Linkbuilding CMS Demo

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

Medior front-end developer gezocht (€3.300 -

Functie Wat ga je doen? Jij als front-end developer gaat werken binnen de teams van/voor onze klant. Je werkt in een team met starters en ervaren ontwikkelaars met allemaal 1 overeenkomst; passie voor het vak. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en ga dan weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en jezelf dus snel ontwikkelen. Wat hebben we jou te bieden? • Uitdagende projecten bij mooie klanten (bij jou in de buurt, of binnenkort intern vanuit ons kantoor!) • Een jonge organisatie met talentvolle collega’s • Veel ruimte voor

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Medior/senior Fullstack developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 volgende »

Racoon smasher

racoon smasher

16/04/2014 14:50:38
Quote Anchor link
Ik heb zojuist me CMS verbeterd met behulp van mensen op dit forum en zou graag willen weten wat jullie van dit systeem vinden.

http://sanderpals.nl/linkbuilding/

Er zijn een paar kleine dingetjes die niet werken (wordt nog gemaakt) en de layout is inderdaad niet mooi, maar is ook administratie systeem.

Beheerder: DemoAdmin
Wachtwoord: Demo

Linkbuilder: DemoLinkbuilder
Wachtwoord: Demo

Een linkbuilder heeft trouwens minder opties!

Tips altijd welkom :)
Gewijzigd op 17/04/2014 11:17:21 door Racoon smasher
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 22:30:24
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

16/04/2014 14:54:51
Quote Anchor link
Op dit moment schrijf ik een review.
 
Michael -

Michael -

16/04/2014 14:56:55
Quote Anchor link
pepijn, boeiend? Waarom moet je dat melden. Fipo?

racoon, hoe doe je validatie van je notities?
Ik kan notities toevoegen maar als ik als laatste
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script>

toevoeg, zijn alle notities weg....
 
Racoon smasher

racoon smasher

16/04/2014 15:00:03
Quote Anchor link
Dit is de code (nog niet toegepast op de tips van andere topic):
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
if(isset($_POST['submit']))
{
    $notitie = mysql_real_escape_string($_POST['notitie']);
    $marking = mysql_real_escape_string($_POST['marking']);
    
    if (strlen($notitie)<30)
    {
        $melding = 'Je moet minimaal 30 tekens invoeren!';
    }
    else
    {
        $queryInsert = mysql_query("INSERT INTO notities VALUES('', '$username', '$notitie', NOW(), '$marking')");
        
        if($queryInsert)
        {
            echo '<script type="text/javascript">';
            echo 'window.location = "notities.php"';
            echo '</script>';
        }
    }

}
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

16/04/2014 15:01:06
Quote Anchor link
Op "admin" kan ik niet inloggen vanaf hier, pagina verfrist gewoon.
 
Racoon smasher

racoon smasher

16/04/2014 15:02:43
Quote Anchor link
Pepijn --- op 16/04/2014 15:01:06:
Op "admin" kan ik niet inloggen vanaf hier, pagina verfrist gewoon.


Let erop dat Demo met hoofdletter D is want ik kom er wel in
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

16/04/2014 15:02:52
Quote Anchor link
Ik zou uw dingen beveiligen, zolang dat nog niet klaar is, review ik niks.
 
Michael -

Michael -

16/04/2014 15:07:02
Quote Anchor link
Wat doe je op regel 16,17,18... dat is wel een vreemde toevoeging van javascript.
Zorg dat je code logisch is opgebouwd en gebruik header location voor doorverwijzingen.

In ieder geval gaan er dingen mis wanneer ik script tags toevoeg. Niet alleen bij de notities.
 
Racoon smasher

racoon smasher

16/04/2014 15:08:22
Quote Anchor link
Michael - op 16/04/2014 15:07:02:
Wat doe je op regel 16,17,18... dat is wel een vreemde toevoeging van javascript.
Zorg dat je code logisch is opgebouwd en gebruik header location voor doorverwijzingen.

In ieder geval gaan er dingen mis wanneer ik script tags toevoeg. Niet alleen bij de notities.


ik gebruikt die javascript, omdat er al een header code op elke website van me staan en je er geen 2 kan gebruiken, want dan krijg je een error. Zou ik dat probleem met script kunnen oplossen met htmlspecialchars() ?
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

16/04/2014 15:10:32
Quote Anchor link
Welligt werkt dit?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
if(isset(htmlentities($_POST['submit'])))
{

    $notitie = mysql_real_escape_string($_POST['notitie']);
    $marking = mysql_real_escape_string($_POST['marking']);
    
    if (strlen($notitie)<30)
    {

        $melding = 'Je moet minimaal 30 tekens invoeren!';
    }

    else
    {
        $queryInsert = mysql_query("INSERT INTO notities VALUES('', '$username', '$notitie', NOW(), '$marking')");
        
        if($queryInsert)
        {

             header('location: notitie.php');
        }
    }

}

?>


Toevoeging op 16/04/2014 15:11:20:

Dat je er geen 2 kan gebruiken is onzin, je moet ze enkel goed uitvoeren, ik zoek even een linkje voor je.

