Link kleur

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »
Lissy Pixel

Lissy Pixel

20/09/2007 14:13:00
Quote Anchor link
Hier: http://www.ikk-specials.com/
gaat het goed met de link kleur in FF maar IE gaat het mis.
Ziet iemand in de CSS waarom het mis gaat?

edit: de code kan je zelf wel vinden <|:-)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Lissy Pixel
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 23:30:09
 
Bart van der veen

bart van der veen

20/09/2007 14:20:00
Quote Anchor link
we kunnen zelf de css wel vinden:

maar hier gaat her fout:
.menu a:link {opmaak.css (line 86)
color:#FFFFFF;
font-family:Arial,Helvetica,sans-serif;
font-weight:bold;
text-decoration:none;
}

:link is geen speudo selecter, dus ie negeert het gewoon...
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

20/09/2007 14:24:00
Quote Anchor link
Bedankt voor je reactie!
Wat maak ik er dan van?
 
Frank -

Frank -

20/09/2007 14:25:00
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

20/09/2007 14:29:00
Quote Anchor link
of deze: http://www.handleidinghtml.nl/css/selectors/selectors06.html

snap dan nog niet wat ik er neer zet en hoe....
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

20/09/2007 14:31:00
Quote Anchor link
Ik heb dit:
.menutop a:link {
text-decoration: none;
font-size: 11x;
font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
color: #FFFFFF;
font-weight: bold;
}
.menutop a:visited {
text-decoration: none;
font-size: 11px;
font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
color: #FFFFFF;
font-weight: bold;
}
.menutop a:hover {
text-decoration: none;
font-size: 11px;
font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
color: #670809;
font-weight: bold;
}
.menutop a:active {
text-decoration: none;
font-size: 11px;
font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
color: #FFFFFF;
font-weight: bold;
}
a:link {
font-size: 11px;
font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
color: #FFFFFF;
text-decoration: none;
font-weight: bold;
}
a:visited {
font-size: 11px;
font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
color: #FFFFFF;
text-decoration: none;
font-weight: bold;
}
a:hover {
font-size: 11px;
font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
color: #670809;
text-decoration: none;
font-weight: bold;
}
a:active {
font-size: 11px;
font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
color: #FFFFFF;
text-decoration: none;
font-weight: bold;
}

Dan zou ik dit voor zover ik het begrijp dit:
A.classnaam:link { stijldeclaratie }

ervan moeten maken.
Waar ga ik fout?
 
Niek Weevers

Niek Weevers

20/09/2007 14:32:00
Quote Anchor link
a:link { style van je link }
a:visited { style van een al bezochte link }
a:hover { style van je link wanneer je muis er over heen gaat }
a:active { style van je actieve link }

Bovenstaande volgorde ook aanhouden.
Bovenstaande is algemeen.
Wanneer je een aparte class wilt geven aan een speciale link, dan gebruik je
a.menu:link { } enz.

html-code is dan <a href="#" class="menu">link</a>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niek Weevers
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

20/09/2007 14:39:00
Quote Anchor link
Het kan ook nog zijn dat IE je volgorde niet slikt.

Doe eerst je CSS voor algemene links, en zet daarna je CSS neer voor alle links die in de div.menutop zitten.

Edit: overigens kan je CSS nog een heel stuk korter:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
div.menutop a            { font: bold 11px Arial, Helvetica, sans-serif; text-decoration: none; }
div.menutop a:link,
div.menutop a:visited    { color: #fff; }
div.menutop a:hover        { color: #670809; }
div.menutop a:active    { color: #fff;}
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
Frank -

Frank -

20/09/2007 14:50:00
Quote Anchor link
Precies, werk van groot (de algemene zaken) naar klein (een uniek id waar verder niets meer onder zit) om de css op te maken. Een aanpassing op een klein element raakt dan niet de grote zaken. De bekende inheritance, erg handig, maar wanneer je even niet oplet heb je de meest lastige bugs in je html en css zitten.

Edit: Had de aanvulling van Jan niet gezien, hier geeft hij dus een prachtig voorbeeld van inheritance, overerving.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Frank -
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

20/09/2007 15:38:00
Quote Anchor link
@ Jan : Heb alles gewijzigd in wat je uitlegt maar nope nog steeds niet. Zie jij waar en wat ik nu fout doe?

@ pgFrank : Bedankt voor de link en uitleg!
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

20/09/2007 15:43:00
Quote Anchor link
@ lissy: ik zal even kijken voor je.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
Desertme(sander)

desertme(sander)

20/09/2007 15:53:00
Quote Anchor link
@lissy

als je link achter a:link weghaald doet het bij mij

o ja dat zal het zeker niet zijn maar volgens mij doe ik sans serif altijd zo aangeven

'sans serif'

ipv sans-serif
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

20/09/2007 16:10:00
Quote Anchor link
@ Jan : Ik heb volgens mij jouw raad opgevolgt en prachtig de border erin maar in IE doet hij het bij mij niet why?

@ desertme(sander) : Dank je wel voor het meedenken maar in IE doet hij het bij mij nog steeds niet why?
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

20/09/2007 16:24:00
Quote Anchor link
Ik heb hem :)
Kijk maar op de site voor de source <|:-)
BEDANKT allemaal voor het meedenken!!!
 
Niek Weevers

Niek Weevers

20/09/2007 16:27:00
Quote Anchor link
Mooi lissy dat je het zo hebt gekregen zoals je het wilt.
Mag ik nog wel opmerken dat het menu nu bijna pijn doet aan de ogen?
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

20/09/2007 16:42:00
Quote Anchor link
Ja tuurlijk mag dat!!!
Je kent toch het spreekwoord:
Vrouwen komen van venus en mannen van mars...

PS wie mij een beetje na nu toch wel bijna 2 of is het 3 jaar kent weet toch dat ik de onmogelijke kleuren combi's maak <|:-)
 
- wes  -

- wes -

20/09/2007 17:04:00
Quote Anchor link
Correct ^_^
 
Bart van der veen

bart van der veen

20/09/2007 17:09:00
Quote Anchor link
lissy schreef op 20.09.2007 16:42:
Ja tuurlijk mag dat!!!
PS wie mij een beetje na nu toch wel bijna 2 of is het 3 jaar kent weet toch dat ik de onmogelijke kleuren combi's maak <|:-)


http://colorschemer.com/
 
Wouter K

Wouter K

20/09/2007 17:29:00
Quote Anchor link
Moeilijk neen..

Je moet gewoon een standaard volgorde gebruiken

en dan is het vrijwel simpel..Je zegt dus dat het niet werkt in ie..

.menutop a:active{
text-decoration: none;
color: #FFFFFF;
}

Moeilijk Neen..

2de oplossing

a:active{
text-decoration: none;
color: #FFFFFF;
}


Is vrijwel simpel en werkt altijd..
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

20/09/2007 18:45:00
Quote Anchor link
@ wes : hey dude^ you're the best >|:)
@ bart van der veen : dank je wel ik zal is kijken of ik wat kan aanpassen!!!
@ wouter : thanxs ^_*
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.