Link selected werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

Account Developer

Voor Bol.com zijn wij per direct op zoek naar een Account Developer voor 32-40 uur per week op het kantoor in Utrecht. Wil jij een directe bijdrage leveren door partners van de juiste data-inzichten te voorzien en via campagnes op nieuwe platformkansen en features te wijzen? Ben jij analytisch sterk en kun jij dit vertalen naar plannen en inspirerende gesprekken? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salaris van €2400 - €2600 obv 40 uur Minimaal 6 maanden Werklocatie is Utrecht Werken bij bol.com wie ben jij Jij bent commercieel gedreven en weet altijd aan de juiste knoppen te

Bekijk vacature »

Back-End Developer in Laravel / PHP

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP Laravel Developer voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Voor een enthousiast team die zich graag bezig houdt met softwareontwikkeling zijn wij op zoek naar versterking. Je werkt in een klein ontwikkelteam en bent zeer betrokken bij alle aspecten van de softwareoplossingen. Van het ontwerpen tot de oplevering. Binnen deze functie ga je aan de slag met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je krijgt veel te maken met koppelingen naar systemen en de verzoeken van de klant. Je komt terecht in een team, waarbij

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het applicatielandschap; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het applicatielandschap; Sparren met de business. Hier ga je werken De organisatie is werkzaam in de financiële dienstverlening met meer dan 200 medewerkers en meer dan 250.000 eindgebruikers is het een van de grotere binnen haar branche. Je komt te werken in een team waarmee je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van de financiële applicaties binnen de organisatie, denk hierbij aan het bouwen en onderhouden van portalen. Als .net developer ga jij het development team ondersteunen met de transitie naar

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »
Tiono Wasriya

Tiono Wasriya

29/12/2010 14:17:12
Quote Anchor link
Hallo allen,

Ik ben bezig met een website te maken op www.futureindance.com
Zo goed als af alleen 1 probleempje :S.
ik wil als je op een link klikt deze hetzelfde word als er over hoverd.

html en css zijn niet me sterkste kanten dus heb mercy on me :P

hier de css

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
#nav ul {
    width:920px;
    margin:0px;
}
#nav li {
     display:inline;
}
#nav li.home a {
      float:right;
    display:block;
    background:url("navbar/images/navbar_02.jpg") no-repeat 0 0%;
    width:62px;
    height:31px;
    }
#nav li.home a:hover {
      background:url("navbar/images/navbarover_02.jpg") no-repeat 0 100%;
    width:62px;
    height:31px;
    }
#nav li.home a.selected {
      background:url("navbar/images/navbarover_02.jpg") no-repeat 0 100%;
    }
 
#nav li.kaartverkoop a {
      float:right;
    display:block;
    background:url("navbar/images/navbar_03.jpg") no-repeat 0 0%;
    width:116px;
    height:31px;
    }
#nav li.kaartverkoop a:hover {
      background:url("navbar/images/navbarover_03.jpg") no-repeat 0 100%;
    width:116px;
    height:31px;
    }
#nav li.kaartverkoop a.selected {
      background:url("navbar/images/navbarover_03.jpg") no-repeat 0 100%;
    width:116px;
    height:31px;
    }
 
#nav li.contact a {    
    float:right;
    display:block;
      background:url("navbar/images/navbar_04.jpg") no-repeat 0 0%;
    width:79px;
    height:31px;
    margin: 0px;
    }
#nav li.contact a:hover {
      background:url("navbar/images/navbarover_04.jpg") no-repeat 0 100%;
    width:79px;
    height:31px;
    }
#nav li.contact a.selected {
      background:url("navbar/images/navbarover_04.jpg") no-repeat 0 100%;
    }

en hier de html

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<div id="nav" class="nav">
<ul>
        <li class="contact"><a href="contact.html" title="Contact"></a></li>
        <li class="kaartverkoop"><a href="http://www.theaterzuidplein.nl/kaartenkopen/158" title="Kaartverkoop"></a></li>
        <li class="home"><a href="index.html" title="Home"></a></li>
</ul>
</div>


