Menu buttons

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »
D B

D B

10/01/2013 22:13:45
Quote Anchor link
Hallo allen,

Ik ben bezig om een site te maken.
Ik werk nu met een iframepje om door middel van 3 bestanden mijn menu te laten zien / openklappen.
Nu is mijn vraag hoe ik dit het beste 'scriptsgewijs' op kan lossen (javascript/php/html)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="menu.css">
<div class="button"><a href=home.php target=contentframe>Home</a></div>
<div class="button"><a href="http://bierens42.woelmuis.nl/output/clubinfo.php" target=contentframe>Clubinfo</a></div>
<div class="button"><a href="http://bierens42.woelmuis.nl/output/afgelastingen.php" target=contentframe>Afgelastingen</a></div>
//Als ik hierop klik opent alles tussen * en *
<div class="button"><a href=menusenioren.php target=menuframe>Senioren</a></div>
<div class="button" id="buttona"><a href="http://bierens42.woelmuis.nl/output/programmasenioren1.php" target=contentframe>Programma</a></div>
<div class="button" id="buttona"><a href="http://bierens42.woelmuis.nl/output/uitslagensenioren1.php" target=contentframe>Uitslagen</a></div>
*
<div class="button" id="buttona"><a href="http://bierens42.woelmuis.nl/output/standmaken.php?competitie=ZSC 1&soort=Competitie&deel=" target=contentframe>ZSC 1</a></div>
<div class="button" id="buttona"><a href="http://bierens42.woelmuis.nl/output/standmaken.php?competitie=ZSC 2&soort=Competitie&deel=" target=contentframe>ZSC 2</a></div>
<div class="button" id="buttona"><a href="http://bierens42.woelmuis.nl/output/standmaken.php?competitie=ZSC 3&soort=Competitie&deel=" target=contentframe>ZSC 3</a></div>
<div class="button" id="buttona"><a href="http://bierens42.woelmuis.nl/output/standmaken.php?competitie=ZSC 4&soort=Competitie&deel=" target=contentframe>ZSC 4</a></div>
<div class="button" id="buttona"><a href="http://bierens42.woelmuis.nl/output/standmaken.php?competitie=ZSC 5&soort=Competitie&deel=" target=contentframe>ZSC 5</a></div>
<div class="button" id="buttona"><a href="http://bierens42.woelmuis.nl/output/standmaken.php?competitie=ZSC Dames 1&soort=Competitie&deel=najaar" target=contentframe>ZSC Dames 1</a></div>
<div class="button" id="buttona"><a href="http://bierens42.woelmuis.nl/output/standmaken.php?competitie=ZSC Veteranen&soort=Competitie&deel=" target=contentframe>Veteranen</a></div>
*
 //Als ik hierop klik opent alles tussen **
<div class="button"><a href=menujunioren.php target=menuframe>Junioren</a></div>
<div class="button" id="buttona"><a href="http://bierens42.woelmuis.nl/output/programmajunioren1.php" target=contentframe>Programma</a></div>
<div class="button" id="buttona"><a href="http://bierens42.woelmuis.nl/output/uitslagenjunioren1.php" target=contentframe>Uitslagen</a></div>
**
<div class="button" id="buttona"><a href="http://bierens42.woelmuis.nl/output/standmaken.php?competitie=ZSC A1&soort=Competitie&deel=" target=contentframe>ZSC A1</a></div>
<div class="button" id="buttona"><a href="http://bierens42.woelmuis.nl/output/standmaken.php?competitie=ZSC B1&soort=Competitie&deel=" target=contentframe>ZSC B1</a></div>
<div class="button" id="buttona"><a href="http://bierens42.woelmuis.nl/output/standmaken.php?competitie=ZSC C1&soort=Competitie&deel=" target=contentframe>ZSC C1</a></div>
<div class="button" id="buttona"><a href="http://bierens42.woelmuis.nl/output/standmaken.php?competitie=ZSC C2&soort=Competitie&deel=najaar" target=contentframe>ZSC C2</a></div>
<div class="button" id="buttona"><a href="http://bierens42.woelmuis.nl/output/standmaken.php?competitie=ZSC D1&soort=Competitie&deel=najaar" target=contentframe>ZSC D1</a></div>
<div class="button" id="buttona"><a href="http://bierens42.woelmuis.nl/output/standmaken.php?competitie=ZSC D2&soort=Competitie&deel=najaar" target=contentframe>ZSC D2</a></div>
<div class="button" id="buttona"><a href="http://bierens42.woelmuis.nl/output/standmaken.php?competitie=ZSC D2&soort=Competitie&deel=najaar" target=contentframe>ZSC E1</a></div>
<div class="button" id="buttona"><a href="http://bierens42.woelmuis.nl/output/standmaken.php?competitie=ZSC D2&soort=Competitie&deel=najaar" target=contentframe>ZSC E2</a></div>
<div class="button" id="buttona"><a href="http://bierens42.woelmuis.nl/output/standmaken.php?competitie=ZSC D2&soort=Competitie&deel=najaar" target=contentframe>ZSC F1</a></div>
<div class="button" id="buttona"><a href="http://bierens42.woelmuis.nl/output/standmaken.php?competitie=ZSC D2&soort=Competitie&deel=najaar" target=contentframe>ZSC F2</a></div>
<div class="button" id="buttona"><a href="http://bierens42.woelmuis.nl/output/standmaken.php?competitie=ZSC D2&soort=Competitie&deel=najaar" target=contentframe>ZSC F3</a></div>
<div class="button" id="buttona"><a href="http://bierens42.woelmuis.nl/output/standmaken.php?competitie=ZSC D2&soort=Competitie&deel=najaar" target=contentframe>ZSC Mini 1</a></div>
<div class="button" id="buttona"><a href="http://bierens42.woelmuis.nl/output/standmaken.php?competitie=ZSC D2&soort=Competitie&deel=najaar" target=contentframe>ZSC Mini 2</a></div>
**
<div class="button"><a href=sponsors.php target=contentframe>Sponsors</a></div>
<div class="button"><a href=fotos.php target=contentframe>Foto's</a></div>
<div class="button"><a href=supver.php target=contentframe>Sup. Vereniging</a></div>


