Locale

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers met passie voor hun vak. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van ontwerp en ontwikkeling zullen samenkomen in een proof of concept. Nadat is vastgesteld dat de oplossing voldoet aan de belangrijkste behoeftes worden producten of services gevalideerd door middel van korte iteraties. Hiermee zorgen ze ervoor dat het werk voldoet aan de technische vereisten en gebruikersbehoefte. Door het inzetten van de nieuwste technologieën die toekomstbestendig zijn weten ze klanten omver te blazen. Ook geven en organiseren ze veel

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

Database ontwikkelaar

Functieomschrijving Wil jij aan gave logistieke softwareprojecten werken en bij een uniek softwarebedrijf in de regio van Tilburg? Wacht niet langer en reageer snel op deze vacature. Als Database ontwikkelaar ga je aan de slag het schrijven van stored procedures en verder uitbouwen van de SQL database. Je werkt in een database team, met allemaal mensen die energie krijgen van software en techniek. Verder krijg je als taak: Optimaliseren en uitbouwen van de MS SQL databases die gebruikt worden; Optimaliseren van query's, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden; Je werkt met de technieken T-SQL of PL/SQL; Bij interesse kan je

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

Front-end developer E-Commere

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als front-end developer heb je een adviserende rol en sta je aan het eindpunt van alles wat met designs te maken heeft. Je overlegt met klanten en collega’s, en zet je in om ideeen om te zetten tot unieke concepten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en bewaakt tevens de planning. Eisen

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/06/2017 20:22:35
Quote Anchor link
Is het probleem niet aan je framework te wijtten dan? Want wat doen de andere variabelen?
 
PHP hulp

PHP hulp

12/05/2024 07:58:52
 
Donald Boers

Donald Boers

19/06/2017 07:59:30
Quote Anchor link
Hi Arien. Zoals je ziet is de view genaamd bericht. De view word gebruikt als bericht voor het verzenden van een email bericht aan de eigenaar van het restaurant. Alle andere variabelen zijn goed.
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

19/06/2017 10:30:58
Quote Anchor link
Tijd om eens gestructureerd te gaan debuggen: plaats overal waar de datum een operatie ondergaat een var_dump($datum) om te controleren of $datum na die operatie de verwachte waarde, toestand of opmaak heeft.
 
Paul Ulje

Paul Ulje

19/06/2017 22:16:36
Quote Anchor link
"... De datum komt van een jQuery datepicker en heeft het volgende format mm/dd/yyyy..."

Ik lees deze discussie met verwondering. Zelf kom ik ook om in de verwarrende veelheid van mogelijkheden die PHP biedt om iets met datums te doen. Dat heb ik opgelost door een routine te schrijven die van een willekeurige datum een timestamp maakt. Dan is rekenen met de kalender makkelijk en elke uitvoer naar smaak te maken.

Maar begrijp ik het nou goed dat er een gewone, netjes gestructreerde string "mm/dd/yyyy" bijvoorbeeld "06/20/1952" geleverd wordt?
En dat er een string "20-06-1952" gewenst wordt?
Waarom dan niet een simpele weg gekozen? Iets als:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
# mm/dd/yyyy naar dd-mm-jjjj
function dmjDatum($mdj) {
  $j=substr($mdj,6,4);
  $d=substr($mdj,3,2);
  $m=substr($mdj,0,2);
  return "$d-$m-$j";
}


O ja, ik zie het probleem nu pas bij de tweede lezing. Je wilt de maand als Nederlandse naam erin hebben. Dan zou ik het zoiets doen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
# mm/dd/yyyy naar dd-mm-jjjj
function dmjDatum($mdj) {
  $aMaandKort = ['leeg', 'jan', 'feb', 'mrt', 'apr', 'mei', 'jun',
               'jul', 'aug', 'sep', 'okt', 'nov', 'dec'];
  $j=substr($mdj,6,4);
  $d=substr($mdj,3,2);
  $m=substr($mdj,0,2); // 01..12
  $maand = $aMaandKort[$m];
  return "$d $maand $j";
}


