Membersysteem ( PHP + MySql )

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 3 4 volgende »

EricW.

EricW.

22/07/2007 22:17:00
Quote Anchor link
Ik nog een probleem ik krijg elkeer deze fout melding

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/sis0049/domains/dj-harm.nl/public_html/ad69/site/lid/login.php:1) in /home/sis0049/domains/dj-harm.nl/public_html/ad69/site/lid/login.php on line 2
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 03:42:49
 
- -

- -

22/07/2007 22:17:00
 
EricW.

EricW.

22/07/2007 22:21:00
Quote Anchor link
Oke maar hoe los ik dit op
 
- SanThe -

- SanThe -

22/07/2007 22:26:00
Quote Anchor link
Door geen output te geven vóór de headers.
 
Danny K

Danny K

22/07/2007 22:29:00
Quote Anchor link
Edit:
Iemand was eerder
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Danny K
 
EricW.

EricW.

22/07/2007 22:36:00
Quote Anchor link
Hallo dit is mijn inlog.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
<?
session_start();

require("config.php");

if($submit){

$query = mysql_query("SELECT * FROM members WHERE gebruikersnaam = '$gebruikersnaam' AND wachtwoord = '$wachtwoord' AND geactiveerd = '1'");
$result = mysql_num_rows($query);

if(!$result){
$a = "Gebruikersnaam en/of Wachtwoord is/zijn incorrect. Of je bent vergeten om je account te activeren...<br><br><a href=\"?gebruikersnaam=$gebruikersnaam\">Ga terug</a>";
}

else{
while($object = mysql_fetch_object($query)){
$memberid = $object->memberid;
}

$login = 1;
session_register("login");
session_register("memberid");
header("Location: index.php");

}
}

else{
// Verwijder deze comment en de onderstaande regel als je een eigen stylesheet gebruikt...
echo "<link rel=\"stylesheet\" content=\"text/css\" href=\"style.css\">";


if(!$login){
$a = "<form method=\"POST\" action=\"$PHP_SELF\">
  <input type=\"hidden\" name=\"submit\" value=\"1\">
  Naam:<br>
  <input type=\"text\" name=\"gebruikersnaam\" size=\"20\" value=\"$gebruikersnaam\"><br>
  Wachtwoord:<br>
  <input type=\"password\" name=\"wachtwoord\" size=\"20\"><br>
  <input type=\"submit\" value=\"Login\"> <input type=\"reset\" value=\"Aanmelden\"
  onclick=\"document.location.href=('aanmelden.php')\">
</form>"
;
}

else{
header("Location: index.php");
}
}

// Op de plaats in je layout waar je het inlogformulier wilt hebben doe je ( echo $a; )
echo $a;
?>
 
- -

- -

22/07/2007 22:43:00
Quote Anchor link
Dan staat er een spatie, een enter of echte code voor je eerste PHP tag.
 
EricW.

EricW.

22/07/2007 22:49:00
Quote Anchor link
Heb gekeken maar staat niets voor

Met alle PHP scripts krijg ik de foutmelding met session_start hoe kan dit dan?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door EricW.
 
Mark L

Mark L

22/07/2007 23:00:00
Quote Anchor link
word er in je config.php ook geen output gegeven? (spatie voor OF na script)

Edit:

Ik heb voorspellende gaven... en voorspel dat er iemand in de nabije (wat een woord) toekomst iets over de session_register gaat zeggen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mark L
 
EricW.

EricW.

22/07/2007 23:09:00
Quote Anchor link
ga maar eens hier na toe heb nu nog een wacht woord en inlog op staan 2x test
http://www.dj-harm.nl/ad69/site/lid/login.php

Hier is de code van config.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?
$host
= "localhost";
$user = "HERE";
$pass = "HERE";
$db = "HERE";

mysql_connect($host,$user,$pass) or die(mysql_error());
mysql_select_db($db);

// Webmaster gegevens
$webmaster_email = "[email protected]";
$webmaster_url = "http://www.dj-harm.nl/ad69/site/lid/index";

// Waar het script zich bevindt ( Zonder / op het einde )
$script_url = "http://www.dj-harm.nl/ad69/site/lid/index";

// Maximaal aantal PB's in een inbox
$maxpm = 50;

// Accounts activeren
// 0 = Zelf activeren ( d.m.v PHPMyAdmin/MySql Front )
// 1 = Activeringsmail sturen
// 2 = Automatisch activeren

$actmail = 0;

?>
 
EricW.

