Login/registreer

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Lead Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig wil bezig houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator door middel van

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »
Bob

bob

01/04/2007 14:35:00
Quote Anchor link
ik wil graag een Online spel maken maar ik weet niet hoe het met het databese werkt wat hier onder staat hebben we geprobeerd maar dat werkt niet mischien weet iemand hoe dat komt



CREATE TABLE `members` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`users` text NOT NULL,
`password` text NOT NULL,
`ip` text NOT NULL,
`status`text NOT NULL,
) TYPE=MyISAM;

connect.inc.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9

<?
$database
="";
$server ="localhost";
$user ="";
$passw ="********";
mysql_connect("$server","$user", "$passw");
mysql_select_db($database);
?>


register.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
Als iemand nieuw zich lid maakt wordt deze rang 1 gegeven dus member om iemand andere rechten te geven moet je naar de db gaan of zelf een scriptje maken.:P

<?
session_start();
?>

<font face=verdana size=1>

<?
if($_SESSION['login'] == "true"){
   print " You have allready an account.";//because your logged in stupid
}

include('connect.inc.php');
if(!isset($_REQUEST['submit'])){
?>

<form method=post acion=""<? $_SERVER['PHP_SELF'] ?>"">
<table>
   <tr>
      <td>
         <font face=verdana size=1>Username:
      </td>
      <td>
         <input type="text" name="name" maxlength="15">
      </td>
   </tr>
   <tr>
      <td>
         <font face=verdana size=1>Password:
      </td>
      <td>
         <input type="password" name="pass1">
      </td>
   </tr>
   <tr>
      <td>
         <font face=verdana size=1>Confirm:
      </td>
      <td>
            <input type="password" name="pass2">
      </td>
   </tr>
   <tr>
      <td>
         <input type="submit" value=submit name="submit">
      </td>
      <td>
         <input type="reset">
      </td>
   </tr>
</table>
</form>
<?php
}else{
   //request everything
   $dead = "false";//We make 'dead' if some fields are not filled in don't check for pass and name in db.
   $message = "<font face=verdana size=1>Pleas fill in all fields correctly:<br>";
   $username = $_POST['name'];
   $pass1 = $_POST['pass1'];
   $pass2 = $_POST['pass2'];
   $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
   $status = "1";//1 member, 2,co-admin 3, admin
   //begin search for errors

   if(strlen($username) <= 1 or strlen($username) >=15){
      $dead = "true";
      $message .= "Username (2-14)<br>";
   }

   if(strlen($pass1) < 6 or strlen($pass1) > 20 or $pass1 !== $pass2) {
      $dead = "true";
      $message .= "Password (6-20) or passwords does not match";
   }

   if($dead = "false"){
      $username = strtolower(trim(strip_tags($username)));
      $pass1 = trim($pass1);
      $pass1 = md5($pass1);
      $query = mysql_query("SELECT * FROM members WHERE username ='$username'");
      $aantalrijen = mysql_num_rows($query);                  
      if($aantalrijen == 1){        
         print "<font face=verdana size=1>Sorry, your username exists allready.";        
      }

      else{
         $query1 = "INSERT INTO members(username, password, ip, status) VALUES ('$username','$pass1', '$ip','$status')";
         if(mysql_query($query1)){
             print "<font face=verdana size=1>Well donne your now a member of the RTD group.<br><a href=login.php>Login</a>";
         }  
      }
      
   }

   elseif($dead == "true"){
         print $message;
   }
}
              
?>


login.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
<?
session_start()
?>

<?
if($_SERVER["login"] == "true") {
   print "<font size=1 face=verdana>Your logged in";
}

else {
   ?>

   <font size=1 face=verdana>
   <FORM action="login.php" method="post">        
   Username:<br>        
   <INPUT type="text" name="username">        
   <BR>        
   Wachtwoord:<br>        
   <INPUT type="password" name="pass"><br>        
   <input type="submit" value="submit" name="submit">        
   </form>      
<?
}
if(isset($_POST['submit'])) {
   $username = trim(strtolower($_POST['username']));
   $pass1 = $_POST['pass'];
   $dead = "false";
   $message = "<font size=1 face=verdana>Fill in the following fields correctly";
   if(strlen($username) <= 1 or strlen($username) >=15){
      $dead = "true";
      $message .= "Username (2-14)<br>";
   }

