Membersysteem ( PHP + MySql )

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »

Harm

Harm

23/07/2007 10:15:00
Quote Anchor link
wes schreef op 23.07.2007 10:04:
Bij PHP beginners... altijd wel eigenlijk

iets bovenaan een pagina zetten is namelijk hogeschool PHP en heb je minstens 4 jaar ervaring voor nodig


Tja, niet alle mensen doen dit al 4 jaar :p
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 11:17:20
 
Niels Janssen

Niels Janssen

23/07/2007 10:56:00
Quote Anchor link
Oke, ik zal maar heel eerlijk zijn en vertellen dat wat wes zei puur sarcastisch bedoeld is.

En btw, op het voorbeeld wat je liet zien zie ik geen foutmelding?
 
Harm

Harm

23/07/2007 11:13:00
Quote Anchor link
Niels. schreef op 23.07.2007 10:56:
Oke, ik zal maar heel eerlijk zijn en vertellen dat wat wes zei puur sarcastisch bedoeld is.

En btw, op het voorbeeld wat je liet zien zie ik geen foutmelding?


Ik ben de zoon van EricW en ik vind het best wel gemeen dat jullie gewoon niet even kunnen helpen. Deze site heet tog phpHULP! Na dan?
 
Niels Janssen

Niels Janssen

23/07/2007 11:22:00
Quote Anchor link
Hebben nog niet genoeg mensen geholpen? Minstens 5 mensen hebben elke keer dezelfde enige oplossing voor het probleem gegeven.

Ik zal hem nog 1 keer geven: voor de session_start(); staat als het goed is meteen een <?php, als het goed is staat er voor die <?php geen enkele spatie, lege regel of wat dan ook, HELEMAAL NIKS dus.

Edit: Typo.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niels Janssen
 
- wes  -

- wes -

23/07/2007 11:25:00
Quote Anchor link
Het antwoord op de gestelde vraag is al een aantal keer gegeven. Als het hierna nog niet werkt zal je toch met een beeeeeetje meer info moeten komen als 'het wil niet'.

Behalve ikzelf is verder niemand hier helderziend. Help ons om je te helpen
 
- SanThe -

- SanThe -

23/07/2007 11:37:00
Quote Anchor link
wes schreef op 23.07.2007 11:25:
Behalve ikzelf is verder niemand hier helderziend.

Soms ben je wel scherp. :-)))
 
EricW.

EricW.

23/07/2007 12:51:00
Quote Anchor link
Oke heb ik gedaan maar krijg nog steeds deze fout melding:
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/sis0049/domains/dj-harm.nl/public_html/ad69/site/lid/login.php:1) in /home/sis0049/domains/dj-harm.nl/public_html/ad69/site/lid/login.php on line 2
&#65279;
Naam:

Wachtwoord:



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?php
session_start();
require("config.php");
if($submit){
$query = mysql_query("SELECT * FROM members WHERE gebruikersnaam = '$gebruikersnaam' AND wachtwoord = '$wachtwoord' AND geactiveerd = '1'");
$result = mysql_num_rows($query);
if(!$result){
$a = "Gebruikersnaam en/of Wachtwoord is/zijn incorrect. Of je bent vergeten om je account te activeren...<br><br><a href=\"?gebruikersnaam=$gebruikersnaam\">Ga terug</a>";
}

else{
while($object = mysql_fetch_object($query)){
$memberid = $object->memberid;
}

$login = 1;
session_register("login");
session_register("memberid");
header("Location: index.php");
}
}

else{
// Verwijder deze comment en de onderstaande regel als je een eigen stylesheet gebruikt...
echo "<link rel=\"stylesheet\" content=\"text/css\" href=\"style.css\">";
if(!$login){
$a = "<form method=\"POST\" action=\"$PHP_SELF\">
  <input type=\"hidden\" name=\"submit\" value=\"1\">
  Naam:<br>
  <input type=\"text\" name=\"gebruikersnaam\" size=\"20\" value=\"$gebruikersnaam\"><br>
  Wachtwoord:<br>
  <input type=\"password\" name=\"wachtwoord\" size=\"20\"><br>
  <input type=\"submit\" value=\"Login\"> <input type=\"reset\" value=\"Aanmelden\"
  onclick=\"document.location.href=('aanmelden.php')\">
</form>"
;
}

else{
header("Location: index.php");
}
}

// Op de plaats in je layout waar je het inlogformulier wilt hebben doe je ( echo $a; )
echo $a;
?>
 
- wes  -

- wes -

23/07/2007 12:53:00
Quote Anchor link
Naam:

Wachtwoord:


staat voor je php gedeelte
 
EricW.

