login voor 1 pagina met upload

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Roderik

Roderik

13/02/2005 19:19:00
Quote Anchor link
ik include deze pagina op een gewona pagina van me inloggen gaat goed ik kom bj het upload maar als ik het bestand heb geupload moet ik me weer inloggen en is het bestand niet geupload..
ik heb zitten kijken of de login word teruggevraagd maar ik zie het nergens.. kan iemand mij helpen?



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
include ("config.php");
require("config.php");
?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?
$Wanted_Username
= "I410";
$Wanted_Password = "landstede";

if($username)
{

if(!$password)
{

die("Voer een wachtwoord in<br><a href=\"javascript:history.go(-1)\">Terug</a>");
}

if($username != $Wanted_Username)
{

die("Verkeerde gegevens<br><a href=\"javascript:history.go(-1)\">Terug</a>");
}

if($password != $Wanted_Password)
{

die("Verkeerde gegevens<br><a href=\"javascript:history.go(-1)\">Terug</a>");
}
}

if(!$username)
{

?>
<center>
<form method="post">
Loginnaam: <input type=text name=username maxlength=150><br><br>
Wachtwoord: <input type=password name=password><br><br>
<input type=submit value="Login">
</form></center>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
die("");
}

?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
<?PHP

// In welke map komen de uploads ? ( zorg dat deze de permissies 777 krijgt )
$map = "upload/";

// Wat is de maximale groote van het bestand in bytes ( 1 kb = 1000 bytes )
$max = "200000";

// Welke extensies kunnen er worden geupload ( als alles mag dan niks invullen )
$ext = "doc";

// Hieronder niks aanpassen


// Controleren


if ($Uploaden){


if (!$bestand)
print ("Selecteer een bestand !");
else{

// Bestands naam opvragen
$bestand2 = explode("\\", $bestand_name);
$laatste = count($bestand2) - 1;
$bestand2 = "$bestand2[$laatste]";

// Extensie van bestand opvragen
$bestand3 = explode(".", $bestand2);
$laatste = count($bestand3) - 1;
$bestand3 = "$bestand3[$laatste]";
$bestand3 = strtolower($bestand3);

// Toegestaande extensies opvragen

$ext = strtolower($ext);
$ext = explode(" ", $ext);
$aantal = count($ext);

for ($tel = 0;$tel < $aantal; $tel++){
if ($bestand3 == $ext[$tel]){
$extfout = "nee";
}



}


if (!$extfout){
print ("Het bestand \"$bestand2\" kan niet worden geupload omdat de extensie niet is toegestaan !");
}

else
{
if ($bestand_size > $max)
print ("Het bestand \"$bestand2\" is groter dan $max bytes !");
else
{

// Opslaan van het bestand


copy($bestand, "$map$bestand2");
print ("Het bestand \"$bestand2\" is met succes geupload !");


}

}

}
}



// Upload formulier

print ("<form method=post action=uploads.php enctype=multipart/form-data>
Bestand: <input type=file name=bestand><br><br>
<input type=submit name=Uploaden value=Uploaden></form><hr>"
);


?>
Gewijzigd op 13/02/2005 19:20:00 door Roderik
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 06:32:16
 
Roderik

Roderik

13/02/2005 20:24:00
Quote Anchor link
kan ik misschien beter 2 pagina's gebruiken?
 
Thijs -

Thijs -

13/02/2005 20:43:00
Quote Anchor link
je kan het mischien even herschrijven... :P

alleen in dit stukje al zitten paar fouten.


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
include ("config.php");
require("config.php");
?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?
$Wanted_Username = "I410";
$Wanted_Password = "landstede";

if($username)
{

if(!$password)
{


waarom include en require. Afsluiten van php tag en weer openen.
if($username)
{


kan beter worden

if(!empty($_POST['username'])) {

en dat waren nog maar de eerste paar regels van het script. En als ik nu de naam van een bestand verander naar bestand.exe.doc. Voilla ik kan hem uploaden. Je moet naar het mime type kijken bij het uploaden
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.