meerdere funcities combineren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

(Junior) PHP Ontwikkelaar bij een retail bedrijf i

Bedrijfsomschrijving Ben jij een ervaren PHP ontwikkelaar met een passie voor retail en ICT? Wil jij werken in een team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van uitdagende applicaties voor een groot retailbedrijf in Delft? Dan zijn zij op zoek naar jou! Functieomschrijving Als PHP Ontwikkelaar werk je in een team aan de ontwikkeling van applicaties die door de gehele organisatie worden gebruikt. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en implementeren van deze applicaties. Je werkt hierbij nauw samen met andere ontwikkelaars, projectmanagers en stakeholders binnen de organisatie. Je taken bestaan onder andere uit: Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Microsoft Acess Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Software Developer, en komen de volgende kennisgebieden jou niet vreemd voor: MS Acces, C# & SQL? Vind jij het daarnaast leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een bijzondere branche? Lees dan snel verder! Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een uitdagende werkgever in omgeving Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste softwareontwikkelaar met kennis of ervaring met C# en SQL. In een uitdagende rol als C#.NET Developer werk je samen met een enthousiast en informeel team aan het bouwen van maatwerk software voor variërende klanten. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je houdt je bezig met het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Senior Product Developer

Functieomschrijving Als senior Product Developer ben je verantwoordelijk voor bestaande mobiliteitsproducten en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsconcepten. Met behulp van diverse klantonderzoeken, klantsessies en salesmeetings zorg je ervoor dat je de veranderende mobiliteitsbehoeften in de markt kent. Hier speel je op in door innovatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en uiteindelijk samen met Sales en Marketing collega’s in de markt te zetten. Je initieert en neemt deel aan (internationale en afdeling overschrijdende) projecten, vaak in de rol van projectleider. In die rol bewaak je de voortgang, coördineer je de activiteiten en zorg je voor

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »
Andy De Clercq

Andy De Clercq

06/03/2012 23:35:18
Quote Anchor link
Hallo,
Een tijdje geleden vroeg ik hier hulp om een formulier op lege velden na te zien. .Dit werkt nu perfect. Maar nu wil ik een veld nazien op enkel getallen.
Volgende functie heb ik daarvoor:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
var elem=document.forms[contact][postcode].value
function isNumeric(elem){
    var numericExpression = /^[0-9]+$/;
    if(elem.match(numericExpression)){
        return true;
    }else{
    contact.postcode.style.backgroundColor="#FF5B00";
        alert("Gelieve uw postcode in te vullen");
        return false;
    }
}

Hoe integreer ik dit binnen mijn bestaande funtie:
Of kan je via de onsubmit beide aanroepen?
Alvast bedankt voor de hulp!
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
<script type="text/javascript">
function validateForm(contact)
{
var x=document.forms["contact"]["naam"].value
if (x==null || x=="")
  {
      contact.naam.style.backgroundColor="#FF5B00";
  alert("Gelieve uw naam in te vullen");
  return false;
  }
var m=document.forms["contact"]["mail"].value

if (m==null || m=="")
 {
 contact.mail.style.backgroundColor="#FF5B00";
  alert("Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen");
  return false;
 }
var atpos=m.indexOf("@");
var dotpos=m.lastIndexOf(".");
if (atpos<1 || dotpos<atpos+2 || dotpos+2>=m.length)
  {
       contact.mail.style.backgroundColor="#FF5B00";
  alert("Gelieve een geldig e-mail adres in te geven");
  return false;
  }
var adr=document.forms["contact"]["adres"].value
if (adr==null || adr=="")
  {
      contact.adres.style.backgroundColor="#FF5B00";
  alert("Gelieve uw adres in te vullen");
  return false;
  }
var gem=document.forms["contact"]["gemeente"].value
if (gem=="" || gem==null)
 {
 contact.gemeente.style.backgroundColor="#FF5B00";
  alert("Gelieve uw adres in te vullen");
  return false;
 }
}
</script>
Gewijzigd op 06/03/2012 23:38:29 door Andy De Clercq
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 15:17:28
 
Cake Masher

Cake Masher

07/03/2012 00:02:51
Quote Anchor link
Ik denk zo.

Let erop dat je overzichterlijk programeert, zodat je eventuele fouten er sneller uit pakt.

