Menu verspringt

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

Back end developer Digital Agency

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »
Bob Duisters

Bob Duisters

16/04/2009 13:14:00
Quote Anchor link
Beste forum bezoeken ik heb een fout op mijn site in het bovenste menu. heb geen voorbeeld van de site maar de site is te download op onderstaande url. Als je met je muis over het menu gaat kijg je een dropdown en als je daan naar een menu item gaat verspringt de tekst. Weet iemand hier raadt mee?
http://www.bobbob.nl/webfout.rar

Groetjes,

Bob

Edit:
Hier de code:
css:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
/* Header */

#header {
    width: 980px;
    height: 90px;
    margin: 0 auto;
}
/* Menu */

#menu {
    float: right;
}

#menu ul {
    margin: 0;
    list-style: none;
    line-height: normal;
}

#menu li {
    padding-left: 20px;
}

#menu a {
    text-transform: lowercase;
    text-decoration: none;
    font-weight: bold;
}

#menu a:hover {
    text-decoration: underline;
}

ul.dropdown ul {
    position: absolute;
    padding: 3px 6px;
    border: none;
    background-color: #FFFFFF;
    visibility: hidden;
}
ul.dropdown a, ul.dropdown span {
    display: block;
    padding: 4px 6px;
}
ul.dropdown, ul.dropdown li, ul.dropdown ul {
    list-style: none;
}
ul.dropdown {
    position: relative;
    float: left;
}
ul.dropdown li {
    float: left;
}
ul.dropdown li.hover, ul.dropdown li:hover {
    position: relative;
    
}
ul.dropdown ul li {
    float: none;
}
ul.dropdown li:hover > ul {
    visibility: visible;
}

de pagina:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
<div id="header">
    <div id="logo">
        <h1><a href="#">Bobbob.nl</a></h1>
        <h2>Carp fishing, my way of life</h2>
    </div>
    <div id="menu">
        <ul id="nav" class="dropdown">
    <li><a>Algemeen</a>
        <ul>
            <li><a href="./">Home</a></li>
            <li><a href="./">Foto album</a></li>
            <li><a href="./">Links</a></li>
            <li><a href="./">Foto van de maand</a></li>
        </ul>
    </li>
    <li><a>Artikelen</a>
        <ul>
            <li><a href="./">Rigs & knopen</a></li>
            <li><a href="./">Aas & voer</a></li>
            <li><a href="./">Vis strategien/technieken</a></li>
            <li><a href="./">Vissen in Nederland</a></li>
            <li><a href="./">Vissen in Frankrijk</a></li>
            <li><a href="./">Vissen in het buitenland</a></li>
            <li><a href="./">Overige verhalen</a></li>
        </ul>
    </li>
    <li><a href="./">Forum</a></li>
    <li><a>Gebruiker</a>
        <ul>
            <li><a href="./">Bekijk profiel</a></li>
            <li><a href="./">Gegevens wijzigen</a></li>
            <li><a href="./">Afbeelding wijzigen</a></li>
            <li><a href="./">Wachtwoord wijzigen</a></li>
        </ul>
    </li>
    <li><a href="./">Nieuws</a></li>
    <li><a href="./">Contact</a>
        <ul>
            <li><a href="./">Vragen</a></li>
            <li><a href="./">Foto opsturen</a></li>
            <li><a href="./">Artikel opsturen</a></li>
            <li><a href="./">Adverteren</a></li>
        </ul>
    </li>
</ul>
    </div>
</div>


EDIT: Probleem opgelost
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bob Duisters
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 12:12:46
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

16/04/2009 13:16:00
Quote Anchor link
Ik zou toch graag willen dat je even ergens een online voorbeeldje hebt. Of iig gewoon via hier de code geeft (alleen relevant).
 
Mitchell

Mitchell

16/04/2009 13:18:00
Quote Anchor link
Ken het probleem, weet alleen niet exact wat erachter mis was, vaak een foute margin/padding/positioning. :)

Maarja, ik ga liever niets downloaden. Kan je het niet gewoon online plaatsen?
 