Toevoeging op 16/04/2014 15:13:31:

Linkje: http://www.phphulp.nl/php/tutorial/php-algemeen/header-already-sent/738/
Ik hoop dat u er wat aan heeft, zoniet google dan zelf even.
Gewijzigd op 16/04/2014 15:14:32 door - Pepijn -
 
Racoon smasher

racoon smasher

16/04/2014 15:19:41
Quote Anchor link
Pepijn die werkt blijkbaar niet, want krijg de error:
Fatal error: Can't use function return value in write context in /home/sandecv3/domains/sanderpals.nl/public_html/linkbuilding/notities_add.php on line 39
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

16/04/2014 15:27:00
Quote Anchor link
Kan u mij de volledige pagina sturen?

Toevoeging op 16/04/2014 15:27:56:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
if(htmlentities(isset($_POST['submit'])))
{

    $notitie = mysql_real_escape_string($_POST['notitie']);
    $marking = mysql_real_escape_string($_POST['marking']);
    
    if (strlen($notitie)<30)
    {

        $melding = 'Je moet minimaal 30 tekens invoeren!';
    }

    else
    {
        $queryInsert = mysql_query("INSERT INTO notities VALUES('', '$username', '$notitie', NOW(), '$marking')");
        
        if($queryInsert)
        {

             header('location: notitie.php');
        }
    }

}

?>
Gewijzigd op 16/04/2014 15:28:30 door - Pepijn -
 
Michael -

Michael -

16/04/2014 16:08:16
Quote Anchor link
Pepijn; Waarom??? if(htmlentities(isset($_POST['submit'])))

Verander dit liever in
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST")
 
Racoon smasher

racoon smasher

16/04/2014 16:16:39
Quote Anchor link
Ik heb de bug bij notities opgelost en zal hem later in alle pagina's fixen. sws moet ik alle tips die ik heb gekregen aan elke pagina wijzigen.

Toevoeging op 16/04/2014 16:17:35:

Michael - op 16/04/2014 16:08:16:
Pepijn; Waarom??? if(htmlentities(isset($_POST['submit'])))

Verander dit liever in
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST")


Michael ik heb op het internet lopen kijken, maar het maakt niet uit of je een request gebruikt of een post submit. kan je me uitleggen waarom ik het beste een request kan doen?
 
Ivo P

Ivo P

16/04/2014 16:27:21
Quote Anchor link
if(post['submit'] zegt iets over het aanwezig zijn van een bepaalde submit .

Dat is vaak de button. Een form dat middels Enter verstuurd wordt voldoet daar niet aan.
Ten tweede: als je een keer je button een andere naam geeft, is niet "submit" aanwezig, maar "verstuur" oid.

Dus, wat wil je weten? Of die knop aanwezig is, of dat de form gesubmit is?

---
En dan nog: htmlentities() heeft daar niets mee te maken.

Binnen isset() zou het een fout moeten leveren als je button niet aanwezig blijkt.

om isset() is het raar, want isset() geeft true of false terug.
 
Racoon smasher

racoon smasher

17/04/2014 09:26:55
Quote Anchor link
Ik ben nu alles aan het aanpassen, maar ik had de vraag of de onderstaande code ook juist is om te gebruiken?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
if(isset($_GET['id']))
    {
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/04/2014 09:31:20
Quote Anchor link
Dat is gewoon juist, je wilt immers weten of $_GET['id'] (?id=nummer) in de URL bestaat. Als je deze controle niet gebruikt, levert dat 'leuke' notice-meldingen op.
 
Ivo P

Ivo P

17/04/2014 09:53:13
Quote Anchor link
vaak wil je ook weten of die get-id dan ook een nummer is:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php

if(filter_input(INPUT_GET, 'id', FILTER_VALIDATE_INT)) {

}


?>
Gewijzigd op 17/04/2014 09:53:47 door Ivo P
 
Racoon smasher

racoon smasher

17/04/2014 10:19:47
Quote Anchor link
Ivo P op 17/04/2014 09:53:13:
vaak wil je ook weten of die get-id dan ook een nummer is:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php

if(filter_input(INPUT_GET, 'id', FILTER_VALIDATE_INT)) {

}


?>


Kan zeker injecties voorkomen?
 
Michael -

Michael -

17/04/2014 10:30:25
Quote Anchor link
>> Kan zeker injecties voorkomen?

Dat doet 't wel ja, want 'id' kan alleen een integer zijn, dus nooit een injection.
 
Ivo P

Ivo P

17/04/2014 10:38:59
Quote Anchor link
maar neemt niet weg dat het geen kwaad kan om toch mysql_real_escape_string toe te passen in de query
 

Pagina: 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.