meerdere funcities combineren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »
Andy De Clercq

Andy De Clercq

06/03/2012 23:35:18
Quote Anchor link
Hallo,
Een tijdje geleden vroeg ik hier hulp om een formulier op lege velden na te zien. .Dit werkt nu perfect. Maar nu wil ik een veld nazien op enkel getallen.
Volgende functie heb ik daarvoor:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
var elem=document.forms[contact][postcode].value
function isNumeric(elem){
    var numericExpression = /^[0-9]+$/;
    if(elem.match(numericExpression)){
        return true;
    }else{
    contact.postcode.style.backgroundColor="#FF5B00";
        alert("Gelieve uw postcode in te vullen");
        return false;
    }
}

Hoe integreer ik dit binnen mijn bestaande funtie:
Of kan je via de onsubmit beide aanroepen?
Alvast bedankt voor de hulp!
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
<script type="text/javascript">
function validateForm(contact)
{
var x=document.forms["contact"]["naam"].value
if (x==null || x=="")
  {
      contact.naam.style.backgroundColor="#FF5B00";
  alert("Gelieve uw naam in te vullen");
  return false;
  }
var m=document.forms["contact"]["mail"].value

if (m==null || m=="")
 {
 contact.mail.style.backgroundColor="#FF5B00";
  alert("Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen");
  return false;
 }
var atpos=m.indexOf("@");
var dotpos=m.lastIndexOf(".");
if (atpos<1 || dotpos<atpos+2 || dotpos+2>=m.length)
  {
       contact.mail.style.backgroundColor="#FF5B00";
  alert("Gelieve een geldig e-mail adres in te geven");
  return false;
  }
var adr=document.forms["contact"]["adres"].value
if (adr==null || adr=="")
  {
      contact.adres.style.backgroundColor="#FF5B00";
  alert("Gelieve uw adres in te vullen");
  return false;
  }
var gem=document.forms["contact"]["gemeente"].value
if (gem=="" || gem==null)
 {
 contact.gemeente.style.backgroundColor="#FF5B00";
  alert("Gelieve uw adres in te vullen");
  return false;
 }
}
</script>
Gewijzigd op 06/03/2012 23:38:29 door Andy De Clercq
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 16:53:41
 
Cake Masher

Cake Masher

07/03/2012 00:02:51
Quote Anchor link
Ik denk zo.

Let erop dat je overzichterlijk programeert, zodat je eventuele fouten er sneller uit pakt.

Kijk hoe ik het heb gedaan. Leer hier van, zodat je volgende keer zulke problemen zelf kan oplossen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
<script type="text/javascript">

    function isNumeric (elem)
    {
        var numericExpression = /^[0-9]+$/;
        
        if (elem.match (numericExpression))
            return true;
        else
            return false;
    }



    function validateForm (contact)
    {
        var x         = document.forms["contact"]["naam"].value;
        
        var m        = document.forms["contact"]["mail"].value;
        var atpos    = m.indexOf ("@");
        var dotpos    = m.lastIndexOf (".");
        
        var adr        = document.forms["contact"]["adres"].value;
        var gem        = document.forms["contact"]["gemeente"].value;
        var postc    = document.forms["contact"]["postcode"].value;

        /* Kijken of de naam ingevult is. */
        if (x == null || x == "")
        {
            contact.naam.style.backgroundColor = "#FF5B00";
            alert ("Gelieve uw naam in te vullen");
            
            return false;
        }
        
        /* Kijken of het email ingevult is. */
        if (m == null || m == "")
        {
            contact.mail.style.backgroundColor = "#FF5B00";
            alert ("Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen");
        
            return false;
        }
        
        /* Kijken of het email correct is. */
        if (atpos < 1 || dotpos < atpos + 2 || dotpos + 2 >= m.length)
        {
            contact.mail.style.backgroundColor = "#FF5B00";
            alert ("Gelieve een geldig e-mail adres in te geven");
        
            return false;
        }
        
        /* Kijken of een adres is ingevult. */
        if (adr == null || adr == "")
        {
            contact.adres.style.backgroundColor = "#FF5B00";
            alert ("Gelieve uw adres in te vullen");
            
            return false;
        }
        
        /* Kijken of een gemeente is ingevult. */
        if (gem == "" || gem == null)
        {
            contact.gemeente.style.backgroundColor = "#FF5B00";
            alert ("Gelieve uw adres in te vullen");
            
            return false;
        }
        
        /* Kijken of de postcode een nummer is. (0000 = goed, 0000AA = fout) */
        if (isNumeric (postc))
        {
            contact.postcode.style.backgroundColor = "#FF5B00";
            
            alert ("Gelieve uw postcode in te vullen");
        }
    }
    
</script>
 
Andy De Clercq

Andy De Clercq

07/03/2012 23:28:40
Quote Anchor link
Hallo,
in elk geval bedankt voor de hulp. Het principe snap ik nu. Je mag dus de functies los van elkaar aanmaken en dan "gewoon" aanroepen.
Ik heb zelf wat verder geknutseld met behulp van de console in IE maar nu krijg ik een alert als de postcode geen getal is maar na het klikken op de ok verstuurd hij het formulier alsnog.
Dit is dus niet de bedoeling, iemand enig idee wat de logica is?
Dit heb ik dus nu:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
<script type="text/javascript">
  function isNumeric (elem)
    {
        var numericExpression = /^[0-9]+$/;
        
        if (elem.match (numericExpression))
            return true;
        else
            return false;
    }

function validateForm(contact)
{
var x=document.forms["contact"]["naam"].value;
var m=document.forms["contact"]["mail"].value;
var atpos=m.indexOf("@");
var dotpos=m.lastIndexOf(".");
var adr=document.forms["contact"]["adres"].value;
var gem=document.forms["contact"]["gemeente"].value;
var postc=document.forms["contact"]["postcode"].value;
if (x==null || x=="")
  {
      contact.naam.style.backgroundColor="#FF5B00";
  alert("Gelieve uw naam in te vullen");
  return false;
  }
if (m==null || m=="")
 {
 contact.mail.style.backgroundColor="#FF5B00";
  alert("Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen");
  return false;
 }

if (atpos<1 || dotpos<atpos+2 || dotpos+2>=m.length)
  {
       contact.mail.style.backgroundColor="#FF5B00";
  alert("Gelieve een geldig e-mail adres in te geven");
  return false;
  }
if (adr==null || adr=="")
  {
      contact.adres.style.backgroundColor="#FF5B00";
  alert("Gelieve uw adres in te vullen");
  return false;
  }
if (gem=="" || gem==null)
 {
 contact.gemeente.style.backgroundColor="#FF5B00";
  alert("Gelieve uw adres in te vullen");
  return false;
 }

if (! isNumeric (postc))
  {
   contact.postcode.style.backgroundColor = "#FF5B00";
    alert ("Gelieve uw postcode in te vullen");
  return false;
  }
}
</script>

Ik probeerde al om de return false weg te halen bij het aanroepen van de functie maar dat helpt niet. Ook de not bij het if haalde ik al weg en dat helpt niks.
Het lijkt alsof hij de functie negeert eens op ok klikt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.