memory

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »
Maestro Roboroads

Maestro Roboroads

24/07/2010 18:36:36
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een PHPscriptje, maar als ik het script probeer te runnen krijg ik deze error:
Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to allocate 30720 bytes)

Ik heb geprobeerd met ini_set("memory_limit","24M"); de memory limit te verhogen, Maar tot 500M werkt nog steeds helemaal niks. EDIT: Ook verandert er niks.

Volgens NotePad++ is mijn bestandje (maar) 1214 bytes en heeft 45 regels, waarvan 3 leeg zijn.

heeft iemand een oplossing op mijn probleem, of hebben jullie meer info nodig..?

UPDATE 1, 2.
Het script checkt of je bent ingelogd, je mail geactiveerd is en of je PowerPlayer bent (dat ben je als je betaald hebt voor extra opties):
(is weet dat ik niet inspring, en dat het slordig is)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
<?
$checksql
= "SELECT * FROM accounts WHERE id = '".mysql_real_escape_string($_SESSION['id'])."' AND pass = '".mysql_real_escape_string($_SESSION['pass'])."'";
$checkres = mysql_query($checksql);
if(mysql_num_rows($checkres) == 0){
unset($_SESSION['id']);
unset($_SESSION['naam']);
unset($_SESSION['pass']);
echo '
<html>
    <Title>...</title>
    <head>
    <script language="JavaScript">
<!--
function omleiding(){
location=\'index.php\'
}
//-->  
</script>

    </head>
    <body onLoad="setTimeout(\'omleiding()\',1);">  
    </body>
    </html>
'
;
exit();
}


$rowacc = mysql_fetch_assoc($checkres);
if($rowacc['activatie'] != "actief"){
include 'activeer_mail.php';
exit();
}


if($rowacc['ppd'] >= date('Ymd')){
$ppupd = "UPDATE `randomnumber`.`accounts` SET pp = '1' WHERE id = '".mysql_real_escape_string($_SESSION['id'])."'";
}
else{
$ppupd = "UPDATE `randomnumber`.`accounts` SET pp = '0' WHERE id = '".mysql_real_escape_string($_SESSION['id'])."'";
}

if($rowacc['punten'] < 0){
$ppupd2 = "UPDATE `randomnumber`.`accounts` SET punten = '0' WHERE id = '".mysql_real_escape_string($_SESSION['id'])."'";
mysql_query($ppupd2);
}

mysql_query($ppupd);
?>

Hij geeft de fout op regel 40

het enige wat ik doe, voor ik de pagina include is session_starten en de databaseconnect includen (alleen verbinden met de database):
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<? session_start();
include 'dbcfg.php';
include 'safecheck.php';
?>


Alvast bedankt :)
Ro
Gewijzigd op 24/07/2010 20:59:36 door Maestro Roboroads
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 13:14:18
 
Joren de Wit

Joren de Wit

24/07/2010 18:40:10
Quote Anchor link
Het gaat niet om de grootte van je script of het aantal regels. Zelfs met een paar regels kun je een script al om zeep helpen: denk aan een oneindige loop...

Nee, blijkbaar probeer je in je script iets te doen dat zo veel geheugen in beslag neemt, dat je deze foutmelding krijgt. Laat eens wat van je scriptje zien?
 

24/07/2010 18:41:14
Quote Anchor link
Dat ie een memory fout geeft ligt niet aan hoe groot het bestand is, maar aan wat het doet. Memory fouten ontstaan vaak bij 'beeldbewerking'. Wat doet jou script?
 
Maestro Roboroads

Maestro Roboroads

24/07/2010 18:44:51
Quote Anchor link
Update in 1e post ;)
 
Joren de Wit

Joren de Wit

24/07/2010 18:57:21
Quote Anchor link
Ik zie zo in eerste instantie geen gekke dingen. Je zou eens wat delen van je script weg kunnen laten en het dan uitvoeren om te zien waar het probleem zit?
 

24/07/2010 20:18:04
Quote Anchor link
Het zit niet in dit bestand, of je hebt te het niet gekopieerd en hier geplakt, want er moet nog wat boven zitten.
Verder moet je effe goed opletten dat je het juiste bestand te pakken hebt, en op welke regel de error ontstaat en dat door includes de regelnummers veranderd. Je moet dus dit bestand en de include als een bestand zien.
En veranderde de foutmelding toen je de memory limit omhoog gooide?
 
Mark L

Mark L

24/07/2010 20:37:21
Quote Anchor link
Het enige dat ik kan verzinnen wat in deze code die fout op zou kunnen leveren, is dat het stukje code wat hier uitgevoerd word ook 'activeer_mail.php' is. Dan krijg je dus als $rowacc['activatie'] != "actief", een oneindige loop. Hij blijft dan namelijk activeer_mail.php includen. En opnieuw en opnieuw.
 
Maestro Roboroads

Maestro Roboroads

24/07/2010 20:57:03
Quote Anchor link
@karl ik heb het stukkie code dat er nog boven zit voordat ik het include ook in mn 1e post gezet. (dit is namelijk een bestand om te includen).
En btw: Als ik de ini set, Verandert er hélémaal niks ;)
Ik kan word op de pagina waarop geinclude word een ini gaan setten, maar mn site bestaat uit heel wat pagina's die een safecheck hebben.

@mark Dat doet hij toch maar 1x..? Ik exit hem daarna, dus.. Moet er misschien include_once in..?
EDIT: Include_once werkt niet..
Gewijzigd op 24/07/2010 21:13:20 door Maestro Roboroads
 
Mark L

Mark L

24/07/2010 22:02:07
Quote Anchor link
@ Roboroads:

De loop geld alleen als jouw stuk code ook activeer_mail.php is. Als dat zo is, dan begrijp ik je include niet. Want dan is dat zinloos. Dan voer je een stuk opnieuw uit, wat je al hebt uitgevoerd. Dit zou dan oneindig doorgaan.
De exit zou pas uitgevoerd nadat de oneindige loop van includes klaar zou zijn. Dus deze word niet uitgevoerd. Maar een include_once zou moeten werken. Zo niet; dan is dit niet het probleem.
 
Maestro Roboroads

Maestro Roboroads

24/07/2010 22:06:19
Quote Anchor link
Wachteven! Ik snap wat je bedoelt! Omg, dat ik er niet eerder aan geedacht had.. safecheck word inderdaad geinclude op mail_activeren ;)

Dankje!
 
Mark L

Mark L

24/07/2010 22:09:22
Quote Anchor link
Werkt het nu wel dan?
 
Maestro Roboroads

Maestro Roboroads

24/07/2010 22:10:18
Quote Anchor link
Jha, Ik moest even de include van safecheck eruit halen, Nu werkt alles prima! nogmaals bedankt ;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.