Membersysteem ( PHP + MySql )

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »

EricW.

EricW.

23/07/2007 16:13:00
Quote Anchor link
wes schreef op 23.07.2007 15:56:
ErikW.. doe nou ... even je 1e 6 regels van je pagina hier neerzetten... aub...


dit zijn de eerste 6 regels van login.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
session_start();

require("config.php");

if($submit){
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 00:24:22
 
- wes  -

- wes -

23/07/2007 16:19:00
Quote Anchor link
er staat een spatie achter <? , sloop die er es uit
 
EricW.

EricW.

23/07/2007 16:28:00
Quote Anchor link
wes schreef op 23.07.2007 16:19:
er staat een spatie achter <? , sloop die er es uit


bedoel je zo

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?session_start();
 
- SanThe -

- SanThe -

23/07/2007 16:32:00
Quote Anchor link
Nee gewoon zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
Hier dus helemaal niks. Geen lege regel, geen spatie, niks.
<?php
session_start();
// rest
?>
 
Hipska BE

Hipska BE

23/07/2007 16:44:00
Quote Anchor link
het staat er letterlijk: Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/sis0049/domains/dj-harm.nl/public_html/ad69/site/lid/login.php:1) in /home/sis0049/domains/dj-harm.nl/public_html/ad69/site/lid/login.php on line 2

Dus op lijn 1 zit er al output! (een tab, spatie, enter, echo, ...)

Overigens zal je later nog zo'n error hebben..
Op lijn 35 namelijk, daar staat header() maar ervoor op lijn 22 heb je al een echo gedaan met je stylesheet.
 
EricW.

EricW.

23/07/2007 17:01:00
Quote Anchor link
Tja heb ik ook algeprobeert dan krijg ik deze melding:

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/sis0049/domains/dj-harm.nl/public_html/ad69/site/lid/login.php:1) in /home/sis0049/domains/dj-harm.nl/public_html/ad69/site/lid/login.php on line 2
&#65279;
kijk hier maar eens er zin nog een inlog op 2x test
http://www.dj-harm.nl/ad69/site/lid/index
 
EricW.

EricW.

23/07/2007 17:02:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
<?php
session_start();

require("config.php");

if($submit){

$query = mysql_query("SELECT * FROM members WHERE gebruikersnaam = '$gebruikersnaam' AND wachtwoord = '$wachtwoord' AND geactiveerd = '1'");
$result = mysql_num_rows($query);

if(!$result){
$a = "Gebruikersnaam en/of Wachtwoord is/zijn incorrect. Of je bent vergeten om je account te activeren...<br><br><a href=\"?gebruikersnaam=$gebruikersnaam\">Ga terug</a>";
}

else{
while($object = mysql_fetch_object($query)){
$memberid = $object->memberid;
}

$login = 1;
session_register("login");
session_register("memberid");
header("Location: index.php");
}
}

else{
// Verwijder deze comment en de onderstaande regel als je een eigen stylesheet gebruikt...
echo "<link rel=\"stylesheet\" content=\"text/css\" href=\"style.css\">";


if(!$login){
$a = "<form method=\"POST\" action=\"$PHP_SELF\">
  <input type=\"hidden\" name=\"submit\" value=\"1\">
  Naam:<br>
  <input type=\"text\" name=\"gebruikersnaam\" size=\"20\" value=\"$gebruikersnaam\"><br>
  Wachtwoord:<br>
  <input type=\"password\" name=\"wachtwoord\" size=\"20\"><br>
  <input type=\"submit\" value=\"Login\"> <input type=\"reset\" value=\"Aanmelden\"
  onclick=\"document.location.href=('aanmelden.php')\">
</form>"
;
}

else{
header("Location: index.php");
}
}

// Op de plaats in je layout waar je het inlogformulier wilt hebben doe je ( echo $a; )
echo $a;
?>
 
Hipska BE

Hipska BE

23/07/2007 17:05:00
Quote Anchor link
het staat er letterlijk: Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/sis0049/domains/dj-harm.nl/public_html/ad69/site/lid/login.php:1) in /home/sis0049/domains/dj-harm.nl/public_html/ad69/site/lid/login.php on line 2

Dus op lijn 1 zit er al output! (een tab, spatie, enter, echo, ...)

