meerdere personen email ontvangen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »
Leon den H

Leon den H

14/08/2010 15:59:31
Quote Anchor link
Hallo allen,

Ik zit met het volgende klein probleempje. Graag wil ik twee ontvangers hebben van mijn contactscript. Hieronder een klein stukje script wat ik heb ingevuld:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php

        $onderwerp1
= 'Nieuwe resevering';
        $ontvanger1 = '[email protected];
        $ontvanger2 = '
mijn2@mail.com;
        $headers1 = 'From: '.$_POST['emailadres2'].'' . "\r\n";
        if(mail($ontvanger1, $onderwerp1, $bericht1, $headers1))
            mail($ontvanger2, $onderwerp1, $bericht1, $headers1);

/* dit heb ik ook geprobeer /*

$onderwerp1 = 'Nieuwe resevering';
        $ontvanger1 = '[email protected]';
        $ontvanger2 = "[email protected]";
        $headers1 = 'From: '.$_POST['emailadres2'].'' . "\r\n";
        if(mail($ontvanger1, $onderwerp1, $bericht1, $headers1))
                if(mail($ontvanger2, $onderwerp1, $bericht1, $headers1))
    
?>


Toevoeging op 14/08/2010 16:02:43:

Leon den H op 14/08/2010 15:59:31:
Hallo allen,

Ik zit met het volgende klein probleempje. Graag wil ik twee ontvangers hebben van mijn contactscript. Hieronder een klein stukje script wat ik heb ingevuld:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php

        $onderwerp1
= 'Nieuwe resevering';
        $ontvanger1 = '[email protected];
        $ontvanger2 = '
mijn2@mail.com;
        $headers1 = 'From: '.$_POST['emailadres2'].'' . "\r\n";
        if(mail($ontvanger1, $onderwerp1, $bericht1, $headers1))
            mail($ontvanger2, $onderwerp1, $bericht1, $headers1);

/* dit heb ik ook geprobeerd */

$onderwerp1 = 'Nieuwe resevering';
        $ontvanger1 = '[email protected]';
        $ontvanger2 = "[email protected]";
        $headers1 = 'From: '.$_POST['emailadres2'].'' . "\r\n";
        if(mail($ontvanger1, $onderwerp1, $bericht1, $headers1))
                if(mail($ontvanger2, $onderwerp1, $bericht1, $headers1))
    
?>




Toevoeging op 14/08/2010 16:04:20:

de onderste moet het zijn, want ik kon de bovenste niet maar aanpassen. Men zei dat ik een veld vergeten was (!)
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 03:39:58
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

14/08/2010 16:25:07
Quote Anchor link
op regel 4 en 5 mist een '
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

14/08/2010 20:55:42
Quote Anchor link
Je eerst stukje word:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php

        $onderwerp1
= 'Nieuwe resevering';
        $ontvanger1 = '[email protected]';
        $ontvanger2 = '[email protected]';
        $headers1 = 'From: '.$_POST['emailadres2'].'' . "\r\n";
        if(mail($ontvanger1, $onderwerp1, $bericht1, $headers1))
            mail($ontvanger2, $onderwerp1, $bericht1, $headers1);

/* dit heb ik ook geprobeerd */

$onderwerp1 = 'Nieuwe resevering';
        $ontvanger1 = '[email protected]';
        $ontvanger2 = "[email protected]";
        $headers1 = 'From: '.$_POST['emailadres2'].'' . "\r\n";
        if(mail($ontvanger1, $onderwerp1, $bericht1, $headers1))
                if(mail($ontvanger2, $onderwerp1, $bericht1, $headers1))
    
?>
Gewijzigd op 14/08/2010 20:56:06 door Hendrik de Jager
 
B a s
Beheerder

B a s

14/08/2010 21:03:24
Quote Anchor link
That doesn't make sense.

Waarom niet een array van ontvangers maken en dan via een foreach loop mailen?

Dat is PHP technisch een beter oplossing alleen moet je dat ook niet doen. Het beste kun je met meerdere ontvangers naar Swift mailer kijken. Simpel in gebruik en ipv de server mail functie te gebruiken, gebruik je een SMTP server. Daarnaast biedt Swift ook nog eens hele goede headers aan in de e-mail waardoor je e-mail niet als spam wordt herkend.

Helemaal als het om reserveringen gaat, wil je dat alles goed aankomt en kun je je geen mis mail veroorloven.
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

14/08/2010 22:27:06
Quote Anchor link
Maar je kan toch ook

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
$ontvangers = array('[email protected]', '[email protected]', '[email protected]', '[email protected]')

mail() // mail je zooi.


Ik heb mail() niet ingevuld.
 
Leon den H

Leon den H

15/08/2010 09:30:06
Quote Anchor link
Bedankt voor de reacties, maar het is nog steeds niet gelukt. Ik heb het laatste advies opgevolgd. De code ziet er nu als volgt uit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php

/* ik ontvang wel email op het eerste adres */

    $onderwerp1 = 'Nieuwe resevering';
        $ontvangers = array ('[email protected]' , '[email protected]' );
        $headers1 = 'From: '.$_POST['emailadres2'].'' . "\r\n";
        if(mail($ontvangers, $onderwerp1, $bericht1, $headers1))
        {

            echo 'Uw reservering is met succes verzonden';
        }


?>
 
B a s
Beheerder

B a s

15/08/2010 11:53:57
Quote Anchor link
Je moet dan even gaan kijken naar de functie mail want dat kan niet in een array zover daar staat.

Wat dus wel zou werken is:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$ontvangers
= array ('[email protected]' , '[email protected]' );

//aanpassen in

$ontvangers = '[email protected], [email protected]';
?>
Gewijzigd op 15/08/2010 11:54:42 door B a s
 
Leon den H

Leon den H

15/08/2010 14:02:51
Quote Anchor link
@ Bas: Wederom bedankt !! Het is gelukt :D.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.