Links wijzigen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Alblasserdam zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back

Bekijk vacature »

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen Je gaat aan de slag in het websites team of portals team waarin je je bezighoudt met concept & design, implementatie en ook een stukje bugfixing en onderhoud; Je werkt met je team volgens de Scrum werkwijze; Zo adviseer je ook de PO & Scrum Master over de technische architectuur, koppelingen en integratie met externe systemen en API’s; Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van C# / .NET en deelt deze kennis binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »
Sacha de besten

sacha de besten

11/06/2010 10:30:54
Quote Anchor link
beste webmasters

in mijn cms systeempje heb ik een ink pagina maar als ik deze pagina wil bewerken krijg ik de volgende foutmelding: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 2

alvast dank

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
<div id="content">

<br />
<?php
// controle op inlog systeem
if (isset($_SESSION['loginId'] )){

// als er op submit werd gedrukt
if(isset($_POST['naam'])){

// variabelen
$naam         = htmlentities($_POST['naam']);
$link        = htmlentities($_POST['link']);
$info    = $_POST['info'];
$id        = $_POST['id'];



    $query = "UPDATE `cms_links`
    SET `naam` = '$naam', `link` = '$link', `info` = '$info' WHERE `id` = $id"
;
    mysql_query($query)or die(mysql_error());
echo "De link werd gewijzigd. <a href='index.php'>Keer terug naar overzicht</a>";


    
?>


<?php }else{ ?>
<?php
$id
    = htmlentities($_GET['id']);
// medewerker opvragen met bovenstaande id
$query     = "SELECT * FROM `cms_links` WHERE `id` = " .$id;
$result = mysql_query($query) or trigger_error( mysql_error() );
$rijWijzig     = mysql_fetch_assoc($result);
?>

<!-- ecntype niet vergeten voor foto upload -->
<form action="#" method="post" enctype="multipart/form-data">
<table>
    <tr>
        <td width="42">naam:</td>
        <td width="452"><input type="text" name="naam" value="<?php echo $rijWijzig['naam'] ?>" /></td>
    </tr>
     <tr>
        <td>link:</td>
        <td><input type="text" name="link" value="<?php echo $rijWijzig['link'] ?>" /></td>
    </tr>
       <tr>
        <td colspan="2"><textarea name="info" cols="80"><?php echo $rijWijzig['info'] ?></textarea></td>
    </tr>
    <tr>
        <td colspan="2">
            <input type="submit" class="knopke" value="Link wijzigen" />        </td>
    </tr>
</table>
</form>
<?php }
// als de gebruiker niet ingelogd is
}else{
    echo "<p style='color:red;'>U heeft geen toegang tot ons CMS systeem <br /><a href='index.php'>Login</a></p>";
}


?>


</body>
<?php }else{
header("location: index.php");
}

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 07:23:20
 
Dennis meijer

dennis meijer

11/06/2010 10:32:55
Quote Anchor link
je hebt geen connectie naar de database?
 
Sacha de besten

sacha de besten

11/06/2010 10:34:05
Quote Anchor link
ja die staat in de head

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
// verbinding met database vanuit de include
include_once('../includes/conn.inc.php'); ?>
 
Joren de Wit

Joren de Wit

11/06/2010 10:36:18
Quote Anchor link
Echo ook de query eens als er een foutmelding wordt gegeven. Dan zie je vaak direct waar het fout gaat.

Gebruik verder geen htmlentities() voordat je data naar de database wegschrijft, die functie gebruik je alleen als je HTML code in een browser wilt tonen en niet wilt uitvoeren. Voordat je data naar de database schrijft, beveilig je deze met mysql_real_escape_string().
 
Sacha de besten

sacha de besten

11/06/2010 10:40:01
Quote Anchor link
alvast bedankt als ik echo plaats dan krijg ik dit

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
UPDATE `cms_links` SET `naam` = 'CSS Validator', `link` = 'http://jigsaw.w3.org/css-validator/', `info` = '

css validatorsdqdq
' WHERE `id` = You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 2
 
Sacha de besten

sacha de besten

11/06/2010 10:57:24
Quote Anchor link
bedankt voor de hulp ik heb het gevonden de pagina was geen id aanwezig voor de post
 
Joren de Wit

Joren de Wit

11/06/2010 11:41:57
Quote Anchor link
Zo zie je maar waar een degelijke foutafhandeling al niet goed voor is ;-)
 
Paul R

Paul R

11/06/2010 17:46:50
Quote Anchor link
lol wat is dit :P
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php }else{ ?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php
 
- Raoul -

- Raoul -

11/06/2010 20:45:05
Quote Anchor link
Bij

// medewerker opvragen met bovenstaande id
$query = "SELECT * FROM `cms_links` WHERE `id` = " .$id;

Heb je ook een fout, dit moet worden:

$query = "SELECT * FROM `cms_links` WHERE `id` = '" .$id . "'";
 
- SanThe -

- SanThe -

11/06/2010 21:19:57
Quote Anchor link
Raoul Van den Berge op 11/06/2010 20:45:05:
Bij

// medewerker opvragen met bovenstaande id
$query = "SELECT * FROM `cms_links` WHERE `id` = " .$id;

Heb je ook een fout, dit moet worden:

$query = "SELECT * FROM `cms_links` WHERE `id` = '" .$id . "'";


Als $id werkelijk een getal is dan hoeft dat niet tussen quotes. De backtics mogen trouwens weg, sterker nog, die horen daar niet.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.