Alvast hartelijk bedankt voor het meedenken!
Gewijzigd op 10/01/2013 22:27:02 door D B
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 00:34:14
 
Wouter J

Wouter J

10/01/2013 22:24:42
Quote Anchor link
1. Wat wil je?
2. Wat heb je al geprobeerd?
3. javascript/php/html dan noem je wel 3 talen die wel iets met elkaar gemeen hebben, maar totaal verschillend zijn, welke wil je?
4. Kijk eens naar de HTML tags en hun betekenissen, een menu hoort in een lijst thuis.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/01/2013 22:25:55
Quote Anchor link
Is het niet verstandig om eens te kijken naar lists om je menu in op te maken (ul/li)? Dit is zo veel flexibeler in combinatie met CSS en :hover acties.

Ook zie ik dat je Woelmuis gebruikt, vergeet niet dat die hun server al 4 jaar niet geupdated hebben, en dat ze veel functionaliteit missen.
 
D B

D B

10/01/2013 22:32:01
Quote Anchor link
Beide bedankt voor de reactie!

@WouterJ
Ik heb het nu doormiddel van puur html met css, maar nu roep ik dus een iframe op en dit lijkt me niet het beste.
1) Mijn menu bij Junioren en bij Senioren uit laten klappen zodat dan de teams zichtbaar worden
2) Ik heb alles al 'netjes'(in IE) opgemaakt in html/css
3) I know, maar ben begonnen met html en las wat over javascript (waar ik zelf helemaal geen kaas van gegeten heb)
4) Op dit punt was ik inderdaad uitgekomen, maar toen zag ik dat er met javascript ook veel mogelijk was en dacht ik om me daar wat meer in te verdiepen

@Aar
1) Het list (ul/li) heb ik inderdaad nog niet gebruikt (daar was ik nu eigenlijk op uit gekomen) en toen dacht ik/en las ik, over javascript.
2) Woelmuis gebruik ik puur als testserver :)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/01/2013 22:35:33
Quote Anchor link
Javascript is iets waar je het laatste naar moet kijken. Met CSS kan je al complete uitklapmenu's maken.

