meer emailontvangers

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Voor een opdrachtgever, met een prachtig kantoor in omgeving Wateringen zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind jij het leuk om in een Agile/Scrum omgeving te werken? Wil jij

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Junior full stack developer

Functie Als full stack developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »
Sjaan Lieder

Sjaan Lieder

11/11/2020 18:41:31
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik heb een prima werkend formulier maar nu wil ik graag dat ik een extra ontvanger kan toevoegen.

Dit heb ik nu:
// E-mailadres van de ontvanger
$mail_ontv = '[email protected]';

Hoe kan ik een tweede en eventueel derde ontvanger toevoegen?

Alvast bedankt,

Sjaan
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 08:42:46
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/11/2020 20:33:09
Quote Anchor link
Is het een (Blind) Carbon Copy (Ook (B)CC genoemd), of elk een persoonlijke mail?
Gewijzigd op 11/11/2020 20:33:25 door - Ariën -
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

11/11/2020 22:33:41
Quote Anchor link
Dit :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
// Multiple recipients
$to = '[email protected], [email protected]'; // note the comma


kwam ik hier tegen :

https://www.php.net/manual/en/function.mail.php
 
Sjaan Lieder

Sjaan Lieder

12/11/2020 07:04:34
Quote Anchor link
Ik heb het gewijzigd in

$mail_ontv = '[email protected], [email protected], [email protected]';. Helaas werkt het niet alleen de eerste ontvanger krijgt het bericht.

Arien: In eerste instantie persoonlijk maar bcc zou beter zijn
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/11/2020 09:59:42
Quote Anchor link
Zie daarvoor Sample #5 op https://www.php.net/manual/en/function.mail.php, en pas de BCC header toe.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

12/11/2020 13:27:29
Quote Anchor link
Aangenomen dat je de mail() functie gebruikt voor het versturen van het e-mailbericht, uiteraard.

Wanneer je een library zoals PHPMailer gebruikt voor het versturen van e-mail ziet het toevoegen van meerdere ontvangers er mogelijk anders uit.
 
Sjaan Lieder

Sjaan Lieder

13/11/2020 08:55:49
Quote Anchor link
Ach jongens ik ben een oude vrouw die het formulier heeft gemaakt voor een stichting. Beperkte ervaring met php. Het formulier dat ik gebruik heb ik op deze site gevonden en was daar erg blij mee. Het werkt ook prima. Het enig wat ik graag wil is dat er meerdere emailontvangers kunnen worden ingevoerd. Dit is de code van het formulier:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
<?php
// E-mailadres van de ontvanger
$mail_ontv = '[email protected], [email protected], [email protected]';

// Speciale checks voor naam en e-mailadres
if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    // naam controle
    if (empty($_POST['naam']))
        $naam_fout = 1;
    // e-mail controle
    if (function_exists('filter_var') && !filter_var($_POST['mail'], FILTER_VALIDATE_EMAIL))
            $email_fout = 1;
    // antiflood controle
    if (!empty($_SESSION['antiflood']))
    {

        $seconde = 20; // 20 seconden voordat dezelfde persoon nog een keer een e-mail mag versturen
        $tijd = time() - $_SESSION['antiflood'];
        if($tijd < $seconde)
            $antiflood = 1;
    }
}


// Kijk of alle velden zijn ingevuld - naam mag alleen uit letters bestaan en het e-mailadres moet juist zijn
if (($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' && (!empty($antiflood) || empty($_POST['naam']) || !empty($naam_fout) || empty($_POST['mail']) || !empty($email_fout) || empty($_POST['bericht']) || empty($_POST['onderwerp']))) || $_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'GET')
{

    if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
    {

        if (!empty($naam_fout))
            echo '<p>Uw heeft uw naam niet ingevuld.</p>';
        elseif (!empty($email_fout))
            echo '<p>Uw e-mailadres is niet juist.</p>';
        elseif (!empty($antiflood))
            echo '<p>U mag slechts &eacute;&eacute;n bericht per ' . $seconde . ' seconde versturen.</p>';
        else
            echo '<p>U bent uw naam, e-mailadres, onderwerp of bericht vergeten in te vullen.</p>';
    }