EricW.

23/07/2007 13:01:00
Quote Anchor link
oke maar moet dat dan staan ik welke regel moet ik verplaatsen en waar moet dat dan staan
 
- SanThe -

- SanThe -

23/07/2007 13:04:00
Quote Anchor link
Er mag helemaal niets vóór de php staan. Niets dus, zelfs geen spatie.
 
Marco PHPJunky

Marco PHPJunky

23/07/2007 13:15:00
Quote Anchor link
misschien is het handig voor je om eerst te beginnen met een makkelijker script / idee dan deze...

voorbeeld:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?PHP
session_start();
include("config.php");

if(isset($_POST['submit'])) { // alleen als er ook echt gedrukt is.....
// Variable vullen.....

$gebruikersnaam = $_POST['gebruikersnaam'];
$wachtwoord = $_POST['wachtwoord'];
// SQL Query uitvoeren......
$queryophaal = mysql_query("SELECT * FROM members WHERE gebruikersnaam = '".$gebruikersnaam."' AND wachtwoord = '".$wachtwoord."' AND geactiveerd = 1");
$result = mysql_fetch_assoc($queryophaal);

if(!$result){ // Controlle....
print '
Gebruikersnaam en/of Wachtwoord is/zijn incorrect. Of je bent vergeten om je account te activeren...<br><br><a href="?gebruikersnaam=$gebruikersnaam">Ga terug</a>'
;
return false;
}
else { // Als er gewoon goed is ingelogd...
$login = 1;
$_SESSION['data'] = $result;
header("Location: index.php");
}
}
else {

// Als er niet geklikt is gewoon formulier weergeven

?>


Groetjes & succes
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marco PHPJunky
 
EricW.

EricW.

23/07/2007 13:42:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 23.07.2007 13:04:
Er mag helemaal niets vóór de php staan. Niets dus, zelfs geen spatie.


er staat ook niets voor ik snap er niets meer van en als ik iets verandert werk het ook niet meer pffffffffffffff
 
- wes  -

- wes -

23/07/2007 13:48:00
Quote Anchor link
post eens van je code de 1e 6 regels. dus vanaf het begin
 
EricW.

EricW.

23/07/2007 14:20:00
Quote Anchor link
wes schreef op 23.07.2007 13:48:
post eens van je code de 1e 6 regels. dus vanaf het begin


ja dat heb ik gedaan maar dan krijg ik deze fout


Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/sis0049/domains/dj-harm.nl/public_html/ad69/site/lid/login.php:1) in /home/sis0049/domains/dj-harm.nl/public_html/ad69/site/lid/login.php on line 2
&#65279;
maar als ik dan weer terug ga naar index ben ik wel ingelog
 
- wes  -

- wes -

23/07/2007 14:40:00
Quote Anchor link
nee, post de 1e 6 regels van je code
 
Niels Janssen

Niels Janssen

23/07/2007 15:08:00
Quote Anchor link
Hoeveel keer in je code komt er session_start() voor als ik vragen mag?
 
EricW.

EricW.

23/07/2007 15:55:00
Quote Anchor link
1x in de indexphp, inlog.php, loguit.php, priveberichten,php en wijzig.php
 
- wes  -

- wes -

23/07/2007 15:56:00
Quote Anchor link
ErikW.. doe nou ... even je 1e 6 regels van je pagina hier neerzetten... aub...
 
- SanThe -

- SanThe -

23/07/2007 16:10:00
Quote Anchor link
Als je zoiets hebt werkt het dus NIET:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Naam:

Wachtwoord:

<?php
session_start();
require("config.php");
//  rest van het script
?>
 
Niels Janssen

Niels Janssen

23/07/2007 16:12:00
Quote Anchor link
Oke, zoals wes zei, post eens van al die bestanden de eerste 6 regels. Niet van de output maar van de code zelf.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.