Als testserver zou ik Woelmuis zeker niet gebruiken, omdat je tegen tekorten aan kan lopen. Gebruik dan WAMPP of een beveiligd-subdomeintje op je hosting.
 
Wouter J

Wouter J

10/01/2013 22:40:46
Quote Anchor link
Ehhh, Danny. JavaScript is een tool waarmee je interactie met de gebruiker kunt toevoegen aan je website, het is niet of het een of het ander, goede semantische HTML is taak 1 van elk HTML en CSS script dat je maakt.

Tevens moet je dit met HTML en CSS alleen doen, zie bijv. deze tut: http://sceneone.nl/tips_tricks/drop_down_menu.php
 
D B

D B

10/01/2013 22:46:41
Quote Anchor link
Ik ga morgen eens goed naar die tutorial kijken.

Bedankt!

Toevoeging op 11/01/2013 10:06:54:

Ik ben nu een aardig eindje op weg.

Toch zit ik nog met een paar probleempjes.

1) Is het mogelijk om het drop-downmenu bij :active te zien ipv :hover?
2) Mijn :active (back-ground color veranderen) werkt nu niet meer? Wat doe ik daar fout?
3) Als ik mijn home als 'standaardactive' wil zetten, doe ik dit dan door deze in een aparte class te zetten?

Hieronder mijn scripts: [link]http://bierens42.woelmuis.nl/testsite[/link]