        
  // HTML e-mail formulier
  echo '<form method="post" action="' . $_SERVER['REQUEST_URI'] . '" />
  <p>
  
<table>
<tr>  <td width="20%">&nbsp </td>
     <td><label for="naam">Naam:</label></td>
      <td><input type="text" id="naam" name="naam" value="'
. (isset($_POST['naam']) ? htmlspecialchars($_POST['naam']) : '') . '" /><br /></td>
</tr>
<tr>    
     <td width="20%">&nbsp</td>
     <td> <label for="mail">E-mailadres:</label></td>
     <td><input type="text" id="mail" name="mail" value="'
. (isset($_POST['mail']) ? htmlspecialchars($_POST['mail']) : '') . '" /><br /></td>
</tr>
      <td width="20%">&nbsp</td>
      <td> <label for="onderwerp">Onderwerp:</label></td>
      <td><input type="text" id="onderwerp" name="onderwerp" value="'
. (isset($_POST['onderwerp']) ? htmlspecialchars($_POST['onderwerp']) : '') . '" /><br /></td>
 </tr>    

<tr>      
      <td width="20%">&nbsp</td>
      <td><label for="bericht">Bericht:</label></td>
      <td><textarea id="bericht" name="bericht" rows="8" style="width: 400px;">'
. (isset($_POST['bericht']) ? htmlspecialchars($_POST['bericht']) : '') . '</textarea><br /></td>
</tr>
      
<tr>      
      <td width="20%">&nbsp</td>
      <td>&nbsp</td>
      <td><input type="submit" name="submit" value=" Versturen " /></td>
</tr>      
</table>

  </p>'
;
?>

Edit:
Mailadressen aangepast vanwege privacy.
Tevens [code] en [/code] tags geplaatst voor betere leesbaarheid.
Gewijzigd op 13/11/2020 10:24:12 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/11/2020 09:17:15
Quote Anchor link
Ik zie geen mailfunctie in dit script. Laat de rest eens zien...
Gewijzigd op 13/11/2020 10:24:56 door - Ariën -
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

13/11/2020 11:12:06
Quote Anchor link
Twee adressen ingevuld bij deze regel :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$mail_ontv = '[email protected]'; // <<<----- voer jouw e-mailadres hier in!

Bericht komt bij beiden aan.
 
Sjaan Lieder

Sjaan Lieder

15/11/2020 09:01:40
Quote Anchor link
Ik heb de code gewijzigd in

$mail_ontv = '[email protected]', '[email protected]', '[email protected]';

werkte niet

Toen in:

$mail_ontv = '[email protected]'; '[email protected]'; '[email protected]';

Werkt ook niet alleen de eerste emailontvanger krijgt het bericht. Ik heb echt geen idee wat ik verkeerd doe.....

Sjaan


Toevoeging op 15/11/2020 09:05:45:

Arien:

Dit is de hele code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
session_start();
?>


<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
<title>Contact</title>
<link href="../css/stijlblad.css" REL="stylesheet" TYPE="text/css">
<link href="../css/tabel.css" REL="stylesheet" TYPE="text/css">
</head>
<body>
<table width="95%" align="center" border="0">
<tr>
<td colspan="2" scope="col"><p>U kunt het onderstaande formulier gebruiken om contact met ons op te nemen.
Ook kan het worden gebruikt als bestelformulier. Gedurende de Corona-crisis kunnen onze boeken alleen op afspraak worden opgehaald. </p>
<p>Wilt u boeken bestellen uit de lijst vul dan in het berichtdeel het nummer(s) van het boek en de titel(s) in.
Bijvoorbeeld: </p>
<p>&nbsp;</p></td>
<td width="36%" rowspan="3" scope="col"><img src="../images/pandor klein.png"></td></tr>
<tr>
<td colspan="2"><div align="left">
<blockquote>
<blockquote>
<strong>2 Rotterdam met een knipoog<br><br>
23 Als de dag van gisteren</strong>
</blockquote>
</blockquote>
</div></td>
</tr>
<tr>
<td width="80%" colspan="2" scope="col"><p></p><p>Na ontvangst van uw bericht nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. </p>
</td>
</tr>
</table>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
<?php>
// E-mailadres van de ontvanger
$mail_ontv = '[email protected]'; '[email protected]'; '[email protected]';

