Login > 2x inloggen dan pas redirect

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »
Marvin H

Marvin H

10/01/2010 12:48:00
Quote Anchor link
Ik heb een login script gemaakt, het probleem is alleen dat als na het invullen van het form en controle van de gegevens de pagina niet automatisch redirect naar de index.php. Ik gebruik hiervoor een location header. Als ik dan voor de tweede keer inlog werkt het wel. Iemand een oplossing?

De HTML code staat nu ook in php, dit omdat ik de ?> heb weggehaald, zodat het op het forum makkelijker te lezen is :P

*** LOGIN.PHP ***

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
<?php
// CONTROLE OF ER AL EEN SESSION BESTAAT
session_start();
$sessie = explode(";", $_SESSION['cmssession']);
if($sessie[1] == $_SERVER['REMOTE_ADDR']) {
header( 'Location:index.php');
}

    <
html>
    <
title>Aanmelden</title>
    <
body>
    <
b>Aanmelden:</b><br><br>
    <
form action="" method="post">
      <
table width="350" border="0">
        <
tr>
          <
td>Gebruikersnaam:</td>
          <
td><input type="text" name="username" size="35"></td>
        <
/tr>
        <
tr>
          <
td>Wachtwoord:</td>
          <
td><input type="password" name="password" size="35"></td>
        <
/tr>
        <
tr>
          <
td>&nbsp;</td>
          <
td><input type="Submit" value="Aanmelden"></td>
        <
/tr>
      <
/table>
    <
input type="hidden" name="check" value="1">
    <
/form>
    <
/body>
    <
/html>

if ($_POST["check"] == "1" && (!empty($_POST["username"]) && $_POST["password"]))
    {

        $username=htmlspecialchars(stripslashes($_POST["username"]));
        $password=htmlspecialchars(stripslashes($_POST["password"]));
        $ip=$_SERVER['REMOTE_ADDR'];
        
        include_once 'includes/dbconnect.php';
        
        $password1 = sha1('cms!5as?'.$password);
        $sqllogincheck = mysql_query("select count(*) from _cmsuser where username = '$username' and password = '$password1'") or die(mysql_error());        
        
        $results = mysql_result($sqllogincheck, "0");  
        
        if ($results == 0){
        echo "<font color='red'>Gebruikersnaam en/of wachtwoord niet correct.</font>";
        }

        
        else
        {
        $_SESSION['cmssession'] = $username.';'.$ip;
        header( 'Location:index.php');
        }

include_once 'includes/dbclose.php';
    }

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marvin H
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 06:13:52
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

10/01/2010 13:17:00
Quote Anchor link
Waarschijnlijk is het omdat sessies pas op een volgende pagina (of pagaina refresh) actief zijn.

Het beste kan je gewoon een boolean maken die kijkt of je wel of niet de juiste invoergegevens hebt verzonden. En dan die boolean gebruiken om A) sessie's te zetten en B) vervolgens een header() roepen.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

10/01/2010 13:20:00
Quote Anchor link
@Gerben: als je goed kijkt, doet hij dat ook gewoon...

Het probleem zit hem er alleen in dat die header() van regel 53 nooit uitgevoerd zal worden aangezien er al output (HTML) naar de browser verzonden is. Die regel zou dus ook een 'headers already sent' foutmelding op moeten leveren.

De oplossing: verplaats alle php logica naar het begin van je script en echo de output pas helemaal op het einde.

ps. En zorg er tijdens het testen voor dat de error_reporting instelling op de hoogste stand staat:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
error_reporting(E_ALL);
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 
Marvin H

Marvin H

10/01/2010 13:43:00
Quote Anchor link
Blanche schreef op 10.01.2010 13:20:
@Gerben:
als je goed kijkt, .....

De oplossing: verplaats alle php logica naar het begin van je script en echo de output pas helemaal op het einde.

ps. En zorg er tijdens het testen voor dat de error_reporting instelling op de hoogste stand staat:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
error_reporting(E_ALL);
?>


Heb nu alle PHP bovenaan gezet, zonder dat er nog een HTML code boven staat, echter werkt het nog niet...
 
Marvin H

Marvin H

10/01/2010 13:47:00
Quote Anchor link
Had in een htaccess php error uitstaan, nu aangezet... krijg inderdaad header foutmeldingen...

Notice: Undefined index: cmssession in /var/www/g6055/white-it.nl/HTML/cms/login.php on line 6

Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/g6055/white-it.nl/HTML/cms/login.php on line 7

Notice: A session had already been started - ignoring session_start() in /var/www/g6055/white-it.nl/HTML/cms/login.php on line 25

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/g6055/white-it.nl/HTML/cms/login.php:6) in /var/www/g6055/white-it.nl/HTML/cms/login.php on line 27


Heb nu de onderstaande code....

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
<?php
error_reporting(E_ALL);

// CONTROLE OF ER AL EEN SESSION BESTAAT
session_start();
$sessie = explode(";", $_SESSION['cmssession']);
if($sessie[1] == $_SERVER['REMOTE_ADDR']) {
header( 'Location:index.php');
}


if ($_POST["check"] == "1" && (!empty($_POST["username"]) && $_POST["password"]))
    {

        $username=htmlspecialchars(stripslashes($_POST["username"]));
        $password=htmlspecialchars(stripslashes($_POST["password"]));
        $ip=$_SERVER['REMOTE_ADDR'];
        
        include_once 'includes/dbconnect.php';
        
        $password1 = sha1('cms!5as?'.$password);
        $sqllogincheck = mysql_query("select count(*) from _cmsuser where username = '$username' and password = '$password1'") or die(mysql_error());        
        
        $results = mysql_result($sqllogincheck, "0");  
        
        if ($results == 1){
        session_start();
        $_SESSION['cmssession'] = $username.';'.$ip;
        header( 'Location:index.php');
        }

        
        else
        {
        echo "<font color='red'>Gebruikersnaam en/of wachtwoord niet correct.</font>";
        }

        include_once 'includes/dbclose.php';
    }


    <
html>
    <
title>Aanmelden</title>
    <
body>
    <
b>Aanmelden:</b><br><br>
    <
form action="" method="post">
      <
table width="350" border="0">
        <
tr>
          <
td>Gebruikersnaam:</td>
          <
td><input type="text" name="username" size="35"></td>
        <
/tr>
        <
tr>
          <
td>Wachtwoord:</td>
          <
td><input type="password" name="password" size="35"></td>
        <
/tr>
        <
tr>
          <
td>&nbsp;</td>
          <
td><input type="Submit" value="Aanmelden"></td>
        <
/tr>
      <
/table>
    <
input type="hidden" name="check" value="1">
    <
/form>
    <
/body>
    <
/html>

?>
 
Joren de Wit

Joren de Wit

10/01/2010 13:58:00
Quote Anchor link
De header already sent foutmeldingen worden veroorzaakt door de twee foutmeldingen die eerder gegeven worden. Los die dus eerst op en de overige foutmeldingen zullen ook verdwijnen...
 
Marvin H

Marvin H

10/01/2010 14:04:00
Quote Anchor link
Blanche schreef op 10.01.2010 13:58:
De header already sent foutmeldingen worden veroorzaakt door de twee foutmeldingen die eerder gegeven worden. Los die dus eerst op en de overige foutmeldingen zullen ook verdwijnen...


DAMN... heb het gevonden, komt door de dbconnect.php... hier stonden na het sluiten van de php ?> nog twee lege regels... :S

maar goed hij doet het nu :P
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marvin H
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.