Kijk hoe ik het heb gedaan. Leer hier van, zodat je volgende keer zulke problemen zelf kan oplossen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
<script type="text/javascript">

    function isNumeric (elem)
    {
        var numericExpression = /^[0-9]+$/;
        
        if (elem.match (numericExpression))
            return true;
        else
            return false;
    }



    function validateForm (contact)
    {
        var x         = document.forms["contact"]["naam"].value;
        
        var m        = document.forms["contact"]["mail"].value;
        var atpos    = m.indexOf ("@");
        var dotpos    = m.lastIndexOf (".");
        
        var adr        = document.forms["contact"]["adres"].value;
        var gem        = document.forms["contact"]["gemeente"].value;
        var postc    = document.forms["contact"]["postcode"].value;

        /* Kijken of de naam ingevult is. */
        if (x == null || x == "")
        {
            contact.naam.style.backgroundColor = "#FF5B00";
            alert ("Gelieve uw naam in te vullen");
            
            return false;
        }
        
        /* Kijken of het email ingevult is. */
        if (m == null || m == "")
        {
            contact.mail.style.backgroundColor = "#FF5B00";
            alert ("Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen");
        
            return false;
        }
        
        /* Kijken of het email correct is. */
        if (atpos < 1 || dotpos < atpos + 2 || dotpos + 2 >= m.length)
        {
            contact.mail.style.backgroundColor = "#FF5B00";
            alert ("Gelieve een geldig e-mail adres in te geven");
        
            return false;
        }
        
        /* Kijken of een adres is ingevult. */
        if (adr == null || adr == "")
        {
            contact.adres.style.backgroundColor = "#FF5B00";
            alert ("Gelieve uw adres in te vullen");
            
            return false;
        }
        
        /* Kijken of een gemeente is ingevult. */
        if (gem == "" || gem == null)
        {
            contact.gemeente.style.backgroundColor = "#FF5B00";
            alert ("Gelieve uw adres in te vullen");
            
            return false;
        }
        
        /* Kijken of de postcode een nummer is. (0000 = goed, 0000AA = fout) */
        if (isNumeric (postc))
        {
            contact.postcode.style.backgroundColor = "#FF5B00";
            
            alert ("Gelieve uw postcode in te vullen");
        }
    }
    
</script>
 
Andy De Clercq

Andy De Clercq

07/03/2012 23:28:40
Quote Anchor link
Hallo,
in elk geval bedankt voor de hulp. Het principe snap ik nu. Je mag dus de functies los van elkaar aanmaken en dan "gewoon" aanroepen.
Ik heb zelf wat verder geknutseld met behulp van de console in IE maar nu krijg ik een alert als de postcode geen getal is maar na het klikken op de ok verstuurd hij het formulier alsnog.
Dit is dus niet de bedoeling, iemand enig idee wat de logica is?
Dit heb ik dus nu:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
<script type="text/javascript">
  function isNumeric (elem)
    {
        var numericExpression = /^[0-9]+$/;
        
        if (elem.match (numericExpression))
            return true;
        else
            return false;
    }

function validateForm(contact)
{
var x=document.forms["contact"]["naam"].value;
var m=document.forms["contact"]["mail"].value;
var atpos=m.indexOf("@");
var dotpos=m.lastIndexOf(".");
var adr=document.forms["contact"]["adres"].value;
var gem=document.forms["contact"]["gemeente"].value;
var postc=document.forms["contact"]["postcode"].value;
if (x==null || x=="")
  {
      contact.naam.style.backgroundColor="#FF5B00";
  alert("Gelieve uw naam in te vullen");
  return false;
  }
if (m==null || m=="")
 {
 contact.mail.style.backgroundColor="#FF5B00";
  alert("Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen");
  return false;
 }

if (atpos<1 || dotpos<atpos+2 || dotpos+2>=m.length)
  {
       contact.mail.style.backgroundColor="#FF5B00";
  alert("Gelieve een geldig e-mail adres in te geven");
  return false;
  }
if (adr==null || adr=="")
  {
      contact.adres.style.backgroundColor="#FF5B00";
  alert("Gelieve uw adres in te vullen");
  return false;
  }
if (gem=="" || gem==null)
 {
 contact.gemeente.style.backgroundColor="#FF5B00";
  alert("Gelieve uw adres in te vullen");
  return false;
 }

if (! isNumeric (postc))
  {
   contact.postcode.style.backgroundColor = "#FF5B00";
    alert ("Gelieve uw postcode in te vullen");
  return false;
  }
}
</script>

Ik probeerde al om de return false weg te halen bij het aanroepen van de functie maar dat helpt niet. Ook de not bij het if haalde ik al weg en dat helpt niks.
Het lijkt alsof hij de functie negeert eens op ok klikt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.