// Speciale checks voor naam en e-mailadres
if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{
    // naam controle
    if (empty($_POST['naam']))
        $naam_fout = 1;
    // e-mail controle
    if (function_exists('filter_var') && !filter_var($_POST['mail'], FILTER_VALIDATE_EMAIL))
            $email_fout = 1;
    // antiflood controle
    if (!empty($_SESSION['antiflood']))
    {
        $seconde = 20; // 20 seconden voordat dezelfde persoon nog een keer een e-mail mag versturen
        $tijd = time() - $_SESSION['antiflood'];
        if($tijd < $seconde)
            $antiflood = 1;
    }
}

// Kijk of alle velden zijn ingevuld - naam mag alleen uit letters bestaan en het e-mailadres moet juist zijn
if (($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' && (!empty($antiflood) || empty($_POST['naam']) || !empty($naam_fout) || empty($_POST['mail']) || !empty($email_fout) || empty($_POST['bericht']) || empty($_POST['onderwerp']))) || $_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'GET')
{
    if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
    {
        if (!empty($naam_fout))
            echo '<p>Uw heeft uw naam niet ingevuld.</p>';
        elseif (!empty($email_fout))
            echo '<p>Uw e-mailadres is niet juist.</p>';
        elseif (!empty($antiflood))
            echo '<p>U mag slechts &eacute;&eacute;n bericht per ' . $seconde . ' seconde versturen.</p>';
        else
            echo '<p>U bent uw naam, e-mailadres, onderwerp of bericht vergeten in te vullen.</p>';
    }
        
  // HTML e-mail formlier
  echo '<form method="post" action="' . $_SERVER['REQUEST_URI'] . '" />
  <p>
  
<table>
<tr>  <td width="20%">&nbsp </td>
     <td><label for="naam">Naam:</label></td>
      <td><input type="text" id="naam" name="naam" value="' . (isset($_POST['naam']) ? htmlspecialchars($_POST['naam']) : '') . '" /><br /></td>
</tr>
<tr>    
     <td width="20%">&nbsp</td>
     <td> <label for="mail">E-mailadres:</label></td>
     <td><input type="text" id="mail" name="mail" value="' . (isset($_POST['mail']) ? htmlspecialchars($_POST['mail']) : '') . '" /><br /></td>
</tr>
      <td width="20%">&nbsp</td>
      <td> <label for="onderwerp">Onderwerp:</label></td>
      <td><input type="text" id="onderwerp" name="onderwerp" value="' . (isset($_POST['onderwerp']) ? htmlspecialchars($_POST['onderwerp']) : '') . '" /><br /></td>
 </tr>    

<tr>      
      <td width="20%">&nbsp</td>
      <td><label for="bericht">Bericht:</label></td>
      <td><textarea id="bericht" name="bericht" rows="8" style="width: 400px;">' . (isset($_POST['bericht']) ? htmlspecialchars($_POST['bericht']) : '') . '</textarea><br /></td>
</tr>
      
<tr>      
      <td width="20%">&nbsp</td>
      <td>&nbsp</td>
      <td><input type="submit" name="submit" value=" Versturen " /></td>
</tr>      
</table>

  </p>
  </form>';
}
// versturen naar
else
{      
  // set datum
  $datum = date('d/m/Y H:i:s');
    
  $inhoud_mail = "===================================================\n";
  $inhoud_mail .= "Inhoud: " . $_SERVER['HTTP_HOST'] . "\n";
  $inhoud_mail .= "===================================================\n\n";
  
  $inhoud_mail .= "Naam: " . htmlspecialchars($_POST['naam']) . "\n";
  $inhoud_mail .= "E-mail adres: " . htmlspecialchars($_POST['mail']) . "\n";
  $inhoud_mail .= "Bericht:\n";
  $inhoud_mail .= htmlspecialchars($_POST['bericht']) . "\n\n";
    