Overigens zal je later nog zo'n error hebben..
Op lijn 41 namelijk, daar staat header() maar ervoor op lijn 26 heb je al een echo gedaan met je stylesheet.
 
- SanThe -

- SanThe -

23/07/2007 17:06:00
Quote Anchor link
Waar komt dit: &#65279; vandaan?
 
Frank -

Frank -

23/07/2007 17:09:00
Quote Anchor link
Offtopic:
if($submit){
Het is te hopen dat dit nooit gaat werken. Mocht dat wel zo zijn, dat slaat het begrip 'veiligheid' in elk geval nergens op. Dit script is zo lek als een mandje! Hoe snel moet jouw site worden gehackt?
 
EricW.

EricW.

23/07/2007 17:18:00
Quote Anchor link
o snik snik dus alle moeite voor niets
 
- SanThe -

- SanThe -

23/07/2007 17:26:00
Quote Anchor link
EricW. schreef op 23.07.2007 17:18:
o snik snik dus alle moeite voor niets

Onzin. Het is blijkbaar een oud script dus je zal er aardig wat aan kunnen verbeteren.
 
EricW.

EricW.

23/07/2007 17:49:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 23.07.2007 17:26:
EricW. schreef op 23.07.2007 17:18:
o snik snik dus alle moeite voor niets

Onzin. Het is blijkbaar een oud script dus je zal er aardig wat aan kunnen verbeteren.


oke dat is mieschien zo mar ik krijg het niet voor elkaar heb er heel wat uren in zitten pfffffffff en nog niets verder ik blijf op dit probleem steken dus wie wil deze script updata tot hij goed wekt en veilig is wie gaat deze uitdaging aan laat het mij maar eens weten dan mail ik jou het gehele script
 
- SanThe -

- SanThe -

23/07/2007 17:56:00
Quote Anchor link
Hoe groot is het en hoeveel files heeft het?
 
EricW.

EricW.

23/07/2007 18:10:00
Quote Anchor link
het is niet zo groot 34 bestanden, 2 mappen 47,81kB (48954 bytes) het zo gedownload dus help mij aub
 
Hipska BE

Hipska BE

23/07/2007 18:10:00
Quote Anchor link
zoek anders een goed login script hier op phphulp, er zijn er genoeg ;-)
 
EricW.

EricW.

23/07/2007 18:13:00
Quote Anchor link
Hipska schreef op 23.07.2007 18:10:
zoek anders een goed login script hier op phphulp, er zijn er genoeg ;-)


dus het lig alleen aan de login
 
Hipska BE

Hipska BE

23/07/2007 18:16:00
Quote Anchor link
het is gewoon allemaal heel oude code die op de meeste servers (om veiligheidsredenen) niet meer zou mogen werken.
 
Harm

Harm

23/07/2007 18:49:00
Quote Anchor link
Hipska schreef op 23.07.2007 18:10:
zoek anders een goed login script hier op phphulp, er zijn er genoeg ;-)



Idd, er zijn er wel veel maar. Ze geven allemaal foutmelding (session_start)
 
Frank -

Frank -

23/07/2007 18:56:00
Quote Anchor link
HarmW schreef op 23.07.2007 18:49:
Hipska schreef op 23.07.2007 18:10:
zoek anders een goed login script hier op phphulp, er zijn er genoeg ;-)



Idd, er zijn er wel veel maar. Ze geven allemaal foutmelding (session_start)
Dan heb ik het vermoeden dat jij in alle gevallen dezelfde fout maakt: output naar de browser sturen voordat de sessie is aangemaakt...

Tip: Gebruik een template engine, dan heb bestaat de fout met 'headers already sent' helemaal niet meer! Ik ken het probleem alleen maar 'van horen zeggen', heb het nog nooit bij de hand gehad.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.