   if(strlen($pass1) < 6 or strlen($pass1) > 20) {
      $dead = "true";
      $message .= "Password (6-20)<br>";
   }

   if($dead = "false"){
      include('connect.inc.php');
      $pass1 = md5($pass1);
      $query = mysql_query("SELECT status FROM members WHERE username = '$username' and password = '$pass1'");
      $rows = mysql_num_rows($query);        
      if($rows > 0){        
         print "<font size=1 face=verdana>Your logged in as " . $username . ",<br> <a href=logout.php>log out.</a><br><a href=memberlist.php>memberlist</a>";        
             $row = mysql_fetch_assoc($query);
         $username = mysql_real_escape_string($username);
         $_SESSION['login']=true;          
         $_SESSION["username"]=$username;
         $_SESSION['rank']   = $row['status'];        
      }

      else{
         print "<font size=1 face=verdana>You filled in a wrong password and/or username";
      }        
      
   }

   else{
      print $message;
   }
}


?>


logout.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?
session_start();
?>

<?
if(session_destroy()){//We destroy the session
   print "<font face=verdana size=1>You're logged out";
   print "<font face=verdana size=1><br><a href=login.php>login</a>";
}

?>


memberlist.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?
session_start();
?>

<font face=verdana size=1>
<?
if ($_SESSION["login"] == "true"){
   $username = $_SESSION["username"];
   print "<font face=verdana size=1>Hi, " . $username . "<br>";

  
include('connect.inc.php');      
$query = mysql_query("SELECT * FROM members");  
  
print "<table><tr bgcolor=#dcdcdc><td><font face=verdana size=1> # </td><td><font face=verdana size=1> Username </td></tr>";  
while ($gegeven = mysql_fetch_object($query)) {
$id = $gegeven->id;
$status = $gegeven->status;  //1 member, 2,co-admin 3, admin
$naam = $gegeven->username;  
 
  
print "<tr><td><font face=verdana size=1>$id</td><td>";
if($status == 1){
   print "<font face=verdana size=1>" . $naam . "</font>";
}
elseif($status == 2){
   print "<font color=orange face=verdana size=1>" . $naam . "</font>";
}
elseif($status == 3){
   print "<font color=red face=verdana size=1>" . $naam . "</font>";
}

echo"</td></tr> ";  
}
  
print "</table>";
?>
    <font face=verdana size=1>Legend: Member | <font color=orange>Co-Admin</font> |
<font color=red>Admin</font>
<?
}
else{
   print "<font face=verdana size=1>Hi guest you need to <a href=login.php>login</a> to see this page";
}

?>

</font>


admin.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?
session_start();

if($_SESSION['rank'] == "1") {
   print "Content only for members";
}

elseif($_SESSION['rank'] == "2") {
   print "Co-Admin content";
}

elseif($_SESSION['rank'] == "3") {
   print "admin content";
}

else{
   print "non-member content";
}

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 01:29:22
 
Frank -

Frank -

01/04/2007 14:57:00
Quote Anchor link
Tip:
Wanneer je niet weet hoe je met een database moet werken en je wilt een online game maken, dan heb je een probleem. De database is namelijk het hart van het systeem. Zet dit spel dus even aan de kant en maak tijd vrij om te leren hoe een database werkt en hoe jij er mee moet werken.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
CREATE TABLE `members` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`users` text NOT NULL,
`password` text NOT NULL,
`ip` text NOT NULL,
`status`text NOT NULL,
) TYPE=MyISAM;

Dit levert al flink wat uitdagingen op en is een aanslag op de snelheid van de server. Het datatype 'text' is namelijk in alle gevallen fout, dit vreet geheugen en levert niets op. Een VARCHAR() met de juiste lengte is meer dan genoeg.

Verder is MyISAM een onbetrouwbare engine, gebruik innoDB.

Zie verder de MySQL-handleiding en die eens flink doorspitten.

Voor normalistatie kun je terecht in de tutorials, dat is echt de basis van een goede database.

Edit: Hier de link.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Frank -
 
Bob

bob

01/04/2007 16:10:00
Quote Anchor link
ok bedankt
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.