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
        <div id="menu">
            <ul id="menuul">
            <li><div class="button"><a href="home.php" target="contentframe">Home</a></div></li>
            <li><div class="button"><a href="http://bierens42.woelmuis.nl/output/clubinfo.php" target="contentframe">Clubinfo</a></div></li>
            <li><div class="button"><a href="http://bierens42.woelmuis.nl/output/afgelastingen.php" target="contentframe">Afgelastingen</a></div></li>
            <li>
            <div class="button"><a href="senioren.php" target="contentframe">Senioren</a></div>
            <ul>
            <li><div class="buttona"><a href="http://bierens42.woelmuis.nl/output/programmasenioren1.php" target="contentframe">Programma</a></div></li>
            <li><div class="buttona"><a href="http://bierens42.woelmuis.nl/output/uitslagensenioren1.php" target="contentframe">Uitslagen</a></div></li>
            <li><div class="buttona"><a href="http://bierens42.woelmuis.nl/output/standmaken.php?competitie=ZSC 1&amp;soort=Competitie&amp;deel=" target="contentframe">ZSC 1</a></div></li>
            <li><div class="buttona"><a href="http://bierens42.woelmuis.nl/output/standmaken.php?competitie=ZSC 2&amp;soort=Competitie&amp;deel=" target="contentframe">ZSC 2</a></div></li>
            <li><div class="buttona"><a href="http://bierens42.woelmuis.nl/output/standmaken.php?competitie=ZSC 3&amp;soort=Competitie&amp;deel=" target="contentframe">ZSC 3</a></div></li>
            <li><div class="buttona"><a href="http://bierens42.woelmuis.nl/output/standmaken.php?competitie=ZSC 4&amp;soort=Competitie&amp;deel=" target="contentframe">ZSC 4</a></div></li>
            <li><div class="buttona"><a href="http://bierens42.woelmuis.nl/output/standmaken.php?competitie=ZSC 5&amp;soort=Competitie&amp;deel=" target="contentframe">ZSC 5</a></div></li>
            <li><div class="buttona"><a href="http://bierens42.woelmuis.nl/output/standmaken.php?competitie=ZSC Dames 1&amp;soort=Competitie&amp;deel=najaar" target="contentframe">ZSC Dames 1</a></div></li>
            <li><div class="buttona"><a href="http://bierens42.woelmuis.nl/output/standmaken.php?competitie=ZSC Veteranen&amp;soort=Competitie&amp;deel=" target="contentframe">Veteranen</a></div></li>
            </ul>
            </li>
            <li>
            <div class="button"><a href="junioren.php" target="contentframe">Junioren</a></div>
            <ul>
            <li><div class="buttona"><a href="http://bierens42.woelmuis.nl/output/programmajunioren1.php" target="contentframe">Programma</a></div></li>
            <li><div class="buttona"><a href="http://bierens42.woelmuis.nl/output/uitslagenjunioren1.php" target="contentframe">Uitslagen</a></div></li>
            <li><div class="buttona"><a href="http://bierens42.woelmuis.nl/output/standmaken.php?competitie=ZSC A1&amp;soort=Competitie&amp;deel=" target="contentframe">ZSC A1</a></div></li>
            <li><div class="buttona"><a href="http://bierens42.woelmuis.nl/output/standmaken.php?competitie=ZSC B1&amp;soort=Competitie&amp;deel=" target="contentframe">ZSC B1</a></div></li>
            <li><div class="buttona"><a href="http://bierens42.woelmuis.nl/output/standmaken.php?competitie=ZSC C1&amp;soort=Competitie&amp;deel=" target="contentframe">ZSC C1</a></div></li>
            <li><div class="buttona"><a href="http://bierens42.woelmuis.nl/output/standmaken.php?competitie=ZSC C2&amp;soort=Competitie&amp;deel=najaar" target="contentframe">ZSC C2</a></div></li>
            <li><div class="buttona"><a href="http://bierens42.woelmuis.nl/output/standmaken.php?competitie=ZSC D1&amp;soort=Competitie&amp;deel=najaar" target="contentframe">ZSC D1</a></div></li>
            <li><div class="buttona"><a href="http://bierens42.woelmuis.nl/output/standmaken.php?competitie=ZSC D2&amp;soort=Competitie&amp;deel=najaar" target="contentframe">ZSC D2</a></div></li>
            <li><div class="buttona"><a href="http://bierens42.woelmuis.nl/output/standmaken.php?competitie=ZSC D2&amp;soort=Competitie&amp;deel=najaar" target="contentframe">ZSC E1</a></div></li>
            <li><div class="buttona"><a href="http://bierens42.woelmuis.nl/output/standmaken.php?competitie=ZSC D2&amp;soort=Competitie&amp;deel=najaar" target="contentframe">ZSC E2</a></div></li>
            <li><div class="buttona"><a href="http://bierens42.woelmuis.nl/output/standmaken.php?competitie=ZSC D2&amp;soort=Competitie&amp;deel=najaar" target="contentframe">ZSC F1</a></div></li>
            <li><div class="buttona"><a href="http://bierens42.woelmuis.nl/output/standmaken.php?competitie=ZSC D2&amp;soort=Competitie&amp;deel=najaar" target="contentframe">ZSC F2</a></div></li>
            <li><div class="buttona"><a href="http://bierens42.woelmuis.nl/output/standmaken.php?competitie=ZSC D2&amp;soort=Competitie&amp;deel=najaar" target="contentframe">ZSC F3</a></div></li>
            <li><div class="buttona"><a href="http://bierens42.woelmuis.nl/output/standmaken.php?competitie=ZSC D2&amp;soort=Competitie&amp;deel=najaar" target="contentframe">ZSC Mini 1</a></div></li>
            <li><div class="buttona"><a href="http://bierens42.woelmuis.nl/output/standmaken.php?competitie=ZSC D2&amp;soort=Competitie&amp;deel=najaar" target="contentframe">ZSC Mini 2</a></div></li>
            </ul>
            </li>
            <li><div class="button"><a href="sponsors.php" target="contentframe">Sponsors</a></div></li>
            <li><div class="button"><a href="fotos.php" target="contentframe">Foto's</a></div></li>
            <li><div class="button"><a href="supver.php" target="contentframe">Sup. Vereniging</a></div></li>
            </ul>
        </div>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
/*MENU*/