EricW.

22/07/2007 23:23:00
Quote Anchor link
wanneer ik op login druk krijg ik deze foutmelding

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/sis0049/domains/dj-harm.nl/public_html/ad69/site/lid/config.php:1) in /home/sis0049/domains/dj-harm.nl/public_html/ad69/site/lid/login.php on line 21
 
- SanThe -

- SanThe -

23/07/2007 00:00:00
Quote Anchor link
En wat staat er vóór je <? tag? En maak daar gelijk even <?php van.
En om Mark even gelijk te geven:
$login = 1;
session_register("login");

Is antiek. Doe het zo:
$_SESSION['login'] = 1;
 
EricW.

EricW.

23/07/2007 00:18:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 23.07.2007 00:00:
En wat staat er vóór je <? tag? En maak daar gelijk even <?php van.
En om Mark even gelijk te geven:
$login = 1;
session_register("login");

Is antiek. Doe het zo:
$_SESSION['login'] = 1;


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php  moet dit aan het begin en aan het eind

$login = 1;
session_register("login");

ook geprobeert maar blijft fout gaan
 
EricW.

EricW.

23/07/2007 00:29:00
Quote Anchor link
&#65279;oke heb ik ( $_SESSION['login'] = 1; ) gedaan nu krijg ik nog deze fout melding
Warning: session_register() [function.session-register]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/sis0049/domains/dj-harm.nl/public_html/ad69/site/lid/login.php:1) in /home/sis0049/domains/dj-harm.nl/public_html/ad69/site/lid/login.php on line 18

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/sis0049/domains/dj-harm.nl/public_html/ad69/site/lid/login.php:1) in /home/sis0049/domains/dj-harm.nl/public_html/ad69/site/lid/login.php on line 19
 
- SanThe -

- SanThe -

23/07/2007 00:47:00
Quote Anchor link
Als je $_SESSION['login'] = 1 gebruikt heb je session_register() niet meer nodig,
 
EricW.

EricW.

23/07/2007 01:12:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 23.07.2007 00:47:
Als je $_SESSION['login'] = 1 gebruikt heb je session_register() niet meer nodig,


blijft fout gaan
 
- SanThe -

- SanThe -

23/07/2007 01:21:00
Quote Anchor link
EricW. schreef op 23.07.2007 01:12:
blijft fout gaan

Beetje info kan geen kwaad.
 
EricW.

EricW.

23/07/2007 01:40:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 23.07.2007 01:21:
EricW. schreef op 23.07.2007 01:12:
blijft fout gaan

Beetje info kan geen kwaad.


oke wanneer ik inlog krijg ik de volgende scherm

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/sis0049/domains/dj-harm.nl/public_html/ad69/site/lid/config.php:1) in /home/sis0049/domains/dj-harm.nl/public_html/ad69/site/lid/login.php on line 21

maar als weer terug ga naar index dan ben ik wel ingelog maar ik krijg altijd eerst de fout melding

http://www.dj-harm.nl/ad69/site/lid/login.php
om in de site te komen inloggen met 2x test
 
Harm

Harm

23/07/2007 10:03:00
Quote Anchor link
Is het gebruikelijk dat session_start altijd zulke problemen geeft?
 
- wes  -

- wes -

23/07/2007 10:04:00
Quote Anchor link
Bij PHP beginners... altijd wel eigenlijk

iets bovenaan een pagina zetten is namelijk hogeschool PHP en heb je minstens 4 jaar ervaring voor nodig
 
EricW.

EricW.

23/07/2007 10:11:00
Quote Anchor link
Haha ik met nog 4 maand ervaring krijg dat ook niet voor elkaar dus help help
 

Pagina: 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.