Bob Duisters

Bob Duisters

16/04/2009 13:23:00
Quote Anchor link
Heb de code toegevoegd ;-)
 
Mitchell

Mitchell

16/04/2009 13:33:00
Quote Anchor link
Ik mis op het eerste gezicht al li { float: left; } of li { display: inline;}. Geen idee welke browser je gebruikt, maar in IE krijg je dan een "inspring" effect waardoor ze rechtsonder elkaar gaan stapelen.

Geen visibility gebruiken, maar display: none; en display: block;. Maak je ul/li dropdown ook eens in een vaste breedte inplaats van ieder blokje zijn eigen grootte te laten hebben op basis van content.

Na dit aan te hebben gepast, zeg dan maar of het probleem er nog is. :)
 
Bob Duisters

Bob Duisters

16/04/2009 13:38:00
Quote Anchor link
Dit heb ik al geprobeert en het maakt niet uit ;-).
Een voorbeeld is te zien op http://www.bobbob.nl/bobbob/

Groetjes,
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bob Duisters
 
Mitchell

Mitchell

16/04/2009 13:42:00
Quote Anchor link
Voorbeeldje werkt niet en overigens ook al werkt het niet, die manieren die ik opnoem zijn toch the way 2 go. Als je het op de manier blijft doen zoals je nu doet, dan gaat het nooit werken of zal het lelijk worden. ;)
 
Bob Duisters

Bob Duisters

16/04/2009 13:46:00
Quote Anchor link
Ik heb het toegevoegd maar ik heb nog steeds het probleem.
Sorry had een type foutje gemaakt in de link, zie hier de goede link:
http://www.bobbob.nl/bobbob/

Groetjes
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

16/04/2009 13:48:00
Quote Anchor link
Ik krijg helemaal geen submenu... ? Dus verspringen doet het ook niet :)
 
Mitchell

Mitchell

16/04/2009 13:48:00
Quote Anchor link
Welke Browser gebruik je? Hier in FF 3.x merk ik er niets van. Alhoewel, je wel een rare (grote) padding/margin aan de linker kant hebt.
 
Bob Duisters

Bob Duisters

16/04/2009 13:49:00
Quote Anchor link
ik gebruik IE maar het probleem doet zig voor als je in het bovenste menu boven de header bent en dan op een woord gaat staan zodat je de drop down krijgt en dan met je cursor over een menu item gaat.
 
Bob Duisters

Bob Duisters

16/04/2009 13:50:00
Quote Anchor link
Idd in mozilla heb je geen last van dit probleem maar bij mozilla worden de woorden onder elkaar geplaatst in plaats van 1 regel per menu item
 
Mitchell

Mitchell

16/04/2009 13:55:00
Quote Anchor link
Ah, nou zie ik wat je bedoeld. IE rendert zoals gewoonlijks weer eens verkeerd en FF doet het goed. Probeer eens de font-size te verkleinen of een grotere breedte te geven?

Opzich is dit probleem normaal, zodra een tekst niet past gaat het naar de volgende regel. :)
 
Bob Duisters

Bob Duisters

16/04/2009 13:56:00
Quote Anchor link
haha idd maar ik wil het eigenlijk op 1 regel maar zal is gaan proberen met de tips van je.
 
Mitchell

Mitchell

16/04/2009 14:01:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
#menu li ul li {
padding-left: 0;
}

Dat haalt die irritant linker padding weg. ;)
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

16/04/2009 14:04:00
Quote Anchor link
Het is handiger om
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
#menu li ul li {
padding: 0;
}

te gebruiken. Zo kun je ook snel aan de top wat geven.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
#menu li ul li {
padding: 10px 5px 20px 15px;


Is hetzelfde als:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
#menu li ul li {
padding-top: 10px;
padding-right: 5px;
padding-bottom: 20px;
padding-left: 15px;


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
// 1 waarde telt voor top right bottom left
padding: 5px;

// 2 waardes tellen voor top en bottom en right en left
padding: 5px 10px;

Snap-ge-vous?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dennis Mertens
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.