opmaak.css (line 86)
color:#FFFFFF;
font-family:Arial,Helvetica,sans-serif;
font-weight:bold;
text-decoration:none;
}

:link is geen speudo selecter, dus ie negeert het gewoon...
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

20/09/2007 14:24:00
Quote Anchor link
Bedankt voor je reactie!
Wat maak ik er dan van?
 
Frank -

Frank -

20/09/2007 14:25:00
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

20/09/2007 14:29:00
Quote Anchor link
of deze: http://www.handleidinghtml.nl/css/selectors/selectors06.html

snap dan nog niet wat ik er neer zet en hoe....
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

20/09/2007 14:31:00
Quote Anchor link
Ik heb dit:
.menutop a:link {
text-decoration: none;
font-size: 11x;
font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
color: #FFFFFF;
font-weight: bold;
}
.menutop a:visited {
text-decoration: none;
font-size: 11px;
font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
color: #FFFFFF;
font-weight: bold;
}
.menutop a:hover {
text-decoration: none;
font-size: 11px;
font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
color: #670809;
font-weight: bold;
}
.menutop a:active {
text-decoration: none;
font-size: 11px;
font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
color: #FFFFFF;
font-weight: bold;
}
a:link {
font-size: 11px;
font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
color: #FFFFFF;
text-decoration: none;
font-weight: bold;
}
a:visited {
font-size: 11px;
font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
color: #FFFFFF;
text-decoration: none;
font-weight: bold;
}
a:hover {
font-size: 11px;
font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
color: #670809;
text-decoration: none;
font-weight: bold;
}
a:active {
font-size: 11px;
font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
color: #FFFFFF;
text-decoration: none;
font-weight: bold;
}

Dan zou ik dit voor zover ik het begrijp dit:
A.classnaam:link { stijldeclaratie }

ervan moeten maken.
Waar ga ik fout?
 
Niek Weevers

Niek Weevers

20/09/2007 14:32:00
Quote Anchor link
a:link { style van je link }
a:visited { style van een al bezochte link }
a:hover { style van je link wanneer je muis er over heen gaat }
a:active { style van je actieve link }

Bovenstaande volgorde ook aanhouden.
Bovenstaande is algemeen.
Wanneer je een aparte class wilt geven aan een speciale link, dan gebruik je
a.menu:link { } enz.

html-code is dan <a href="#" class="menu">link</a>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niek Weevers
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

20/09/2007 14:39:00
Quote Anchor link
Het kan ook nog zijn dat IE je volgorde niet slikt.

Doe eerst je CSS voor algemene links, en zet daarna je CSS neer voor alle links die in de div.menutop zitten.

Edit: overigens kan je CSS nog een heel stuk korter:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
div.menutop a            { font: bold 11px Arial, Helvetica, sans-serif; text-decoration: none; }
div.menutop a:link,
div.menutop a:visited    { color: #fff; }
div.menutop a:hover        { color: #670809; }
div.menutop a:active    { color: #fff;}
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
Frank -

Frank -

20/09/2007 14:50:00
Quote Anchor link
Precies, werk van groot (de algemene zaken) naar klein (een uniek id waar verder niets meer onder zit) om de css op te maken. Een aanpassing op een klein element raakt dan niet de grote zaken. De bekende inheritance, erg handig, maar wanneer je even niet oplet heb je de meest lastige bugs in je html en css zitten.

Edit: Had de aanvulling van Jan niet gezien, hier geeft hij dus een prachtig voorbeeld van inheritance, overerving.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Frank -
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

20/09/2007 15:38:00
Quote Anchor link
@ Jan : Heb alles gewijzigd in wat je uitlegt maar nope nog steeds niet. Zie jij waar en wat ik nu fout doe?

@ pgFrank : Bedankt voor de link en uitleg!
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

20/09/2007 15:43:00
Quote Anchor link
@ lissy: ik zal even kijken voor je.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
Desertme(sander)

desertme(sander)

20/09/2007 15:53:00
Quote Anchor link
@lissy

als je link achter a:link weghaald doet het bij mij

o ja dat zal het zeker niet zijn maar volgens mij doe ik sans serif altijd zo aangeven

'sans serif'

ipv sans-serif
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

20/09/2007 16:10:00
Quote Anchor link
@ Jan : Ik heb volgens mij jouw raad opgevolgt en prachtig de border erin maar in IE doet hij het bij mij niet why?

@ desertme(sander) : Dank je wel voor het meedenken maar in IE doet hij het bij mij nog steeds niet why?
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

20/09/2007 16:24:00
Quote Anchor link
Ik heb hem :)
Kijk maar op de site voor de source <|:-)
BEDANKT allemaal voor het meedenken!!!
 
Niek Weevers

Niek Weevers

20/09/2007 16:27:00
Quote Anchor link
Mooi lissy dat je het zo hebt gekregen zoals je het wilt.
Mag ik nog wel opmerken dat het menu nu bijna pijn doet aan de ogen?
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

20/09/2007 16:42:00
Quote Anchor link
Ja tuurlijk mag dat!!!
Je kent toch het spreekwoord:
Vrouwen komen van venus en mannen van mars...

PS wie mij een beetje na nu toch wel bijna 2 of is het 3 jaar kent weet toch dat ik de onmogelijke kleuren combi's maak <|:-)
 
- wes  -

- wes -

20/09/2007 17:04:00
Quote Anchor link
Correct ^_^
 
Bart van der veen

bart van der veen

20/09/2007 17:09:00
Quote Anchor link
lissy schreef op 20.09.2007 16:42:
Ja tuurlijk mag dat!!!
PS wie mij een beetje na nu toch wel bijna 2 of is het 3 jaar kent weet toch dat ik de onmogelijke kleuren combi's maak <|:-)


http://colorschemer.com/
 
Wouter K

Wouter K

20/09/2007 17:29:00
Quote Anchor link
Moeilijk neen..

Je moet gewoon een standaard volgorde gebruiken

en dan is het vrijwel simpel..Je zegt dus dat het niet werkt in ie..

.menutop a:active{
text-decoration: none;
color: #FFFFFF;
}

Moeilijk Neen..

2de oplossing

a:active{
text-decoration: none;
color: #FFFFFF;
}


Is vrijwel simpel en werkt altijd..
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

20/09/2007 18:45:00
Quote Anchor link
@ wes : hey dude^ you're the best >|:)
@ bart van der veen : dank je wel ik zal is kijken of ik wat kan aanpassen!!!
@ wouter : thanxs ^_*
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.