Links wijzigen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »
Sacha de besten

sacha de besten

11/06/2010 10:30:54
Quote Anchor link
beste webmasters

in mijn cms systeempje heb ik een ink pagina maar als ik deze pagina wil bewerken krijg ik de volgende foutmelding: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 2

alvast dank

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
<div id="content">

<br />
<?php
// controle op inlog systeem
if (isset($_SESSION['loginId'] )){

// als er op submit werd gedrukt
if(isset($_POST['naam'])){

// variabelen
$naam         = htmlentities($_POST['naam']);
$link        = htmlentities($_POST['link']);
$info    = $_POST['info'];
$id        = $_POST['id'];



    $query = "UPDATE `cms_links`
    SET `naam` = '$naam', `link` = '$link', `info` = '$info' WHERE `id` = $id"
;
    mysql_query($query)or die(mysql_error());
echo "De link werd gewijzigd. <a href='index.php'>Keer terug naar overzicht</a>";


    
?>


<?php }else{ ?>
<?php
$id
    = htmlentities($_GET['id']);
// medewerker opvragen met bovenstaande id
$query     = "SELECT * FROM `cms_links` WHERE `id` = " .$id;
$result = mysql_query($query) or trigger_error( mysql_error() );
$rijWijzig     = mysql_fetch_assoc($result);
?>

<!-- ecntype niet vergeten voor foto upload -->
<form action="#" method="post" enctype="multipart/form-data">
<table>
    <tr>
        <td width="42">naam:</td>
        <td width="452"><input type="text" name="naam" value="<?php echo $rijWijzig['naam'] ?>" /></td>
    </tr>
     <tr>
        <td>link:</td>
        <td><input type="text" name="link" value="<?php echo $rijWijzig['link'] ?>" /></td>
    </tr>
       <tr>
        <td colspan="2"><textarea name="info" cols="80"><?php echo $rijWijzig['info'] ?></textarea></td>
    </tr>
    <tr>
        <td colspan="2">
            <input type="submit" class="knopke" value="Link wijzigen" />        </td>
    </tr>
</table>
</form>
<?php }
// als de gebruiker niet ingelogd is
}else{
    echo "<p style='color:red;'>U heeft geen toegang tot ons CMS systeem <br /><a href='index.php'>Login</a></p>";
}


?>


</body>
<?php }else{
header("location: index.php");
}

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 03:38:38
 
Dennis meijer

dennis meijer

11/06/2010 10:32:55
Quote Anchor link
je hebt geen connectie naar de database?
 
Sacha de besten

sacha de besten

11/06/2010 10:34:05
Quote Anchor link
ja die staat in de head

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
// verbinding met database vanuit de include
include_once('../includes/conn.inc.php'); ?>
 
Joren de Wit

Joren de Wit

11/06/2010 10:36:18
Quote Anchor link
Echo ook de query eens als er een foutmelding wordt gegeven. Dan zie je vaak direct waar het fout gaat.

Gebruik verder geen htmlentities() voordat je data naar de database wegschrijft, die functie gebruik je alleen als je HTML code in een browser wilt tonen en niet wilt uitvoeren. Voordat je data naar de database schrijft, beveilig je deze met mysql_real_escape_string().
 
Sacha de besten

sacha de besten

11/06/2010 10:40:01
Quote Anchor link
alvast bedankt als ik echo plaats dan krijg ik dit

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
UPDATE `cms_links` SET `naam` = 'CSS Validator', `link` = 'http://jigsaw.w3.org/css-validator/', `info` = '

css validatorsdqdq
' WHERE `id` = You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 2
 
Sacha de besten

sacha de besten

11/06/2010 10:57:24
Quote Anchor link
bedankt voor de hulp ik heb het gevonden de pagina was geen id aanwezig voor de post
 
Joren de Wit

Joren de Wit

11/06/2010 11:41:57
Quote Anchor link
Zo zie je maar waar een degelijke foutafhandeling al niet goed voor is ;-)
 
Paul R

Paul R

11/06/2010 17:46:50
Quote Anchor link
lol wat is dit :P
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php }else{ ?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php
 
- Raoul -

- Raoul -

11/06/2010 20:45:05
Quote Anchor link
Bij

// medewerker opvragen met bovenstaande id
$query = "SELECT * FROM `cms_links` WHERE `id` = " .$id;

Heb je ook een fout, dit moet worden:

$query = "SELECT * FROM `cms_links` WHERE `id` = '" .$id . "'";
 
- SanThe -

- SanThe -

11/06/2010 21:19:57
Quote Anchor link
Raoul Van den Berge op 11/06/2010 20:45:05:
Bij

// medewerker opvragen met bovenstaande id
$query = "SELECT * FROM `cms_links` WHERE `id` = " .$id;

Heb je ook een fout, dit moet worden:

$query = "SELECT * FROM `cms_links` WHERE `id` = '" .$id . "'";


Als $id werkelijk een getal is dan hoeft dat niet tussen quotes. De backtics mogen trouwens weg, sterker nog, die horen daar niet.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.