Links wijzigen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »
Sacha de besten

sacha de besten

11/06/2010 10:30:54
Quote Anchor link
beste webmasters

in mijn cms systeempje heb ik een ink pagina maar als ik deze pagina wil bewerken krijg ik de volgende foutmelding: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 2

alvast dank

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
<div id="content">

<br />
<?php
// controle op inlog systeem
if (isset($_SESSION['loginId'] )){

// als er op submit werd gedrukt
if(isset($_POST['naam'])){

// variabelen
$naam         = htmlentities($_POST['naam']);
$link        = htmlentities($_POST['link']);
$info    = $_POST['info'];
$id        = $_POST['id'];



    $query = "UPDATE `cms_links`
    SET `naam` = '$naam', `link` = '$link', `info` = '$info' WHERE `id` = $id"
;
    mysql_query($query)or die(mysql_error());
echo "De link werd gewijzigd. <a href='index.php'>Keer terug naar overzicht</a>";


    
?>


<?php }else{ ?>
<?php
$id
    = htmlentities($_GET['id']);
// medewerker opvragen met bovenstaande id
$query     = "SELECT * FROM `cms_links` WHERE `id` = " .$id;
$result = mysql_query($query) or trigger_error( mysql_error() );
$rijWijzig     = mysql_fetch_assoc($result);
?>

<!-- ecntype niet vergeten voor foto upload -->
<form action="#" method="post" enctype="multipart/form-data">
<table>
    <tr>
        <td width="42">naam:</td>
        <td width="452"><input type="text" name="naam" value="<?php echo $rijWijzig['naam'] ?>" /></td>
    </tr>
     <tr>
        <td>link:</td>
        <td><input type="text" name="link" value="<?php echo $rijWijzig['link'] ?>" /></td>
    </tr>
       <tr>
        <td colspan="2"><textarea name="info" cols="80"><?php echo $rijWijzig['info'] ?></textarea></td>
    </tr>
    <tr>
        <td colspan="2">
            <input type="submit" class="knopke" value="Link wijzigen" />        </td>
    </tr>
</table>
</form>
<?php }
// als de gebruiker niet ingelogd is
}else{
    echo "<p style='color:red;'>U heeft geen toegang tot ons CMS systeem <br /><a href='index.php'>Login</a></p>";
}


?>


</body>
<?php }else{
header("location: index.php");
}

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 15:43:15
 
Dennis meijer

dennis meijer

11/06/2010 10:32:55
Quote Anchor link
je hebt geen connectie naar de database?
 
Sacha de besten

sacha de besten

11/06/2010 10:34:05
Quote Anchor link
ja die staat in de head

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
// verbinding met database vanuit de include
include_once('../includes/conn.inc.php'); ?>
 
Joren de Wit

Joren de Wit

11/06/2010 10:36:18
Quote Anchor link
Echo ook de query eens als er een foutmelding wordt gegeven. Dan zie je vaak direct waar het fout gaat.

Gebruik verder geen htmlentities() voordat je data naar de database wegschrijft, die functie gebruik je alleen als je HTML code in een browser wilt tonen en niet wilt uitvoeren. Voordat je data naar de database schrijft, beveilig je deze met mysql_real_escape_string().
 
Sacha de besten

sacha de besten

11/06/2010 10:40:01
Quote Anchor link
alvast bedankt als ik echo plaats dan krijg ik dit

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
UPDATE `cms_links` SET `naam` = 'CSS Validator', `link` = 'http://jigsaw.w3.org/css-validator/', `info` = '

css validatorsdqdq
' WHERE `id` = You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 2
 
Sacha de besten

sacha de besten

11/06/2010 10:57:24
Quote Anchor link
bedankt voor de hulp ik heb het gevonden de pagina was geen id aanwezig voor de post
 
Joren de Wit

Joren de Wit

11/06/2010 11:41:57
Quote Anchor link
Zo zie je maar waar een degelijke foutafhandeling al niet goed voor is ;-)
 
Paul R

Paul R

11/06/2010 17:46:50
Quote Anchor link
lol wat is dit :P
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php }else{ ?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php
 
- Raoul -

- Raoul -

11/06/2010 20:45:05
Quote Anchor link
Bij

// medewerker opvragen met bovenstaande id
$query = "SELECT * FROM `cms_links` WHERE `id` = " .$id;

Heb je ook een fout, dit moet worden:

$query = "SELECT * FROM `cms_links` WHERE `id` = '" .$id . "'";
 
- SanThe -

- SanThe -

11/06/2010 21:19:57
Quote Anchor link
Raoul Van den Berge op 11/06/2010 20:45:05:
Bij

// medewerker opvragen met bovenstaande id
$query = "SELECT * FROM `cms_links` WHERE `id` = " .$id;

Heb je ook een fout, dit moet worden:

$query = "SELECT * FROM `cms_links` WHERE `id` = '" .$id . "'";


Als $id werkelijk een getal is dan hoeft dat niet tussen quotes. De backtics mogen trouwens weg, sterker nog, die horen daar niet.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.