menu vraagje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Medior front-end developer gezocht (€3.300 -

Functie Wat ga je doen? Jij als front-end developer gaat werken binnen de teams van/voor onze klant. Je werkt in een team met starters en ervaren ontwikkelaars met allemaal 1 overeenkomst; passie voor het vak. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en ga dan weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en jezelf dus snel ontwikkelen. Wat hebben we jou te bieden? • Uitdagende projecten bij mooie klanten (bij jou in de buurt, of binnenkort intern vanuit ons kantoor!) • Een jonge organisatie met talentvolle collega’s • Veel ruimte voor

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »
Robert r

robert r

03/09/2012 16:25:01
Quote Anchor link
Ik heb een menu hier komt het alvast.

--dit staat in de head--

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/css.css">


--dit in de body--




<div class="menu">
<ul>
<li><a href="index.php">Home</a></li>
<li><a href="spellen/spellen.php">Spellen</a></li>

</ul>
</div>


--dti is de css.css--

* {
padding: 0;
margin: 0;
font-family: Trebuchet MS;
}

.menu {
margin: 5px;
padding: 5px;
width: 180px;
border-right: 0px solid black;
}

.menu ul li {
padding: 0 5px;
line-height: 20px;
list-style-image: url(angle.png);
list-style-position: inside;
}

.menu ul li:hover {
list-style-image: url(angle.png);
list-style-position: inside;
}

.menu ul li a, a:link, a:visited, a:active {
color: #000;
text-decoration: none;
}



Nou is mijn vraagje; hoe zorg ik dat ik maar 1 menu bestand heb die op meerdere pagina's kan invoegen zodat ik steeds maar één bestand hoef aan te passen om er iets bij te zetten
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 22:49:52
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

03/09/2012 16:30:53
Quote Anchor link
Als je php gebruik is dat gewoon makelijk te doen
door het te include ik zelf doe altijd me layout include met boven en onder
dus zo iets:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
//Kleine voorbeeld!
//include van layout

include('layout/standart/boven.php');
//checken of de gevraagde pagina bestaat
if(file_exists('paginas/'.$_GET["p"].'.php'){
 //gevraagde pagina bestaat dus kan geinclude worden
 include('paginas/'.$_GET["p"].'.php');
}
else{
 //pagina bestaat niet:
  echo '<h1>404 error</h1> Pagina die u probeert te berijken is niet gevonden.';
}

//layout include
include('layout/standart/onder.php');
?>


en dan in de paginas (map) de paginas met tekst die je normaal er tussen in zet (tussen boven en onder!) ;)
Gewijzigd op 03/09/2012 16:32:05 door ScrapZz nl
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/09/2012 16:31:05
Quote Anchor link
Je kan alle HTML met je menu toch in menu.php zetten:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<ul>
  <li><a href="index.php">Home</a></li>
  <li><a href="spellen/spellen.php">Spellen</a></li>
</ul>


Vervolgens kan je op je andere pagina's deze met de include()-functie weer includeren (lees: invoegen):
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include "menu.php";
?>


@ScrapZz nl: Waarom kom je aan met een heel pagina script, terwijl hij alleen maar zijn menu op één plek beheerbaar wilt maken?
Gewijzigd op 03/09/2012 16:32:08 door - Ariën -
 
Robert r

robert r

03/09/2012 16:34:16
Quote Anchor link
moet ik dan de


<link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/css.css">

in elke pagina zetten wel weer ? Of in die menu.php
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

03/09/2012 16:34:52
Quote Anchor link
- Aar - op 03/09/2012 16:31:05:
Je kan alle HTML met je menu toch in menu.php zetten:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<ul>
  <li><a href="index.php">Home</a></li>
  <li><a href="spellen/spellen.php">Spellen</a></li>
</ul>


Vervolgens kan je op je andere pagina's deze met de include()-functie weer includeren (lees: invoegen):
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include "menu.php";
?>


@ScrapZz nl: Waarom kom je aan met een heel pagina script, terwijl hij alleen maar zijn menu op één plek beheerbaar wilt maken?


Miss dat hij alleen met html werkt en in dit geval werk je ook alleen maar met een bestand.
(waar je ook nog is de menu.php kan include)
 
Robert r

robert r

03/09/2012 16:37:54
Quote Anchor link
Zoals - Aar - het zegt, maar moet ik dan gewoon dat

<div class="menu">
<ul>
<li><a href="index.php">Home</a></li>
<li><a href="spellen/spellen.php">Spellen</a></li>

</ul>
</div>

in menu.php zetten zonder verdere tags e.d. ?
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

03/09/2012 16:40:43
Quote Anchor link
Robert r op 03/09/2012 16:37:54:
Zoals - Aar - het zegt, maar moet ik dan gewoon dat
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<div class="menu">
<ul>
<li><a href="index.php">Home</a></li>
<li><a href="spellen/spellen.php">Spellen</a></li>

</ul>
</div>    

in menu.php zetten zonder verdere tags e.d. ?


ja en dan include en de css bestand natuurlijk ook boven in je <head> zetten ;)
(ik zal de div wel laten staan waar hij nu staat alleen de items beheren)
Gewijzigd op 03/09/2012 16:42:36 door ScrapZz nl
 
Robert r

robert r

03/09/2012 16:41:42
Quote Anchor link
ff proberen

Toevoeging op 03/09/2012 16:47:01:

In me test werkt ie, nu ga ik hem in mn andere bestanden zetten bedankt iedereen xx
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.