Meta refresh

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Medior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als ervaren Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van de

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »
Pieter M

Pieter M

27/10/2010 15:50:05
Quote Anchor link
we hebben een site met een "redirect" gemaakt, die redirect deden we met
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
echo '<meta http-equiv="refresh" content="0; index2.php?page=error" />';
maar het blijkt bij IE niet te werken, en dat moet wel.

Wat kan ik gebruiken ipv de meta?
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 18:17:34
 
Jel le

Jel le

27/10/2010 15:51:25
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<script type="text/javascript">window.location = "http://google.nl"</script>
Gewijzigd op 27/10/2010 15:54:06 door Jel le
 
Pieter M

Pieter M

27/10/2010 15:52:43
Quote Anchor link
Wat is het nut van deze site als jullie zeggen dat ik toch alles moet googlen
Gewijzigd op 27/10/2010 15:53:17 door Pieter M
 
Jel le

Jel le

27/10/2010 15:53:50
Quote Anchor link
Dat is een script die redirect naar google :P
 
Pieter M

Pieter M

27/10/2010 15:54:42
Quote Anchor link
/shame
sorry, een vriend dacht slim te zijn door te zeggen dat je bedoelde dat ik moest googlen
 
Jel le

Jel le

27/10/2010 15:55:44
Quote Anchor link
haha maakt niet uit hoor. Je snapt het script in ieder geval wel :P
 
Pieter M

Pieter M

27/10/2010 15:56:13
Quote Anchor link
ja, en dank je wel =3
 
Jel le

Jel le

27/10/2010 16:01:04
Quote Anchor link
Je kan ook nog redirecten met
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
header("Location: index2.php?page=error");

Maar dat kan je alleen doen als er nog geen output is gegeven.
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

27/10/2010 16:02:10
Quote Anchor link
of door gebruik van header() location
 
Pieter M

Pieter M

27/10/2010 16:13:51
Quote Anchor link
dat header werkt niet goed, want we hebben eerst een query staan daarvoor, en die voert die dan niet uit, en blijkbaar wel met de javascript

en is het mogelijk (Bij dat javascript) dat je eerst 5 seconde wacht, en dan pas redirect
 
Jel le

Jel le

27/10/2010 16:16:22
Quote Anchor link
setTimeout('window.location.href="example.com"', 5000)

probeer dit eens
 
Pieter M

Pieter M

27/10/2010 16:18:15
Quote Anchor link
zal ik proberen, dank je

Toevoeging op 27/10/2010 16:20:32:

Hij doet het, dank je wel
 
Milo S

Milo S

27/10/2010 16:43:58
Quote Anchor link
Wat dacht je van gewoon je script beter opstellen en toch doosturen met header, ga geen onnodige dingen doen als het beter kan op een andere manier.
Waarom zou je 2 script talen gebruiken als 1 volstaat?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
header('Refresh:5; url=wherever.php');
?>


Zie dat je trouwens al eerder een topic hebt gemaakt over de header functie. Daar gaat het om een edit pagina. Dus ik ga er op het gemak even vanuit dat dit ook zoiets is, of een reageer pagina, komt allemaal op dezelfde opbouw neer.
Als je hier iets meer code neergooit kunnen we je helpen een juiste opbouw te maken voor je script.
 
Pieter M

Pieter M

27/10/2010 17:34:07
Quote Anchor link
De site is nu eigenlijk helemaal af, nog niet echt veilig, maar wel af

Link
 
Milo S

Milo S

27/10/2010 18:00:01
Quote Anchor link
Sorry dat ik het zeg, maar echt mooi vind ik hem niet... Beetje vieze kleur groen / blauw. Houd je er ook rekening mee dat oude pc's zonder office 2007^ en mac jouw lettertype niet ondersteunen.
Ook is de codering niet strak, je mist doctype e.d.

Ook is hij dus niet valid.

Succes ermee!
Gewijzigd op 27/10/2010 20:55:22 door Milo S
 
Pieter M

Pieter M

27/10/2010 18:21:21
Quote Anchor link
dat vieze groen / blauw zijn de kleuren van mijn school =P

en bedant voor de tip over het lettertype

en wat betekent dat "niet valid"? wat is er dan?



en hou er rekening mee dat het ong 5 weken werk is van 5 mensen die daarvoor geen HTML en PHP konden, en per werk dag maar iets van 2 uur werken
 
Erik Rijk

Erik Rijk

27/10/2010 18:34:29
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
header("Location: pagina.php");
exit; // vergeet deze niet om een warning te voorkomen.
?>
 
Milo S

Milo S

27/10/2010 20:54:52
Quote Anchor link
Niet valid, is eigenlijk gewoon dat je script niet aan de standaard eisen voldoet, de fouten kun je zien bij die url.

@ Erik Rijk; waarom nou weer een exit, mits je je script goed opbouwt heb je dat niet nodig. Althans niet bij wat hij waarschijnlijk wilt...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.