Link selected werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een uitdagende werkgever in omgeving Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste softwareontwikkelaar met kennis of ervaring met C# en SQL. In een uitdagende rol als C#.NET Developer werk je samen met een enthousiast en informeel team aan het bouwen van maatwerk software voor variërende klanten. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je houdt je bezig met het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »
Tiono Wasriya

Tiono Wasriya

29/12/2010 14:17:12
Quote Anchor link
Hallo allen,

Ik ben bezig met een website te maken op www.futureindance.com
Zo goed als af alleen 1 probleempje :S.
ik wil als je op een link klikt deze hetzelfde word als er over hoverd.

html en css zijn niet me sterkste kanten dus heb mercy on me :P

hier de css

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
#nav ul {
    width:920px;
    margin:0px;
}
#nav li {
     display:inline;
}
#nav li.home a {
      float:right;
    display:block;
    background:url("navbar/images/navbar_02.jpg") no-repeat 0 0%;
    width:62px;
    height:31px;
    }
#nav li.home a:hover {
      background:url("navbar/images/navbarover_02.jpg") no-repeat 0 100%;
    width:62px;
    height:31px;
    }
#nav li.home a.selected {
      background:url("navbar/images/navbarover_02.jpg") no-repeat 0 100%;
    }
 
#nav li.kaartverkoop a {
      float:right;
    display:block;
    background:url("navbar/images/navbar_03.jpg") no-repeat 0 0%;
    width:116px;
    height:31px;
    }
#nav li.kaartverkoop a:hover {
      background:url("navbar/images/navbarover_03.jpg") no-repeat 0 100%;
    width:116px;
    height:31px;
    }
#nav li.kaartverkoop a.selected {
      background:url("navbar/images/navbarover_03.jpg") no-repeat 0 100%;
    width:116px;
    height:31px;
    }
 
#nav li.contact a {    
    float:right;
    display:block;
      background:url("navbar/images/navbar_04.jpg") no-repeat 0 0%;
    width:79px;
    height:31px;
    margin: 0px;
    }
#nav li.contact a:hover {
      background:url("navbar/images/navbarover_04.jpg") no-repeat 0 100%;
    width:79px;
    height:31px;
    }
#nav li.contact a.selected {
      background:url("navbar/images/navbarover_04.jpg") no-repeat 0 100%;
    }

en hier de html

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<div id="nav" class="nav">
<ul>
        <li class="contact"><a href="contact.html" title="Contact"></a></li>
        <li class="kaartverkoop"><a href="http://www.theaterzuidplein.nl/kaartenkopen/158" title="Kaartverkoop"></a></li>
        <li class="home"><a href="index.html" title="Home"></a></li>
</ul>
</div>


Graag in het vervolg bij code, [code] [/code] tags gebruiken.[/modedit]
Gewijzigd op 29/12/2010 14:44:35 door Joren de Wit
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 22:32:56
 
Kris Peeters

Kris Peeters

29/12/2010 14:42:19
Quote Anchor link
Als je wat wil bijleren over css:
http://www.sceneone.nl/


Probeer eens dit:
bij elke a:hover voeg je ook een a:active toe

bv.
#nav li.contact a:hover {

wordt
#nav li.contact a:hover, #nav li.contact a:active {
Gewijzigd op 29/12/2010 14:42:41 door Kris Peeters
 
Tiono Wasriya

Tiono Wasriya

29/12/2010 14:46:42
Quote Anchor link
oke thx dat ga ik proberen en dan kan ik deze verwijderen toch?
}
#nav li.contact a.selected {
background:url("navbar/images/navbarover_04.jpg") no-repeat 0 100%;
}
 
Kris Peeters

Kris Peeters

29/12/2010 14:54:01
Quote Anchor link
a.selected {

spreekt deze link aan:

<a class="selected" href="...">...</a>

Indien je niet zo'n link hebt, mag dat inderdaad weg.
 
Tiono Wasriya

Tiono Wasriya

29/12/2010 15:03:17
Quote Anchor link
hmm het werkt niet..
 
Kris Peeters

Kris Peeters

29/12/2010 15:49:16
Quote Anchor link
Ik denk het eigenlijk wel, maar het effect van a:active is natuurlijk wel beperkt.
Hoe vlugger de nieuwe pagina geladen is, hoe minder effect het heeft.

Of bedoel je dat de link waarop geklikt is (de actieve pagina) blijvend moet zijn zoals bij hover?

Ja, dan zal je wel wat php (eventueel javascript) nodig hebben.
 
Tiono Wasriya

Tiono Wasriya

29/12/2010 16:02:55
Quote Anchor link
ja dat bedoel ik dus dat is alleen maar met php of js te bereiken? jammer
 
Kris Peeters

Kris Peeters

29/12/2010 16:04:19
Quote Anchor link
Heb je php ter beschikking?

Of heb je nu echt drie html files die gewoon zo op de server staan?

We komen er wel uit hoor.
Gewijzigd op 29/12/2010 16:06:47 door Kris Peeters
 
Tiono Wasriya

Tiono Wasriya

29/12/2010 16:11:12
Quote Anchor link
uhm ik ben echt een ubernoob met php zero skills at the moment.
ik heb inderdaad 2 html en 1 style.css files op de server
Gewijzigd op 29/12/2010 16:11:59 door Tiono Wasriya
 
Mike Smit

Mike Smit

29/12/2010 16:13:19
Quote Anchor link
Bedoel je dit? http://www.ictoriginal.com/docu/ (Paragraven)?

Als je er op klikt laat die op de volgende pagina ook nog zien waarop je geklikt hebt?
 
Tiono Wasriya

Tiono Wasriya

29/12/2010 16:22:15
Quote Anchor link
als je op een link klikt moet de active status hetzelfde blijven als de hover status. zodat het duidelijk blijft op welke pagina je bevind
 
Bas Cost Budde

Bas Cost Budde

29/12/2010 17:14:50
Quote Anchor link
Je hebt een pagina index.html, waarin je de 'home' link het attribuut
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
class="selected"
moet geven, en een pagina contact.html, waarin je de 'contact'-link dat attribuut moet geven.

In de css moet de declaratie
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
.selected
WEL blijven bestaan; die zorgt ervoor dat de link eruitziet als 'geselecteerd'.
 
Tiono Wasriya

Tiono Wasriya

29/12/2010 17:23:58
Quote Anchor link
ok thx ga het straks proberen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.