Login > 2x inloggen dan pas redirect

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Senior Applicatie ontwikkelaar Java

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving We verwachten van je,

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »
Marvin H

Marvin H

10/01/2010 12:48:00
Quote Anchor link
Ik heb een login script gemaakt, het probleem is alleen dat als na het invullen van het form en controle van de gegevens de pagina niet automatisch redirect naar de index.php. Ik gebruik hiervoor een location header. Als ik dan voor de tweede keer inlog werkt het wel. Iemand een oplossing?

De HTML code staat nu ook in php, dit omdat ik de ?> heb weggehaald, zodat het op het forum makkelijker te lezen is :P

*** LOGIN.PHP ***

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
<?php
// CONTROLE OF ER AL EEN SESSION BESTAAT
session_start();
$sessie = explode(";", $_SESSION['cmssession']);
if($sessie[1] == $_SERVER['REMOTE_ADDR']) {
header( 'Location:index.php');
}

    <
html>
    <
title>Aanmelden</title>
    <
body>
    <
b>Aanmelden:</b><br><br>
    <
form action="" method="post">
      <
table width="350" border="0">
        <
tr>
          <
td>Gebruikersnaam:</td>
          <
td><input type="text" name="username" size="35"></td>
        <
/tr>
        <
tr>
          <
td>Wachtwoord:</td>
          <
td><input type="password" name="password" size="35"></td>
        <
/tr>
        <
tr>
          <
td>&nbsp;</td>
          <
td><input type="Submit" value="Aanmelden"></td>
        <
/tr>
      <
/table>
    <
input type="hidden" name="check" value="1">
    <
/form>
    <
/body>
    <
/html>

if ($_POST["check"] == "1" && (!empty($_POST["username"]) && $_POST["password"]))
    {

        $username=htmlspecialchars(stripslashes($_POST["username"]));
        $password=htmlspecialchars(stripslashes($_POST["password"]));
        $ip=$_SERVER['REMOTE_ADDR'];
        
        include_once 'includes/dbconnect.php';
        
        $password1 = sha1('cms!5as?'.$password);
        $sqllogincheck = mysql_query("select count(*) from _cmsuser where username = '$username' and password = '$password1'") or die(mysql_error());        
        
        $results = mysql_result($sqllogincheck, "0");  
        
        if ($results == 0){
        echo "<font color='red'>Gebruikersnaam en/of wachtwoord niet correct.</font>";
        }

        
        else
        {
        $_SESSION['cmssession'] = $username.';'.$ip;
        header( 'Location:index.php');
        }

include_once 'includes/dbclose.php';
    }

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marvin H
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 16:51:19
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

10/01/2010 13:17:00
Quote Anchor link
Waarschijnlijk is het omdat sessies pas op een volgende pagina (of pagaina refresh) actief zijn.

Het beste kan je gewoon een boolean maken die kijkt of je wel of niet de juiste invoergegevens hebt verzonden. En dan die boolean gebruiken om A) sessie's te zetten en B) vervolgens een header() roepen.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

10/01/2010 13:20:00
Quote Anchor link
@Gerben: als je goed kijkt, doet hij dat ook gewoon...

Het probleem zit hem er alleen in dat die header() van regel 53 nooit uitgevoerd zal worden aangezien er al output (HTML) naar de browser verzonden is. Die regel zou dus ook een 'headers already sent' foutmelding op moeten leveren.

De oplossing: verplaats alle php logica naar het begin van je script en echo de output pas helemaal op het einde.

ps. En zorg er tijdens het testen voor dat de error_reporting instelling op de hoogste stand staat:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
error_reporting(E_ALL);
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 
Marvin H

Marvin H

10/01/2010 13:43:00
Quote Anchor link
Blanche schreef op 10.01.2010 13:20:
@Gerben:
als je goed kijkt, .....

De oplossing: verplaats alle php logica naar het begin van je script en echo de output pas helemaal op het einde.

ps. En zorg er tijdens het testen voor dat de error_reporting instelling op de hoogste stand staat:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
error_reporting(E_ALL);
?>


Heb nu alle PHP bovenaan gezet, zonder dat er nog een HTML code boven staat, echter werkt het nog niet...
 
Marvin H

Marvin H

10/01/2010 13:47:00
Quote Anchor link
Had in een htaccess php error uitstaan, nu aangezet... krijg inderdaad header foutmeldingen...

Notice: Undefined index: cmssession in /var/www/g6055/white-it.nl/HTML/cms/login.php on line 6

Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/g6055/white-it.nl/HTML/cms/login.php on line 7

Notice: A session had already been started - ignoring session_start() in /var/www/g6055/white-it.nl/HTML/cms/login.php on line 25

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/g6055/white-it.nl/HTML/cms/login.php:6) in /var/www/g6055/white-it.nl/HTML/cms/login.php on line 27


Heb nu de onderstaande code....

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
<?php
error_reporting(E_ALL);

// CONTROLE OF ER AL EEN SESSION BESTAAT
session_start();
$sessie = explode(";", $_SESSION['cmssession']);
if($sessie[1] == $_SERVER['REMOTE_ADDR']) {
header( 'Location:index.php');
}


if ($_POST["check"] == "1" && (!empty($_POST["username"]) && $_POST["password"]))
    {

        $username=htmlspecialchars(stripslashes($_POST["username"]));
        $password=htmlspecialchars(stripslashes($_POST["password"]));
        $ip=$_SERVER['REMOTE_ADDR'];
        
        include_once 'includes/dbconnect.php';
        
        $password1 = sha1('cms!5as?'.$password);
        $sqllogincheck = mysql_query("select count(*) from _cmsuser where username = '$username' and password = '$password1'") or die(mysql_error());        
        
        $results = mysql_result($sqllogincheck, "0");  
        
        if ($results == 1){
        session_start();
        $_SESSION['cmssession'] = $username.';'.$ip;
        header( 'Location:index.php');
        }

        
        else
        {
        echo "<font color='red'>Gebruikersnaam en/of wachtwoord niet correct.</font>";
        }

        include_once 'includes/dbclose.php';
    }


    <
html>
    <
title>Aanmelden</title>
    <
body>
    <
b>Aanmelden:</b><br><br>
    <
form action="" method="post">
      <
table width="350" border="0">
        <
tr>
          <
td>Gebruikersnaam:</td>
          <
td><input type="text" name="username" size="35"></td>
        <
/tr>
        <
tr>
          <
td>Wachtwoord:</td>
          <
td><input type="password" name="password" size="35"></td>
        <
/tr>
        <
tr>
          <
td>&nbsp;</td>
          <
td><input type="Submit" value="Aanmelden"></td>
        <
/tr>
      <
/table>
    <
input type="hidden" name="check" value="1">
    <
/form>
    <
/body>
    <
/html>

?>
 
Joren de Wit

Joren de Wit

10/01/2010 13:58:00
Quote Anchor link
De header already sent foutmeldingen worden veroorzaakt door de twee foutmeldingen die eerder gegeven worden. Los die dus eerst op en de overige foutmeldingen zullen ook verdwijnen...
 
Marvin H

Marvin H

10/01/2010 14:04:00
Quote Anchor link
Blanche schreef op 10.01.2010 13:58:
De header already sent foutmeldingen worden veroorzaakt door de twee foutmeldingen die eerder gegeven worden. Los die dus eerst op en de overige foutmeldingen zullen ook verdwijnen...


DAMN... heb het gevonden, komt door de dbconnect.php... hier stonden na het sluiten van de php ?> nog twee lege regels... :S

maar goed hij doet het nu :P
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marvin H
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.