Heb je daar wat aan?
Gewijzigd op 20/06/2017 01:10:05 door Paul Ulje
 
Ivo P

Ivo P

19/06/2017 22:31:47
Quote Anchor link
maak er dan een datetime van:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if($dt = DateTime::createFromFormat('m/d/Y', $invoer)) {
  echo $dt->format('d-m-Y');
}


?>

Daarbij heb je dan direct ook een controle op of er niet AA/13/2000 staat of een andere foute datum

De draait nu simpel weg wat elementen in een string om, waarbij je niet weet of het formaat klopt of ook maar de lengte 10 karakters is.
 
Paul Ulje

Paul Ulje

20/06/2017 01:02:18
Quote Anchor link
Ivo, de invoer komt uit een jQuery datumpikker.
Wordt dus gegenereerd door een uitermate uitgetest en veel gebruikte bibliotheekfunctie.
Die invoer is correct. Altijd. Daar kun je niet aan twijfelen. Nou ja, ik niet.

En het spijt me dat mijn tip zo simpel is. Het kan natuurlijk altijd veel geavanceerder. Maar daar ontbreekt me de PHP kennis.

Ik heb je formule even uitgeprobeerd.
Want ik wil wel leren wat het DateTime object/class allemaal vermag.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
$invoer='13/20/52'; // dubbelincorrect
                    // die datum bestaat niet
                    // het jaargetal is niet vier cijfers
if($dt = DateTime::createFromFormat('m/d/Y', $invoer))
  echo $dt->format('d-m-Y');


levert de uitvoer: 20-01-0053
Is dat werkelijk de bedoeling?
1. toch een datum gemaakt van een onjuiste invoer.
2. verkeerd jaargetal (niet vier cijfers) verwerkt tot onjuist jaartal.

En nu?

:-)
Gewijzigd op 20/06/2017 01:42:09 door Paul Ulje
 
Ivo P

Ivo P

20/06/2017 09:00:59
Quote Anchor link
52 wordt gezien als 0052.

de 20e dag van de 13 maand is de 20e dag van de maand na de 12e (dec), dus januari.

Ik geef toe, dat ik een melding verwacht had over de incorrecte datum, maar bij nader inzien doen andere datumfuncties van PHP hetzelfde.

Vergelijkbaar met de februaritelling van Jacques Plafond in het radioprogramma Ronflonflon. Omdat hij ooit een uitzending had op 2 maart is daar voor de gein 30 februari van gemaakt. En dat heeft hij maanden en maande volgehouden: (234 febr etc)

---
Waar je rekening mee moet houden: de gebruiker voert de datum in. Daar kun je een hele hoop javascript omheen zetten en velden required maken in je formulier en daarin ook afdwingen dat een gebruiker precies een emailadres invoert etc, maar je hebt nooit zekerheid dat de gebruiker zijn info ook inderdaad via die route post en dat zijn javascript ook (foutloos) werkt.

Als jij als ontwikkelaar een typfout maakt in een ander script, of om een of andere reden laadt iets niet goed: geen js.
Als iemand zelf het form post met een eigen tooltje of een eigen gebouwde pagina: geen controle.

Daarom altijd in PHP ook nog even controleren wat er aangeleverd werd en of dat voldoet aan de eisen.
Verder er vanuit gaan dat elk invoer vervuild kan zijn met ' om de database te verstoren, of <script> en andere tags om op je scherm dingen te vernaggelen.
 
Paul Ulje

Paul Ulje

21/06/2017 14:48:04
Quote Anchor link
"..een melding verwacht had over de incorrecte datum, maar bij nader inzien doen andere datumfuncties van PHP hetzelfde."

Als beginneling in PHP loop ik regelmatig tegen dit soort (in?)consequenties aan.
In deze dt-formulering is PHP zo slim om er toch een datum uit te berekenen. Knap werk, op de achtergrond, maar dat willen/verwachten 'we' helemaal niet. Een foute ingave moet geen mogelijke datum geven.

