Membersysteem ( PHP + MySql )

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2 3 4

Jens V

Jens V

23/07/2007 19:23:00
Quote Anchor link
Kan het niet zijn dat je je login.php pagina ergens in include?
Dus dat je pagina bv dit is: index.php?module=login ?
Want dan heb je ook output voor je session_start of wat dan ook staan...

Jens
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 07:19:29
 
EricW.

EricW.

23/07/2007 19:45:00
Quote Anchor link
Oke weet iemand dan een goed inlog script hier bij hphhulp
 
EricW.

EricW.

23/07/2007 19:46:00
Quote Anchor link
sorrie phphulp
 
Chris

Chris

23/07/2007 20:15:00
Quote Anchor link
EricW -> Dit geld als bumpen. Als je iets wilt bewerken uit je post, druk dan op het bewerken teken.

Kijk bijvoorbeeld even bij phpmylogon. Bij "PHP Zoeken" aan de linkerkant, typ je in login, en dan PHP scripts.
 
EricW.

EricW.

23/07/2007 21:09:00
Quote Anchor link
Snik snik wil mij niemand uit de brand helpen
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

23/07/2007 21:12:00
Quote Anchor link
Lees deze tutorial over inlogscripts maar eens door, dan heb je een beginnetje.
 
Mark L

Mark L

23/07/2007 21:27:00
Quote Anchor link
Even oude koeien uit de sloot halen:

SanThe schreef op 23.07.2007 00:00:
En om Mark even gelijk te geven:
$login = 1;
session_register("login");

Is antiek. Doe het zo:
$_SESSION['login'] = 1;

SanThe, ik wist ook al dat jij dat zou gaan zeggen :P

wes schreef op 23.07.2007 11:25:
Behalve ikzelf is verder niemand hier helderziend. Help ons om je te helpen


Zie mijn post om 22.07.2007 23:00 (oké, helderziendheid en voorspellende gaven zijn niet hetzelfde... maar ze lijken wel op elkaar :P)
 
Harm

Harm

23/07/2007 21:32:00
Quote Anchor link
Bedankt allemaal maar hij werkt nog niet :(
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

23/07/2007 21:42:00
Quote Anchor link
Wat werkt er precies niet? Wat voor errors krijg je? Welk script gebruik je? Meer info graag!
 
- SanThe -

- SanThe -

23/07/2007 22:45:00
Quote Anchor link
Wat ik mij nou afvraag: Die error blijft steeds terugkomen. Maar wat gebeurt er als je onderstaand scriptje even op jouw server zet en het op dezelfde manier aanroept? Zit je niet in een pagina van de host met een include of weet ik wat?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
session_start();

echo 'Hallo PHP-Hulpers';
?>
 
Harm

Harm

24/07/2007 08:08:00
Quote Anchor link
Hij geeft deze error:


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/sis0049/domains/dj-harm.nl/public_html/ad69/site/lid/config.php:1) in /home/sis0049/domains/dj-harm.nl/public_html/ad69/site/lid/login.php on line 21
 
- wes  -

- wes -

24/07/2007 08:39:00
Quote Anchor link
knap, met 5 regels toch een fout op regel 21 weten te krijgen, denk dan santhe gelijk heeft
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.