Graag in het vervolg bij code, [code] [/code] tags gebruiken.[/modedit]
Gewijzigd op 29/12/2010 14:44:35 door Joren de Wit
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 04:24:07
 
Kris Peeters

Kris Peeters

29/12/2010 14:42:19
Quote Anchor link
Als je wat wil bijleren over css:
http://www.sceneone.nl/


Probeer eens dit:
bij elke a:hover voeg je ook een a:active toe

bv.
#nav li.contact a:hover {

wordt
#nav li.contact a:hover, #nav li.contact a:active {
Gewijzigd op 29/12/2010 14:42:41 door Kris Peeters
 
Tiono Wasriya

Tiono Wasriya

29/12/2010 14:46:42
Quote Anchor link
oke thx dat ga ik proberen en dan kan ik deze verwijderen toch?
}
#nav li.contact a.selected {
background:url("navbar/images/navbarover_04.jpg") no-repeat 0 100%;
}
 
Kris Peeters

Kris Peeters

29/12/2010 14:54:01
Quote Anchor link
a.selected {

spreekt deze link aan:

<a class="selected" href="...">...</a>

Indien je niet zo'n link hebt, mag dat inderdaad weg.
 
Tiono Wasriya

Tiono Wasriya

29/12/2010 15:03:17
Quote Anchor link
hmm het werkt niet..
 
Kris Peeters

Kris Peeters

29/12/2010 15:49:16
Quote Anchor link
Ik denk het eigenlijk wel, maar het effect van a:active is natuurlijk wel beperkt.
Hoe vlugger de nieuwe pagina geladen is, hoe minder effect het heeft.

Of bedoel je dat de link waarop geklikt is (de actieve pagina) blijvend moet zijn zoals bij hover?

Ja, dan zal je wel wat php (eventueel javascript) nodig hebben.
 
Tiono Wasriya

Tiono Wasriya

29/12/2010 16:02:55
Quote Anchor link
ja dat bedoel ik dus dat is alleen maar met php of js te bereiken? jammer
 
Kris Peeters

Kris Peeters

29/12/2010 16:04:19
Quote Anchor link
Heb je php ter beschikking?

Of heb je nu echt drie html files die gewoon zo op de server staan?

We komen er wel uit hoor.
Gewijzigd op 29/12/2010 16:06:47 door Kris Peeters
 
Tiono Wasriya

Tiono Wasriya

29/12/2010 16:11:12
Quote Anchor link
uhm ik ben echt een ubernoob met php zero skills at the moment.
ik heb inderdaad 2 html en 1 style.css files op de server
Gewijzigd op 29/12/2010 16:11:59 door Tiono Wasriya
 
Mike Smit

Mike Smit

29/12/2010 16:13:19
Quote Anchor link
Bedoel je dit? http://www.ictoriginal.com/docu/ (Paragraven)?

Als je er op klikt laat die op de volgende pagina ook nog zien waarop je geklikt hebt?
 
Tiono Wasriya

Tiono Wasriya

29/12/2010 16:22:15
Quote Anchor link
als je op een link klikt moet de active status hetzelfde blijven als de hover status. zodat het duidelijk blijft op welke pagina je bevind
 
Bas Cost Budde

Bas Cost Budde

29/12/2010 17:14:50
Quote Anchor link
Je hebt een pagina index.html, waarin je de 'home' link het attribuut
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
class="selected"
moet geven, en een pagina contact.html, waarin je de 'contact'-link dat attribuut moet geven.

In de css moet de declaratie
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
.selected
WEL blijven bestaan; die zorgt ervoor dat de link eruitziet als 'geselecteerd'.
 
Tiono Wasriya

Tiono Wasriya

29/12/2010 17:23:58
Quote Anchor link
ok thx ga het straks proberen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.