Precies daarom schrijf ik liever mijn <b>eigen</b> eenvoudige routine waarvan ik <b>zeker weet wat het doet</b>, als ik zeker weet wat ik erin stop. Dat scheelt tijd en vooral ergernis.

Mijn (Pascal) manier om invoer te verwerken is ook nogal eenvoudig.
<b>EERST</b> controleren of de data/invoer/(uitvoer) aan alle vereisten voldoet, DAN pas doorgeven aan 'het programma'. (Eigen PHP functies als prePHP(), preMySql() en preHTML() e.d.)
Dus hoeft het programma nergens te testen of de invoer wel deugd. Want ja, die deugd. Zeker weten.
Hetzelfde geldt op object- en functie-niveau: EERST zeker weten dat de invoer correct wordt aangeleverd. EERST zeker weten dat de uitvoer correct wordt afgeleverd. Dat laatste blijkt in het geval van PHP zelfstudie te vereisen...

Anderen die van de routines gebruikmaken zijn vooraf geïnstrueerd (documentatie) welke invoer verwacht wordt. De rest is aan hen/hun.
In het geval van het datumpikkertje, ik heb ook ooit een JQuery datumpikkertje gebruikt, vermoedelijk dezelfde, is het simpel. Daar komt geen mensenhand aan te pas. JQuery plakt de dag, de maand en het jaar bij elkaar en de uitvoer string voldoet aan de datumeis. Zeker weten. Geen controle nodig. Overigens is dat ook het antwoord dat ik geef als mensen me vragen waarom ze ergens bij het ingeven van een datum in een webformulier dat alleen via pulldownlijstjes kunnen doen. Nou, dat is om te voorkomen dat er foute datums (jaja...) worden ingevoerd.

Dat van Ronflonflon kende ik niet, maar het is wel de standaard manier om uit het hoofd datums (ja...) te berekenen Over 60 dagen is het 81 juni, dat is 81-30 is 51 juli, dat is 20 augustus. Dat leerden wij vroeger gewoon op de lagere school.
Gewijzigd op 21/06/2017 15:05:01 door Paul Ulje
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

21/06/2017 15:02:58
Quote Anchor link
Paul Ulje op 21/06/2017 14:48:04:
Over 60 dagen is het 81 juni, dat is 81-30 is 51 juli, dat is 20 augustus. Dat leerden wij vroeger gewoon op de lagere school.

Dus je accepteert zelf ook een ongeldige datum als input zolang daar maar een geldige datum uit af te leiden is. ;-)
Gewijzigd op 21/06/2017 15:03:40 door Ward van der Put
 
Ivo P

Ivo P

21/06/2017 15:06:02
Quote Anchor link
Nee, dat is een manier om uit je hoofd te bepalen welke datum het over 4 weken is.

het is nu 21 juni.
+ 28 maakt 49 juni.

juni heeft 30 dagen dus 19 juli had het moeten zijn.

Of ik dat ook op de lagere school heb geleerd, kan ik me niet herinneren. Maar ik gebruik dat nog wel vaak.
 
Paul Ulje

Paul Ulje

21/06/2017 15:09:12
Quote Anchor link
"Dus je accepteert zelf ook een ongeldige datum als input zolang daar maar een geldige datum uit af te leiden is. ;-) "

Ik moet hier even over nadenken.
...
...
..
O, op die wijze.
Nee, ik ken het simpele algoritme om op die manier een datum te berekenen.
Dat is geen verkeerde invoer. Dat is de correcte invoer die nodig is om met dat algoritme de juiste datum te berekenen.

:-)
 
Ivo P

Ivo P

21/06/2017 15:09:52
Quote Anchor link
@Paul
toch moet je niet blind uitgaan van "het komt van een jquery plugin en is dus goed".

Als je dat strikt doorvoert, zou je ook kunnen veronderstellen dat er *dus* ook geen ' of ander vervelend teken in voor kan komen.
En *dus* mag je het escapen achterwege laten.
Maar het is eenvoudig om zelf de waarden te kiezen om in te voeren in een POST request. Je hebt namelijk geen zekerheid dat een postend formulier ook werkelijk op jouw site stond.