  $inhoud_mail .= "Verstuurd op " . $datum . " via het IP adres " . $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . "\n\n";
    
  $inhoud_mail .= "===================================================\n\n";
  
  // --------------------
  // spambot protectie
  
  
  $headers = 'From: ' . htmlspecialchars($_POST['naam']) . ' <' . $_POST['mail'] . '>';
  
  $headers = stripslashes($headers);
  $headers = str_replace('\n', '', $headers); // Verwijder \n
  $headers = str_replace('\r', '', $headers); // Verwijder \r
  $headers = str_replace("\"", "\\\"", str_replace("\\", "\\\\", $headers)); // Slashes van quotes
  
  $_POST['onderwerp'] = str_replace('\n', '', $_POST['onderwerp']); // Verwijder \n
  $_POST['onderwerp'] = str_replace('\r', '', $_POST['onderwerp']); // Verwijder \r
  $_POST['onderwerp'] = str_replace("\"", "\\\"", str_replace("\\", "\\\\", $_POST['onderwerp'])); // Slashes van quotes
  
  if (mail($mail_ontv, $_POST['onderwerp'], $inhoud_mail, $headers))
  {
      // zorg ervoor dat dezelfde persoon niet kan spammen
      $_SESSION['antiflood'] = time();
      
      echo '<h3>Het formulier is verzonden</h3>
      
      <p>Bedankt voor het invullen van het formulier. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.</p>';
  }
  else
  {
      echo '<h3>Het formulier is niet verzonden</h3>
      
      <p><b>Onze excuses.</b> Het formulier kon niet verzonden worden.</p>';
  }
}
?>

</body>
</html>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/11/2020 09:07:58
Quote Anchor link
Zet het script even tussen [code] en [/code], zodat het een netjes codeblok wordt.

Verder zet je er een puntkomma tussen in plaats van een komma. Door die puntkomma denkt PHP dat dat het einde van de tekst-string is.
Hier een praktijkvoorbeeld wat er fout gaat: https://3v4l.org/K0r8Q

Dus gebruik komma's tussen je e-mailadressen. Het eerste moet gewoon werken, of de hosting blokkeert dat mogelijk. In dat geval moet je de mailfunctie meerdere keren apart uitvoeren.
Gewijzigd op 15/11/2020 09:17:50 door - Ariën -
 
Sjaan Lieder

Sjaan Lieder

15/11/2020 11:11:10
Quote Anchor link
Ik heb de editor gebruikt met de code

$mail_ontv = '[email protected], [email protected], [email protected]';

De editor zegt dat alle drie de ontvangers het bericht krijgen:

Output for 7.2.0 - 7.2.34, 7.3.0 - 7.3.24, 7.4.0 - 7.4.12, 8.0.0alpha1 - rc3
[email protected], [email protected], [email protected]

Maar bij mij gebeurt dat niet alleen de eerste ontvanger krijgt het bericht.

Die editor is een uitkomst voor mij hoewel het problaeem nog niet is opgelost
Gewijzigd op 15/11/2020 11:13:45 door Sjaan Lieder
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/11/2020 11:22:49
Quote Anchor link
Dan zal de hosting dit blokkeren, vermoed ik.
 
Sjaan Lieder

Sjaan Lieder

15/11/2020 11:50:58
Quote Anchor link
Ik schaam me dood..... wat is er gebeurd? Nou ik heb map met de te bewerken en up te loaden bestanden. En een map waarin dezelfde bestanden staan om te oefenen. Wat blijkt nu ik heb telkens als ik een wijziging had aangebracht het verkeerde bestand geupload.

Zojuist heb ik dat gemerkt en mijn fout hersteld en nu werkt de code met meerdere mail ontvangers helemaal geweldig.

Iedereen die me zo geduldig heeft geholpen heel hartelijk bedankt.

Sjaan

PS. Helaas zijn jullie nog niet van me af want ik ga nu beginnen om een catalogus te bouwen met een daarbijbehorend bestelformulier. Ik vrees met grote vreeze hahahahahahahahaha
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.