Localhost

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »
Melroy van den Berg

Melroy van den Berg

02/05/2007 22:35:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik had een vraag. Ik heb namelijk een script die alle mappen uit de zelfde directory laat zien en er een hyperlink van maakt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
if ($dir = @opendir(".")) {
  while (false!==($file = readdir($dir))) {
    if ($file != "." && $file != "..") {
        echo "<br><B>".substr($file, 0, 1)."</B><hr>";
        echo "<a href='".$file."'>".$file."</a>";
  }  
}

  closedir($dir);
}

?>


Nu wou ik graag het rangschikken op de beginletter (functie: substr($file, 0, 1)).
Nu krijg ik dus boven elke map de beginletter te zien. Deze beginletter mag natuurlijk maar 1x laten zien worden. Het eindresultaat zou zoiets moeten komen er uit te zien:

A
-----------------------
aiddblabla
alibi
allemaal

B
----------------------
Boom
b...

C
----------------------
Citroen
Cinema

etc.etc.

Alvast hartelijk dank,
Melroy van den Berg
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Melroy van den Berg
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 04:54:31
 
Sab Kriksdeegir

Sab Kriksdeegir

02/05/2007 22:56:00
Quote Anchor link
ok eens zien :)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<?php
if ($dir = @opendir(".")) {
  while (false!==($file = readdir($dir))) {
    if ($file != "." && $file != "..") {
       $file_array[] = $file;
  }  
}

  closedir($dir);
}


//file_array orderen op alfabet =>
sort($file_array);
reset($file_array);
 $tmp_first_letter = "";
foreach ($file_array as $file) {
 
  $first_letter = strtolower(substr($file, 0, 1));

  
  if ($first_letter != $tmp_first_letter) {
     echo "<br><B>".$first_letter."</B><hr>";
     $tmp_first_letter = $first_letter;
  }

  echo $file;
}




?>


edit => ; vergeten
tmp_first_letter uit de foreach gegooid sry
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Sab Kriksdeegir
 
Jason de Ridder

Jason de Ridder

02/05/2007 22:59:00
Quote Anchor link
Ik vind het een beetje rare code...
probeer sowieso dit eens.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
if ($dir = @opendir(".")) {
    //while (false!==($file = readdir($dir))) { // is gelijk aan $file = readdir($dir)
    // dus:

    $files = array();
    while($file = readdir($dir)) {
    // nu gaan we alles in een array douwen
        if ($file != "." && $file != "..") {
            array_push($files, $file);
        }
    }

    sort($files);
    // bestanden zijn nu gesorteerd op alfabetische volgorde
    foreach($files as $key => $waarde) {
        // nu moeten we dus kijken bij welke waarde hij hoort...
        // wat een oplossing kan zijn een multidemensionale array. Maar dat moet makkelijker kunnen.
        // Dus ik laat het even open

    }
    closedir($dir);
}

?>
 
Sab Kriksdeegir

Sab Kriksdeegir

02/05/2007 23:01:00
Quote Anchor link
Jason => rare code ?

is gewoon een flag variable in je script gooien ;)

stel je hebt

ahha => tmp_first_letter = A => header printen
abba => tmp_first_letter = A => header niet printen
abbc => tmp_first_letter = A => header niet printen
bbba => tmp_first_letter = B => header printen
Ceret => tmp_first_letter = C => header printen
 
Melroy van den Berg

Melroy van den Berg

02/05/2007 23:02:00
Quote Anchor link
Bedankt.

Maar.. :(
@Tommy bij jouw script

Eerst sorteerde hij eerst beter op alfabet? En ik krijg boven elke map met een beginletter a een a te zien.

Oftewel:

a
-----------------------------------------------------
admin

a
-----------------------------------------------------
apache

a
-----------------------------------------------------
alfa


In plaats van:

a
-----------------------------------------------------
admin
apache
alfa
enz.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Melroy van den Berg
 
Sab Kriksdeegir

Sab Kriksdeegir

02/05/2007 23:04:00
Quote Anchor link
ik zie het al. $tmp_first_letter zat in de lus en kreeg altijd = "" mee aan het begin van de lus. Gewoon buiten de lus gooien en alles werkt ok !

zie edit !
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Sab Kriksdeegir
 
Melroy van den Berg

Melroy van den Berg

02/05/2007 23:09:00
Quote Anchor link
bedankt!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
if ($dir = @opendir(".")) {
  while (false!==($file = readdir($dir))) {
    if ($file != "." && $file != "..") {
       $file_array[] = $file;
  }  
}

  closedir($dir);
}

//sort($file_array);
//reset($file_array);

 $tmp_first_letter = "";
foreach ($file_array as $file) {
 
  $first_letter = strtolower(substr($file, 0, 1));

  
  if ($first_letter != $tmp_first_letter) {
     echo "<br><B>".$first_letter."</B><hr>";
     $tmp_first_letter = $first_letter;
  }

  echo "<a href='".$file."'>".$file."</a><BR>";
}

?>


Raar genoeg moest ik sort() en reset() uitschakelen, want daardoor werkt het juist niet alfabetisch gesorteerd? (geen idd wat hij dan wel deed?)
 
Sab Kriksdeegir

Sab Kriksdeegir

02/05/2007 23:10:00
Quote Anchor link
nu ja :)
Het werkt...
kan met een gerust hart gaan slapen :)

enjoy the script ;)
 
Melroy van den Berg

Melroy van den Berg

02/05/2007 23:11:00
Quote Anchor link
Inderdaad...

Bedankt :)
 
- -

- -

02/05/2007 23:24:00
Quote Anchor link
Whaha, Tommy, mijnes is vier regels korter :)

@Melroy: dit is ook een handige methode, mijns inziens ;)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
if ($dir = @opendir(".")) {
  while (false !== ($file = readdir($dir))) {
      if ($file != "." && $file != "..") {
        $file_array[ucfirst(substr($file, 0, 1))][] = $file;
      }  
    }

  closedir($dir);
}


ksort($file_array);

foreach ($file_array as $letter => $woorden) {
    echo '
<h2>'
.$letter.'</h2>
<hr />
'
.implode('<br />'.PHP_EOL, $woorden);
}

?>
 
Marvin S

Marvin S

03/05/2007 04:34:00
Quote Anchor link
edit: laat maar
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marvin S
 
Jacco Engel

Jacco Engel

03/05/2007 08:25:00
Quote Anchor link
Domme vraag maar waarom onderdrukt voor zover ik heb gezien iedereen bij open dir zijn errors?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.