Je stelt je kwestbaar op in zo'n geval, terwijl een controle in php niet heel moeilijk is.
 
Paul Ulje

Paul Ulje

21/06/2017 15:16:47
Quote Anchor link
@Ivo (hé, ik begin al geroutineerd te raken...)

Het dateert nog uit de tijd dat er geen rekenmachines, alleen telmachines, waren en rentekosten per dag werden gerekend. Negentig dagen krediet, dus de vervaldag is 90+21 juni is 111 juni is...etc.
Ik denk dat deze techniek na de Mammoetwet uit het curriculum is verdwenen.
Net als de tafel van 12 (dozijn, gros) :-)

Toevoeging op 21/06/2017 15:36:52:

@Ivo,

Blind vertrouwen zul je bij mij niet aantreffen.
Evenmin als strikte/rigide afregeling. :-) (wie mij kent schiet hier in de lach...)

Maar enig vertrouwen, vooral in onderdelen die erg veel gebruikt worden, heb ik wel.
Zo reken ik nooit op voorrang als ik van rechts kom.
Er wordt veel tegen gezondigd.
Maar ik houd niet echt rekening met de mogelijkheid dat iemand besluit links te gaan rijden.
Een mogelijk die wel degelijk voorkomt.

Kortom, ik vertrouw het veelgebruikte datumpikkertje van JQuery wel.
Evenals het gros van de PHP bibliotheek.
Maar als ik de werking niet begrijp, of als het erg ingewikkelde parameter overdrachten zijn zoals die met het doorgeven van het 'datumformat' voor een datuminterpretatie, dan word ik argwanend.

Het 'escapen' is inderdaad draak van een implementatieprobleem.
Dat de onderdelen van het PHPconglomeraat eigen eisen stellen, het doet pijn aan het brein.
Mr het moet. Vandaar die preMySQL()....

Dat van die dat postend formulier die niet om mijn webpagina staat vind ik wel intrigrerend.
Is dat mogelijk? Hoe werkt dat? (nieuwe draad?)
 
Ivo P

Ivo P

21/06/2017 17:27:32
Quote Anchor link
vrij simpel:

Ga naar een pagina op je website met een formulier.
Kijk in je browser naar de bron van de pagina. (in mijn browsers middels ctrl-U)

Sla dat op op je lokale pc. onder form.html (html, niet php)

Pas dan in die file <form action=""> aan naar <form action="http://site.nl/contact.php">
of waar het oorspronkele form ook maar naar verwees.

Dat is stap 1 (als er veel middels javacript gerommeld wordt, kan het zijn dat het niet direct werkt)

stap 2 is om van een input iets nieuws te maken.

Bijvoorbeeld
<select name="aantal">
<option value="1">1</option>
<option value="2">2</option>
</select>
En je wilt er 5 bestellen?

Voeg toe:
<select name="aantal">
<option value="1">1</option>
<option value="2">2</option>
<option value="5">5</option>
</select>

Of voeg toe:
<option value="ABC">xyz</option>

Wat nu? er staat ineens een string en geen getal....
Kan de php code daar tegen?

En wat als het "AB'C" is?

In plaats van de hele pagina kun je ook de htmlcode beperken tot alleen het formulier.
Alternatief: er zijn ook tooltjes die dat kunnen regelen.

Ik heb op mijn desktop een Advanced REST client staan.
Bedoeld om webservices te testen, maar daarmee zou je ook een ander formulier in kunnen vullen.

--
goed, er zijn manieren om te controleren of een formulier van jouw site komt. Bijvoorbeeld middels een extra token in een hidden input waarbij je bijhoudt of form recent is gedownload, evt. in combi met sessions.

Maar waar het mi. vooral om gaat: ga er niet vanuit dat je weet wat er gepost kan worden, omdat iets uit een <select> of een radiobutton oid. komt
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.