#menuul, #menuul ul {
    list-style:none;
    margin:0px;
    padding:0px;
}
#menuul li {
    width:120px;
}
#menuul ul {
    display:none;
}
#menuul li:hover ul {
    display:block;
}
#menuul li div.button {
    border-top:1px solid black;
    border-bottom:1px solid black;
    text-align:left;
    font-size:12px;
    height:16px;
    margin:1px 0 0 0;
}
#menuul li div.buttona {
    border-top:1px solid black;
    border-bottom:1px solid black;
    text-align:left;
    font-size:12px;
    height:16px;
    margin:1px 0 0 0;
}
#menuul li div.button a{
    padding-left:5px;
}
#menuul li div.buttona a{
    padding-left:40px;
}
#menuul li div.button a:link{
    background-color:#FFCC00;
    display:block;
    text-decoration:none;
}
#menuul li div.button a:visited{
    background-color:#FFCC00;
    display:block;
    text-decoration:none;
}
#menuul li div.button a:hover{
    background-color:#333333;
    display:block;
    text-decoration:none;
}
#menuul li div.button a:active{
    background-color:#333333;
    display:block;
    text-decoration:none;
}
#menuul li div.buttona a:link{
    background-color:#FFCC00;
    display:block;
    text-decoration:none;
}
#menuul li div.buttona a:visited{
    background-color:#FFCC00;
    display:block;
    text-decoration:none;
}
#menuul li div.buttona a:hover{
    background-color:#333333;
    display:block;
    text-decoration:none;
}
#menuul li div.buttona a:active{
    background-color:#333333;
    display:block;
    text-decoration:none;
}
/**/
 
Jack maessen

jack maessen

11/01/2013 16:59:05
Quote Anchor link
je bedoelt zoiets als :active menu; bij klikken rolt ie uit en blijven de subs staan
http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex17/ddaccordionmenu-glossy.htm
 
D B

D B

11/01/2013 17:12:21
Quote Anchor link
Zoiets inderdaad maar dit gebeurt dmv javascript of niet?
 
Jack maessen

jack maessen

11/01/2013 17:33:13
Quote Anchor link
ja daar zit een javascript achter
 
Wouter J

Wouter J

11/01/2013 19:08:51
Quote Anchor link
Danny, je hebt een verkeerd begrip van :active. :active betekend het moment dat je er op klikt. Wat jij wilt is de button stijlen als je op de pagina bent, in zo'n geval moet je met een CSS class werken.
 
D B

D B

11/01/2013 20:07:26
Quote Anchor link
@Wouter
Wat ik bedoel is dat ik nu bij :hover mijn submenu te zien krijg en vraag me ook af of het kan als ik op mijn hoofdmenu item klik ipv alleen erover heen gaan dus dacht ik :active ipv :hover (in mijn css) .

Eerst had ik ook kleursveranderingen bij :active maar die zie ik nu ook niet meer.

Hebben we het over dezelfde :active :)

Toevoeging op 11/01/2013 21:38:34:

@Wouter
Na je bericht nog eens gelezen te hebben denk ik dat ik weet waarover wij verschillend denken
Wat jij aangeeft met die class is als ik meerdere malen mijn menu aan roep door het gebruik van verschillende pagina's.

Nu heb ik mijn ontwerp zo dat eigenlijk alles in mijn index.php staat en dat alle links binnen de pagina (in een frame openen, voorheen toen ik zonder <ul> en <li> werkte werden dan mijn :active link en :visited dan ook een andere kleur.

Begrijp je het nog een beetje? :)

Nu vraag ik me dus af of ik dat :active op een link werkend kan krijgen en dan dus ook ipv :hover op mijn dropdown :active kan gebruiken.

Alvast bedankt voor de hulp!
Gewijzigd op 11/01/2013 21:40:05 door D B
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.