Meta refresh

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

Microsoft Acess Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Software Developer, en komen de volgende kennisgebieden jou niet vreemd voor: MS Acces, C# & SQL? Vind jij het daarnaast leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een bijzondere branche? Lees dan snel verder! Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te

Bekijk vacature »

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »
Pieter M

Pieter M

27/10/2010 15:50:05
Quote Anchor link
we hebben een site met een "redirect" gemaakt, die redirect deden we met
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
echo '<meta http-equiv="refresh" content="0; index2.php?page=error" />';
maar het blijkt bij IE niet te werken, en dat moet wel.

Wat kan ik gebruiken ipv de meta?
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 22:42:24
 
Jel le

Jel le

27/10/2010 15:51:25
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<script type="text/javascript">window.location = "http://google.nl"</script>
Gewijzigd op 27/10/2010 15:54:06 door Jel le
 
Pieter M

Pieter M

27/10/2010 15:52:43
Quote Anchor link
Wat is het nut van deze site als jullie zeggen dat ik toch alles moet googlen
Gewijzigd op 27/10/2010 15:53:17 door Pieter M
 
Jel le

Jel le

27/10/2010 15:53:50
Quote Anchor link
Dat is een script die redirect naar google :P
 
Pieter M

Pieter M

27/10/2010 15:54:42
Quote Anchor link
/shame
sorry, een vriend dacht slim te zijn door te zeggen dat je bedoelde dat ik moest googlen
 
Jel le

Jel le

27/10/2010 15:55:44
Quote Anchor link
haha maakt niet uit hoor. Je snapt het script in ieder geval wel :P
 
Pieter M

Pieter M

27/10/2010 15:56:13
Quote Anchor link
ja, en dank je wel =3
 
Jel le

Jel le

27/10/2010 16:01:04
Quote Anchor link
Je kan ook nog redirecten met
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
header("Location: index2.php?page=error");

Maar dat kan je alleen doen als er nog geen output is gegeven.
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

27/10/2010 16:02:10
Quote Anchor link
of door gebruik van header() location
 
Pieter M

Pieter M

27/10/2010 16:13:51
Quote Anchor link
dat header werkt niet goed, want we hebben eerst een query staan daarvoor, en die voert die dan niet uit, en blijkbaar wel met de javascript

en is het mogelijk (Bij dat javascript) dat je eerst 5 seconde wacht, en dan pas redirect
 
Jel le

Jel le

27/10/2010 16:16:22
Quote Anchor link
setTimeout('window.location.href="example.com"', 5000)

probeer dit eens
 
Pieter M

Pieter M

27/10/2010 16:18:15
Quote Anchor link
zal ik proberen, dank je

Toevoeging op 27/10/2010 16:20:32:

Hij doet het, dank je wel
 
Milo S

Milo S

27/10/2010 16:43:58
Quote Anchor link
Wat dacht je van gewoon je script beter opstellen en toch doosturen met header, ga geen onnodige dingen doen als het beter kan op een andere manier.
Waarom zou je 2 script talen gebruiken als 1 volstaat?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
header('Refresh:5; url=wherever.php');
?>


Zie dat je trouwens al eerder een topic hebt gemaakt over de header functie. Daar gaat het om een edit pagina. Dus ik ga er op het gemak even vanuit dat dit ook zoiets is, of een reageer pagina, komt allemaal op dezelfde opbouw neer.
Als je hier iets meer code neergooit kunnen we je helpen een juiste opbouw te maken voor je script.
 
Pieter M

Pieter M

27/10/2010 17:34:07
Quote Anchor link
De site is nu eigenlijk helemaal af, nog niet echt veilig, maar wel af

Link
 
Milo S

Milo S

27/10/2010 18:00:01
Quote Anchor link
Sorry dat ik het zeg, maar echt mooi vind ik hem niet... Beetje vieze kleur groen / blauw. Houd je er ook rekening mee dat oude pc's zonder office 2007^ en mac jouw lettertype niet ondersteunen.
Ook is de codering niet strak, je mist doctype e.d.

Ook is hij dus niet valid.

Succes ermee!
Gewijzigd op 27/10/2010 20:55:22 door Milo S
 
Pieter M

Pieter M

27/10/2010 18:21:21
Quote Anchor link
dat vieze groen / blauw zijn de kleuren van mijn school =P

en bedant voor de tip over het lettertype

en wat betekent dat "niet valid"? wat is er dan?



en hou er rekening mee dat het ong 5 weken werk is van 5 mensen die daarvoor geen HTML en PHP konden, en per werk dag maar iets van 2 uur werken
 
Erik Rijk

Erik Rijk

27/10/2010 18:34:29
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
header("Location: pagina.php");
exit; // vergeet deze niet om een warning te voorkomen.
?>
 
Milo S

Milo S

27/10/2010 20:54:52
Quote Anchor link
Niet valid, is eigenlijk gewoon dat je script niet aan de standaard eisen voldoet, de fouten kun je zien bij die url.

@ Erik Rijk; waarom nou weer een exit, mits je je script goed opbouwt heb je dat niet nodig. Althans niet bij wat hij waarschijnlijk wilt...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.