MAILING BOM

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

(Junior) PHP Ontwikkelaar bij een retail bedrijf i

Bedrijfsomschrijving Ben jij een ervaren PHP ontwikkelaar met een passie voor retail en ICT? Wil jij werken in een team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van uitdagende applicaties voor een groot retailbedrijf in Delft? Dan zijn zij op zoek naar jou! Functieomschrijving Als PHP Ontwikkelaar werk je in een team aan de ontwikkeling van applicaties die door de gehele organisatie worden gebruikt. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en implementeren van deze applicaties. Je werkt hierbij nauw samen met andere ontwikkelaars, projectmanagers en stakeholders binnen de organisatie. Je taken bestaan onder andere uit: Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »
Gifo

Gifo

12/12/2005 15:31:00
Quote Anchor link
Hoi,

Ik heb een beetje een probleem.
Ik heb een mailinglist aangemaakt voor mijn site. Toen ik deze ging testen deed hij het wel, maar zo goed dat hij nu hetzelfde mailtje blijft verzenden!

Het gaat nog erg hard ook, nu al meer dan 100.000.
Ik heb de database inmiddels verwijderd maar volgens mij is het probleem hier nog niet mee opgelost. Heeft iemand enig idee wat ik kan doen om dit te stoppen?????????????????????/
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 17:21:50
 
Niels

Niels

12/12/2005 15:32:00
Quote Anchor link
De pc waar je site op staat uitzetten, reboten, script weggooien, iig niet meer aanroepen, en dan verbeteren :)
 

12/12/2005 15:32:00
Quote Anchor link
Script verwijderen :)

Maar wat is het script?
 
Gifo

Gifo

12/12/2005 15:36:00
Quote Anchor link
PC uitzetten is enigzins een probleem aangezien deze bij een externe partij staat.
Moet ik hun vragen om dit te doen?
 
Gifo

Gifo

12/12/2005 15:37:00
Quote Anchor link
Je bedoeld de php pagina die ik online had gezet?
Dat heb ik gedaan, maar nog altijd niets.............
Nou ja niets: 120.000 keer niets inmiddels
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

12/12/2005 15:59:00
Quote Anchor link
Als het script weg is lijkt het me stug dat de mails door blijven gaan... Misschien zijn er nu nog 20.000 onderweg ofzo, maar ik denk eigenlijk niet dat het nieuwe emails zijn...
 
Gifo

Gifo

12/12/2005 16:03:00
Quote Anchor link
OK, TOP!
Ik hoop het. Even afwachten nog en dan maar zien.

Zo niet dan meld ik mij wel weer even,

THANKS SO FAR!
 
Martijn B

Martijn B

12/12/2005 16:08:00
Quote Anchor link
Je mailing script doet het dus erg goed ;D

Je had eerst ff in het klein moeten testen , denk ik.
Gewijzigd op 12/12/2005 16:09:00 door Martijn B
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

12/12/2005 16:13:00
Quote Anchor link
Het is maar een gokje hoor... Ik ben geen mail-bom expert ofzo (A) :P
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

12/12/2005 16:18:00
Quote Anchor link
Een php script blijft doorlopen, ookal heb je hem verwijderd. Totdat het max _ execution _ time is bereikt, dat zal standaard zo'n 30 seconden zijn.
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

12/12/2005 16:19:00
Quote Anchor link
Hoeveel mails zouden er dan verstuurd kunnen worden?
200.000?
 

12/12/2005 16:19:00
Quote Anchor link
Hey,

Heb ik ook een keer voor de gein gedaan. Kwam op het internet toevallig een scriptje tegen.

Eén miljoen mailtje naar een kamaraad, helaas werkte deze op ministery.

Is dus niet bepaald handig. (wist ik toen veel kreeg ook altijd mail van hem)

Dus toen kreeg ik een brief van justitie.
Site is 3 weken geblokeerd geweest.

Als ik dat had geweten had ik het nooit gedaan.

Groeten,

Kees van Dijk
 
Gifo

Gifo

12/12/2005 16:28:00
Quote Anchor link
Martijn!:
Je mailing script doet het dus erg goed ;D

Je had eerst ff in het klein moeten testen , denk ik.


Ik dacht ik test hem met 1 gebruiker en een mailtje met alleen :test: erin
Kan niet kleiner toch?
 
Gifo

Gifo

12/12/2005 16:29:00
Quote Anchor link
Arjan:
Een php script blijft doorlopen, ookal heb je hem verwijderd. Totdat het max _ execution _ time is bereikt, dat zal standaard zo'n 30 seconden zijn.


Klinkt goed. Kan ik dit ergens instellen aanpassen, stopzetten, wat dan ook.
Waar vind ik dat?
Oftewel: help?
 
Gifo

Gifo

12/12/2005 16:30:00
Quote Anchor link
Keeszie:
Hey,

Heb ik ook een keer voor de gein gedaan. Kwam op het internet toevallig een scriptje tegen.

Eén miljoen mailtje naar een kamaraad, helaas werkte deze op ministery.

Is dus niet bepaald handig. (wist ik toen veel kreeg ook altijd mail van hem)

Dus toen kreeg ik een brief van justitie.
Site is 3 weken geblokeerd geweest.

Als ik dat had geweten had ik het nooit gedaan.

Groeten,

Kees van Dijk


Enig idee hoe dit uiteindelijk gestopt is? Ik zit niet te wachten totdat het er 1 miljoen zijn!!!!
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

12/12/2005 16:33:00
Quote Anchor link
Een goede mailserver doet er opzich weinig mee. Eg, zal het niet eens merken...

Je zou het kunnen testen, pak een loopje met een mail(), max execution time op 5 seconden en gaan.

Ik gok rond de 3000 mailtjes per seconden, kom je op een totaal van 90000 mailtjes.

Maar afhankelijk van of de server bijv. locaal draaid ipv een smtp server bij een provider zou dat wel eens wat meer kunnen zijn.
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

12/12/2005 16:38:00
Quote Anchor link
Heb jijzelf rechten op die bak? als in shell ofzo?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.